Η ΣΑΡΙΖΑ απαντά στο δημοσίευμα του ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Κύριε Μπασαντή καλησπέρα,
Σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας, σας επισυνάπτω δελτίο τύπου της εταιρίας "ΝΕΡΑ ΣΑΡΙΖΑ ΑΕ", εκ μέρους του κ. Μ. Βουτσινά, προκειμένου να αναρτηθεί σήμερα στην ιστοσελίδα σας, ως απάντηση στο δημοσίευμά σας της 21/9/19. Είμαι στη διάθεσή σας να επικοινωνήσουμε σχετικά και σας ευχαριστώ για την συνδρομή σας.
Κατερίνα Παυλάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΝΕΡΑ ΣΑΡΙΖΑ ΑΕ"

Η εταιρία, σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που προέκυψαν μετά την «Προσωρινή  Διακοπή   Άδειας   Λειτουργίας,   Μονάδας  Παραγωγής   και  Εμφιάλωσης  Ύδατος,  στην   Άνδρο- ΣΑΡΙΖΑ», με συναίσθηση της κοινωνικής της ευθύνης έναντι του καταναλωτικού της κοινού, ιδιαίτερα καθώς το θέμα αυτό συσχετίζεται με την έννοια της Δημόσιας υγείας, ενημερώνει για την παρακάτω υφιστάμενη πραγματική κατάσταση:

  • Η ποιότητα του νερού στην πηγή, αλλά και στο τελικό προϊόν δεν αλλοιώνεται, παραμένει εξαιρετική και με μοναδικές ιδιότητες όχι μόνο για την Άνδρο, αλλά για ολόκληρο τον Ελλαδικό (και όχι μόνο) χώρο. Σημειώνεται ότι οι παραγωγικές διαδικασίες δεν επηρεάζουν τις ιδιότητες και την κατάσταση του νερού όπως αναβλύζει από την πηγή και το τελικό προϊόν.
  • Η διαδικασία εμφιάλωσης λαμβάνει χώρα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, ενώ η ποιότητα και οι ιδιότητες του νερού της πηγής και του τελικού προϊόντος, υπόκεινται σε συνεχή και μεθοδικό έλεγχο από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και το ΙΓΜΕ. Η όλη διαδικασία υπακούει στις προδιαγραφές και πιστοποιείται με ISO 22000 σε ότι αφορά στην ποιότητα. Επιπλέον, το προσωπικό της εταιρίας μας έχει επαρκή εκπαίδευση ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της παραγωγικής διαδικασίας.

Τα συμβάντα οφείλονταν σε παροδικό πρόβλημα της διαδικασίας, με δεδομένο ότι αφορούν μόνο στην βελτιστοποίηση ορισμένων εγκαταστάσεων/εξοπλισμού και αναβάθμιση των χώρων λειτουργίας του εργοστασίου. Στις υποδείξεις της Αρμόδιας Αρχής, η εταιρία δεσμεύεται, με σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό της, να υλοποιήσει άμεσα τις τεχνικές βελτιώσεις που απαιτούνται.

Πάντως, πέρα από τα παραπάνω, η εταιρία, η οποία από το 2011 επανέκαμψε με δυναμική και στόχο να γνωρίσει στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό την μοναδική ποιότητα αυτού του Κυκλαδίτικου νερού, τόσο γνωστού για τις ξεχωριστές ιδιότητές του από τα πολύ παλιά χρόνια, σκοπεύει να συνεχίσει την λειτουργία της, προστατεύοντας και τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας των Ανδριωτών που απασχολούνται σ’ αυτή, αλλά και την προγραμματισμένη αύξηση θέσεων εργασίας με την αντίστοιχη αναμενόμενη διεύρυνση της παραγωγής και διάθεσης του τοπικού προϊόντος, τιμώντας ταυτόχρονα και την δυνατή φήμη της ετικέτας της.  

