Κανονικά το μεσημέρι για Ραφήνα και επιστροφή το βράδυ ο Θεολόγος

Περνά το μεσημέρι ο Θεολόγος από Άνδρο στις 14:45 για Ραφήνα. Και επιστρέφει πάλι το βράδυ στο νησί μας, ξεκινώντας από Ραφήνα στις 18:00. Με τον τρόπο αυτό το πλοίο επιχειρεί να καλύψει το κενό που δημιούργησε τρεις μέρες το απαγορευτικό στους επιβάτες που έχουν ανάγκη να πάνε στην Αττική αυτές τις μέρες.

Επόμενο δρομολόγιο του πλοίου Πέμπτη για Ραφήνα και Παρασκευή από Ραφήνα για τα νησιά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

μπραβο στην FAST FERRIES για την σταση τους εναντι των τριων νησιων, εστω και μερα παρα μερα, ενω μπαινει μεσα, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για τους ΑΦΟΥΣ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ελπιζω οι συμπατριωτες μας να το θυμηθούν οταν επανελθουμε στην κανονικοτητα, αν και δεν ελπιζω να το θυμηθουν οι Χωραϊτες και τα περιχωρα. Ελπιζω να βρεθεί νομική φόρμουλα ωστε να τους αφαιρεθεί η γραμμή, αν το θελει βεβαια και η πολιτικη ηγεσια του τοπου, δεν αξιζουν της εμπιστοσυνης και της υποστηριξης μας, ειναι ριψασπιδες. Δεν βλεπω και καμια ανακοινωση απο την δημοτική αρχη, περίεργη και ενοχη σιωπη. Το περιμενα αυτο απο την προηγουμενη αρχη, αλλα απο τους σημερινους;..... υποπτο; με βαζει σε σκεψεις

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αγαπητέ φίλε μην φορτίζεστε συναισθηματικά. Δεν είναι σωστό να λέτε κακίες. Οι αδελφοί Στεφάνου έκαναν τους λογαριασμούς τους και δεν έβγαιναν. Ο Θεολόγος Παναγιωτάκης έμεινε μόνος του. Τον ευχαριστούμε. Αλλά πόσο θα αντέξει κι αυτός αν το υπουργείο δεν βοηθήσει τώρα που η γραμμή έγινε άγονη;
Δεν είναι ανάγκη να αλληλοκατηγορούμαστε. Δεν βοηθά. Ας είμαστε νηφάλιοι. Και ας θυμόμαστε πως είχαμε και θα έχουμε και μετά την καταιγίδα μια καλή γραμμή. Να ευχαριστούμε την Fast Ferries που αντέχει. Αλλά δεν είναι λόγος να λέμε βαριά λόγια για όσους δεν άντεξαν. Ίσως δεν άντεξαν γιατί δεν είχαν καλή διαχείριση.
Όσο για την γραμμή δεν την δίνει ο Δήμος Άνδρου, αλλά το ΣΑΣ και το υπουργείο. Αλλά τι να πει αυτός ο υπουργός που πρώτος εγκατέλειψε τα νησιά;.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro