ΛΗΞΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ: Στις 10:00 π.μ. - σήμερα 3/1 - λύνει κάβους το Superferry

Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω...

Στις 10:00 λήγει το απαγορευτικό από την ΕΜΥ και ξεκινά το Superferry μετά την αργία της πρωτοχρονιάς και το απαγορευτικό της 2ας Ιανουαρίου 2020. Θα κάνει όλο το δρομολόγιο Άνδρο - Τήνο - Μύκονο, αλλά με τροποποιημένες ώρες (δύο ώρες αργότερα). Κάτι που σημαίνει πως θα φτάσει Άνδρο στις 12:00 περίπου και θα περάσει για επιστροφή στις 18:00 για Ραφήνα.

Ο Θεολόγος αναχωρεί κανονικά το απόγευμα στις 17:30 από Ραφήνα για το πλήρες δρομολόγιο του για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο κι επιστροφή αύριο Σάββατο για Ραφήνα. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

Δεν ταξιδεύουν τα πλοία την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου!

Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω

"Το διάλειμμα τέλειωσε τα κεφάλια μέσα" θα λέγαμε παραλλάσσοντας το γνωστό παλιό κλασικό ανέκδοτο. Ότι είδαμε από ήλιο και νηνεμία διάρκεσε μερικές πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς. Ο καιρός από το μεσημέρι φρεσκάρισε και το βράδυ χάλασε για τα καλά. Έτσι, σήμερα το βράδυ η μετεωρολογική και τα λιμεναρχεία εξέδοσαν νέο απαγορευτικό. Το αυριανό απαγορευτικό σε συνδυασμό με την σημερινή αργία της πρωτοχρονιάς καταλήγει σε νέο διήμερο χωρίς καράβια!

Οι ριπές του ανέμου την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020  

Από το Σάββατο μέχρι και αύριο Πέμπτη ουσιαστικά θα έχουμε σε 5 μέρες από ένα δρομολόγιο προς και από Ραφήνα. Τι να κάνουμε χειμώνας είναι. Κάποτε θα έβρεχε και θα ερχόταν κρύο. Ήρθε λίγο πριν και λίγο μετά την πρωτοχρονιά. Να σημειώσουμε πως και τα δύο καράβια της γραμμής είναι στην Ραφήνα. Από εκεί θα αναχωρήσουν όταν λήξει το απαγορευτικό το ένα πρωί και το άλλο απόγευμα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet