Το απαγορευτικό μας έλειπε! Όλο το ρεπορτάζ για το σημερινό δρομολόγιο!...

Ο καιρός "πολιορκεί" την Άνδρο. Πρωινή φωτογραφία Δευτέρα 6 Απρικίου 2020.

Από την Παρασκευή το βράδυ που πέρασε το πλοίο με τις προμήθειες για τα νησιά μέχρι σήμερα Δευτέρα το απόγευμα μετράμε 3 μέρες. Πολλά είναι τα αναγκαία εφόδια για τα νησιά που περιμένουν στη Ραφήνα (φορτηγά, βαν κλπ) για να περάσουν σε Άνδρο - Τήνο - Μύκονο. Όμως από το πρωί υπάρχει απαγορευτικό. Η Fast Ferries κατανοώντας το πρόβλημα - όπως μας εξήγησε - θα περιμένει μέχρι τις 16:00 κι αν ο καιρός σπάσει λίγο θα περάσει από Άνδρο για Τήνο-Μύκονο.

Όμως, όπως είπαν οι μετεωρολόγοι και αύριο ο καιρός θα είναι εξίσου κακός. Άρα μπορεί να υπάρχει p;ali απαγορευτικό! Αν περάσει ο Θεολόγος θα γυρίσει για Ραφήνα πιθανόν την Τετάρτη. Αν δεν περάσει θα κάνουμε κι άλλες μέρες να δούμε πλοίο.

Εν τω μεταξύ τα νησιά χρειάζονται εφόδια. Η Fast Ferries αναγνωρίζοντας το πρόβλημα προσπαθεί να πάρει άδεια να κάνει το σημερινό δρομολόγιο ως Ro-Ro. Δηλαδή, μεταφορά μόνο φορτηγών. Χωρίς επιβάτες ώστε να υπάρξει τροφοδοσία. Την ίδια στιγμή στο υπουργείο... κάνουν οικονομία στην επιδότηση!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πλοίο θα περάσει τελικά - παρά το απαγορευτικό - μόνο με φορτηγά. Αύριο αν βελτιωθεί ο καιρός το πλοίο θα περάσει από Άνδρο 14:45... 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

   

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

αχου αντα μου καλε
τη πορτα το μπα
το μαμαο τυρι