Τρεις αλυσίδες σούπερ-μάρκετ ανταποκρίθηκαν κι αγόρασαν αρνιά από Άνδρο!!!

(Στην παραπάνω φωτογραφία δύο αυτοκίνητα γεμάτα αρνιά φεύγουν - πριν λίγες μέρες - για Αττική. Κάθε αυτοκίνητο παίρνει περίπου 200 αρνιά. Τρεις μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση του δημάρχου Άνδρου σε αυτές με επιστολή στις διοικήσεις τους πριν 10 μέρες και αρκετές χιλιάδες αρνιά αγοράστηκαν από τις τρεις αλυσίδες δίνοντας μια ανάσα στους κτηνοτρόφους της Άνδρου αυτές τις δύσκολες μέρες. Σε κάθε προσέγγιση του πλοίου στο Γαύριο εδώ και πάρα πολλές μέρες φορτία με τα αρνιά σε ειδικά φορτηγά φεύγουν από την Άνδρο. Ο δήμαρχος Άνδρου απέστειλε σήμερα και προς τις τρεις εταιρείες δημόσια ευχαριστήρια επιστολή την οποία δημοσιεύουμε - Εν Άνδρω)

Ευχαριστήριο Δήμου Άνδρου προς τις εταιρείες των σούπερ μάρκετ «Market In», «Μασούτης» και «ΑΒ Βασιλόπουλος»

10 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Άνδρου με την παρούσα επιστολή θα ήθελε να ευχαριστήσει τις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ «Market In», «Μασούτης» και «ΑΒ Βασιλόπουλος», οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δημάρχου Άνδρου, για την προμήθεια των καταστημάτων τους με ντόπια αρνιά και κρέατα, στηρίζοντας εμπράκτως την τοπική οικονομία και κτηνοτροφία του νησιού.

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά τους στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω των περιορισμών που εφαρμόζονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας COVID 19 και αναγνωρίζοντας την συμβολή τους στην ενίσχυση της οικονομίας της Άνδρου με την αγορά και τη διάθεση των τοπικών προϊόντων στα καταστήματα τους, θεωρούμε υποχρέωσή μας να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά τους στη προσπάθεια που κάνουμε για τη στήριξη των κτηνοτρόφων της Άνδρου κατά την Πασχαλινή περίοδο.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Άνδρου
Δημήτριος Λοτσάρης

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΉΜΑΡΧΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι το super market που έχουν υποκαταστήματα στην Άνδρο.Μπράβο τους που εκτιμούν την Ανδριώτικη κοινωνία τους πελάτες τους.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο Δήμαρχε , Μπράβο και πάλι μπράβο.Η διαφορά φαίνεται απο τέτοιες σωτήριες λεπτομέρειες. Μπράβο και στα super market.