Το "Andros" φεύγει από την… Άνδρο! Συμφωνία Blue Star Ferries Fast Ferries.

 

To Andros φεύγει για μερικούς μήνες από την Άνδρο. Το Θεολόγος, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, μένει. Ευτυχώς... (φωτ. Εν Άνδρω). 

Το «Άνδρος»  φεύγει από την… Ραφήνα! Από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα έχει ως αγκυροβόλιο το λιμάνι του Πειραιά, απ’ όπου θα αναχωρεί κάθε πρωί για Σύρο-Τήνο- Μύκονο, εκτελώντας για λογαριασμό της Blue Star Ferries, το τακτικό δρομολόγιο της εταιρίας.

Η Fast Ferries, ήρθε σε συμφωνία με την μεγάλη ακτοπλοϊκή δύναμη που δραστηριοποιείται σε όλο το Αιγαίο και της «δάνεισε» το «Άνδρος» μέχρι ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του «Πάτμος» που έπεσε σε ξέρα έξω από λιμάνι της Ίου.

Ήδη το «Πάτμος» βρίσκεται στην δεξαμενή όπου οι ναυπηγοί το επισκευάζουν και υπολογίζεται ότι θα είναι πάλι αξιόπλοο, σε περίπου δυο έως τρεις μήνες.

Στο διάστημα της απουσίας του «Άνδρος» από την Ραφήνα, το καθημερινό πρωινό δρομολόγιο των 7.25 για Άνδρο- Τήνο- Μύκονο θα εκτελεί το «Αικατερίνη».

Μετά την πρόσκρουση του «Πάτμος» και λόγω απουσίας της Blue Star Ferries, στην γραμμή, είχε μπει προσωρινά το SuperFerry των αδελφών Στεφάνου. Μετά την συμφωνία όμως που επήλθε μεταξύ του Θεολόγου Παναγιωτακη και της BlueStar, αναλαμβάνει το «Άνδρος».

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να δούμε ποια και πόσα πλοία θα μείνουν στη γραμμή της Ραφήνας τους επόμενους μήνες τελικά: φεύγει το ένα, φεύγει το άλλο... Ας ελπίσουμε η Ανδρος να παραμείνει τουλάχιστον το καταχείμωνο με πρωϊνό και απογευματινό πλοίο, αποφεύγοντας καταστάσεις προ πενταετίας οπου πηγαινοερχόταν μόνο ενα πλοίο. Το Αικατερινή όταν είχε μπει στη γραμμή Ανδρυ Τήνου Μυκόνου, βγήκε "παλικάρι" που λέμε στην απλή καθομιλουμένη, αλλά δεν επαρκούσε μόνο του! Παρα τη μειωμένη κίνηση τα βόρεια Κυκλαδονήσια και ιδιαίτερα η Ανδρος που εχει σύνδεση μόνο απο Ραφήνα, χρειάζονται το λιγότερο ενα πρωϊνο κι ενα απογευματινό δρομολόγιο απο και προς την Αττική. Οι λόγοι είναι προφανείς και ας μην τους αναφέρουμε ξανα..