Διαμαρτυρίες και αναστολή εργασιών για τις τσιμεντένιες κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ. Παρέμβαση και της αστυνομίας!...

 

Από την σημερινή κινητοποίηση

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Η διαμαρτυρία των κατοίκων του Κάτω Αγίου Πέτρου και η αντίθεση στις κολώνες από τσιμέντο οδήγησε το πρωί της Δευτέρας στο σταμάτημα της εργασίας τοποθέτησης τους.

Οι εργαζόμενοι και ο εργολάβος ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν ιδέα από την αντίθεση δεκάδων των κατοίκων. Οι κάτοικοι που κινητοποιήθηκαν πρωί-πρωί ήταν ανυποχώρητοι. Έτσι σταμάτησε η εργασία τοποθέτησης. Στο σημείο παραμένουν κάτοικοι και εργαζόμενοι, ενώ έχει κληθεί και η αστυνομία να επιληφθεί του θέματος. 

Από την σημερινή αναστολή του έργου

Έτσι, έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής. Προς πληροφόρηση σας η προηγούμενη διοίκηση είχε πάρει ομόφωνη απόφαση ΔΣ να μην μπουν τσιμεντένιες κολώνες, που αγνόησε ο ΔΕΔΔΗΕ. Ζητούσε - μετά από παρέμβαση των κατοίκων - να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν για υπογειοποίηση.

Στη σημερινή κινητοποίηση παρόντες και αρκετοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από Μπατσί και Γαύριο. Από την μεριά της διοίκησης παρών ο προϊστάμενος τεχνικής υπηρεσίας Κ. Γκλάρας, που εξέδωσε εντολή διακοπής εργασιών. Μετά από αυτό η αστυνομία ζήτησε να φύγουν κάτοικοι και συνεργείο και να επανεξεταστεί το ζήτημα. 

Να προσθέσω πως ο ΔΕΔΔΗΕ και στον φάρο Γαύριου, που έχει χαρακτηριστεί μνημείο, πήγε και τον γέμισε κολώνες! 

Γιαννούλης Πέτσας

Κάτοικος Κάτω Αγίου Πέτρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Που ήταν ο Δήμος εδώ κ ένα χρόνο ? Γιατί τους άφησε ?
Ο εργολάβος έκανε τη δουλειά του!! Ο Δήμος που ήταν ?? Η έκανε ότι δεν έβλεπε ?