Συνεχίζει το απαγορευτικό. Επιστροφή αύριο αν κόψει ο καιρός. Άρχισαν αποστολές αμνοεριφίων!…

Δευτέρα αργά το απόγευμα. Ο Θεολόγος με καταιγίδα και ανέμους εννέα μποφ'ορ σπάει το απαγορευτικό και φέρνει φορτηγά με εφόδια στην Άνδρο και στα άλλα νησιά.

Το απαγορευτικό της Δευτέρας συνεχίζει και την Τρίτη. Έτσι σήμερα το πλοίο δεν θα περάσει. Αλλά και το αυριανό δρομολόγιο, Τετάρτη 8/4, για Ραφήνα εξαρτάται το τι ώρα θα γίνει από τον καιρό…

Αναλυτικά, αν ο καιρός κόψει αύριο Τετάρτη 8/4 ο Θεολόγος θα περάσει στις 14:45 για Ραφήνα και μετά θα κάνει νέο δρομολόγιο στις 18:00 πάλι για τα νησιά. Αν ο καιρός κόψει αργότερα τότε απλώς θα επιστρέψει Ραφήνα. Και θα κάνει δρομολόγιο για τα νησιά μεθαύριο. Τέλος, αν συνεχίσει και αύριο το απαγορευτικό θα επιστρέψει Ραφήνα μεθαύριο Πέμπτη 9/4 το πρωί και θα κάνει δρομολόγιο για τα νησιά το απόγευμα στις 17:30. Μπέρδεμα θα πείτε. Κι έχετε δίκιο. Είχαμε τον κορονοϊό. Ήρθε και ο καιρός και τα λίγα δρομολόγια έγιναν μαντάρα.

Ήδη έχουν φύγει από το νησί τα πρώτα φορτηγά με ζώντα ζώα για τις αγορές πριν τέσσερις μέρες. 

Τώρα να σημειώσουμε πως ο Θεολόγος πέρασε χτες Δευτέρα – μόνο με φορτηγά – με εννέα μποφόρ από την Άνδρο. Το πλοίο καλοτάξιδο δεν είχε πρόβλημα περνώντας τον  Κάβο Ντόρο με τον καιρό στα πλάγια. Έφτασε στο Γαύριο στην ώρα του. Μετέφερε συνολικά 34 φορτηγά για τα νησιά. Τα 10 για την Άνδρο.

Τα φορτηγά μετέφεραν εφόδια για το νησί. Δύο εξ αυτών θα πάρουν και ζώα που τα πάνε στα σούπερ-μάρκετ και στις αγορές της Αθήνας. Τελικά κάτι γίνεται με τις αποστολές ζώων…

 «ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet