Στηρίξτε τους κτηνοτρόφους της Άνδρου...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΠΡΟΣ TA SUPERMARKET: Στηρίξτε τους κτηνοτρόφους της Άνδρου

ΠΡΟΣ: ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑRKET IN, LIDL, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΑΕ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 

Θέμα: Στήριξη Κτηνοτρόφων νήσου Άνδρου

Αξιότιμοι κύριοι,

Τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της Πανδημίας του Κορονωνοιού έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση τους κτηνοτρόφους του Νησιού μας, οι οποίοι παράγουν και πωλούν κυρίως αμνοερίφια.

Ο ουσιαστικός αποκλεισμός του Νησιού με την απαγόρευση των μετακινήσεων, την απουσία τακτικής ακτοπλοϊκής σύνδεσης και κυρίως την αναβολή των Πασχαλινών εκδηλώσεων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσουν τους κτηνοτρόφους σε οικονομικό μαρασμό.

Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για κτηνοτρόφους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε μεγάλη κλίμακα παραγωγής, με σημαντικά  χρηματικά διαθέσιμα , πρόσβαση σε δάνεια κίνησης κτλ. Αφορά μικρές αγροτοκτηνοτροφικές, ουσιαστικά οικογενειακές μονάδες τις  οποίες οφείλουμε και πρέπει να στηρίξουμε. Να στηρίξουμε αγοράζοντας τα αμνοερίφια τους και σε τιμές που θα τους επιτρέψουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια το επόμενο διάστημα.

Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά τα ανωτέρω σας καλώ να αγοράσετε Ανδριώτικα αμνοερίφια, άριστης ποιότητας κατά την προσεχή περίοδο. Θα δώσετε μια σημαντική οικονομική ανάσα στους κτηνοτρόφους του Νησιού μας επιτρέποντας τους να παραμείνουν «οικονομικά ζωντανοί». Το ιδιαίτερο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διακρίνει τις επιχειρήσεις σας  θεωρώ ότι θα σας οδηγήσει να κάνετε δεχτό το αίτημα μας. 

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πώς μπορούμε να πάρουμε ; 6937441414