Με βάση αυτή την πολιτική, η εταιρεία βρίσκεται συνεχώς σε συνεργασία και στη διάθεση του συνόλου των κρατικών φορέων ελέγχου, όπως επιβάλλουν η εθνική και η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Με εκτίμηση

Για την ΝΕΡΑ ΣΑΡΙΖΑ ΑΕ

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΆ ΤΙ ΑΠΈΓΙΝΕ ΜΕ Τ Η ΣΑΡΙΖΑ..?
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΎΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΊΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΈΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ..Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΑ ΑΝ ΓΊΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΊ Η ΆΔΕΙΑ? ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Ανδριώτη: Το νερό της πηγής Σάριζας στην πηγή βγαίνει τέλειο - βάλσαμο στην υγεία μας. Το νερό στο εργοστάσιο κατά την εμφιάλωσή του, όπως φαίνεται, δεν ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα για τη δημόσια υγεία, με αποτέλεσμα βασιζόμενοι πάνω σε αυτό η Περιφέρεια να τους παίρνει την άδεια λειτουργίας. Αν είχαν ISO κλπ κλπ και ήταν πρότυπο λειτουργίας δεν θα τους ακουμπούσαν. Άρα το πρόβλημα δεν είναι στο νερό, αλλά στους ιδιοκτήτες! Σωστά?
Όσον αφορά την Πλούσκα, ερώτημα έθεσα! Τα νερά στη Σάριζα από που έρχονται? Από τα βουνά μας? Από την Εύβοια? κι αν από την Εύβοια ποιο δρόμο (υπόγεια ρέματα) ακολουθεί? Αν περνάει κάτω από την Πλούσκα και γίνει εκεί το ΧΥΤΥ, είσαι σίγουρος/η δεν θα μολυνθούν τα νερά? Πραγματικά εύχομαι να μην υπάρξει κάτι τέτοιο! Αυτά!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ρωτήσαμε τους υδρολόγους των αρμοδίων υπηρεσιών και είπαν πως τα νερά της Άνδρου ΔΕΝ έρχονται από Ευβοια. Είναι παλιός μύθος δεν έχει καμία υπόσταση. Τα νερά της Άνδρου είναι ΤΟΠΙΚΑ. Μαζεύονται σε ΤΟΠΙΚΕΣ υπόγειες δεξαμενές. Δεν εχουν σχέση τα νερά καθε περιοχής με την άλλη. Υπάρχουν σχετικές υδρολογικές μελέτες που έχουν γίνει από τα αρμόδια όργανα. Το νερό πχ στο Μετόχι του Υψηλού ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τις ΣΑΡΙΖΑΣ γι' αυτό και είναι άλλες ποιότητες. Όπως ΔΕΝ έχουν σχέση τα νερά της Άρνης με την ΣΑΡΙΖΑ. Απόδειξη πως μόνο της ΣΑΡΙΖΑΣ έχει κριθεί ιαματικό. Κανένα άλλο...
Αυτά για να μην νευριάζετε και νομίζετε πως η Άνδρος κολυμπά πάνω από μια γιγάντια υπόγεια δεξαμενή που όλα επικοινωνούν με όλα. Και βεβαίως ΚΑΜΙΑ σχέση με Ευβοια.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πλούσκα μεριά!

This comment was minimized by the moderator on the site

Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός μεγάλος αλλά δυστυχώς επειδή δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την τιμή, αλλά και την ποιότητα,πιθανόν να προσπαθούν να το κλείσουν η να το εξαγοράσουν όπως έκαναν και παλαιότερα κάποιοι μεγαλοκαρχαριες της αγοράς (σε παλαιότερους ιδιοκτήτες) .

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν καταλαβαίνω τι θα γίνει αν παιρναει από Πλούσια μεριά.
Από πολλά χρόνια που έχω δει το εργοστάσιο και την παραγωγή,η διαδικασία είναι πολύ κλειστή και είναι σχεδόν αδύνατον να μολυνθεί το νερό.Φανταστειτε μία σωλήνα που ξεκινάει απ' την πηγή και μέσω των κατάλληλων φίλτρων καθαρισμού του νερού καταλήγει στην φιάλη.
Το εργοστάσιο αυτό είναι πηγή ζωής για την Άνδρο μακάρι να υπήρχαν και άλλες τέτοιες μονάδες στο νησί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το ξέρουμε ότι η ποιότητα του νερού στην πηγή είναι άριστη γι' αυτό και είμαι νευριασμένος! Το νεράκι βγαίνει από τα καλύτερα. Οι εγκαταστάσεις σας δεν επαρκούν κύριοι ιδιοκτήτες. Κάτι που πιστεύω να ξέρετε ότι και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει δεν θα σας αφήνανε να τους παίρνετε μερίδιο αγοράς και να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έχετε πάνω απ' όλα υποχρέωση στους Ανδριώτες να κάνετε ένα εργοστάσιο πρότυπο και αντάξιο της πηγής της Σάριζας, τίποτα άλλο.
... και να εύχεστε να μην περνάει το νερό κάτω από Πλούσκα μεριά...