29/2 ξεκινά το Superferry ΙΙ και την Μεγάλη εβδομάδα τα θερινά δρομολόγια...

Το Superferry II στο Γαύριο. Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω,

Παρασκευή 28/2/20 με το τοπικό Ραφήνα-Άνδρο ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του το εξαιρετικό Superferry και πάει για την ετήσια συντήρηση του μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα. Σάββατο πρωί 29/2/20 ξεκινά το ιστορικό Superferry II τη δική του βάρδια μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα. Σε επίπεδο καπεταναίων φεύγει ο καπετάν Θανάσης Χαλάς κι επιστρέφει ο καπετάν Τάσος Τρέσσος! Η κίνηση - παρά τον κοροναϊό - του τριημέρου λόγω του καλού καιρού είναι αρκετά αυξημένη. Από την Παρασκευή 28/2 όλα τα πλοία της γραμμής είχαν μεγάλες πληρότητες. 

Το Supefferry επιστρέφει στην γραμμή μας μετά την συντήρηση του τη Μεγάλη Εβδομάδα. Τότε θα έχουμε στη γραμμή και τα δύο SuperFerry. Το πρωί θα έχουμε το Superferry για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο και επιστροφή και το απόγευμα στις 16:00 ή 16:30 θα το Superferry II θα κάνει το δρομολόγιο Άνδρο - Τήνο - Μύκονο - Πάρο με διανυκτέρευση στην Πάρο και επιστροφή το πρωί για Ραφήνα. Με το τρόπο αυτό η Άνδρος θα έχει δύο καράβια κάθε απόγευμα που θα περνάνε για Μύκονο και Πάρο και δύο καράβια το πρωί που θα περνάνε με για Ραφήνα. Και στις δύο περιπτώσεις με δύο ώρες διαφορά.

Το θετικό είναι πως το Superferry II θα μας συνδέει πλέον όλη τη θερινή σεζόν καθημερινά με την κοσμοπολίτικη Πάρο. Ένα νησί με μεγάλη κίνηση και υψηλού επιπέδου επισκέπτες. Και θετικό είναι πως η Άνδρος εξακολουθεί να έχει δρομολόγιο προς κεντρικές Κυκλάδες. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet