ΑΝΔΡΟΣ: Πωλούνται τα ξενοδοχεία...

"Andros Holiday"

Εποχή κοινωνικής κρίσης και οικονομικής συρρίκνωσης. Στην Άνδρο που ζει ακόμα με τις χτεσινές αντιθέσεις και τις προχθεσινές καταστάσεις λίγοι έχουν κατανοήσει πως αυτά που είχαμε δεν υπάρχουν πια και αυτά που έρχονται δεν τα ξέρουμε. Ατυχώς πολλοί ακόμα κινούνται στον αστερισμό του ανέφελου χτες. Όμως η πανδημία και η παγκόσμια οικονομική κρίση που αυτή προκάλεσε δεν μπορούν να αγνοηθούν. Η οικονομία για μια ακόμα φορά επιβάλλει τις δικές της προτεραιότητες και αυτό αποτυπώνεται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στις πωλήσεις ξενοδοχείων στις Κυκλάδες: από την Πάρο, την Σύρο, τη Νάξο μέχρι την Άνδρο...

"Ostria"

Έτσι, στην ιστοσελίδα BOHEMIA & GREECE VIP'S GROUP, που ειδικεύεται σε αγορές και πωλήσεις ξενοδοχείων και επιχειρήσεων, έχουν αναρτηθεί προσφορές για πώληση δυο εμβληματικών ξενοδοχείων στην περιοχή του Γαυρίου. Πρόκειται για το «Andros Holiday» με τιμή εκκίνησης 3.500.000 ευρώ και το «Ostria» με τιμή εκκίνησης 3.000.000 ευρώ.

Ωστόσο να σημειώσουμε πως αυτές οι ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, δεν είναι οι μόνες που «βγαίνουν στο σφυρί» την εποχή του κορωνοϊού! Στις ανάλογες ιστοσελίδες Spitogatos. Gr, Tospitimou.gr, Spiti24.gr, υπάρχουν πολλές ακόμα προσφορές ξενοδοχείων που πωλούνται στην Άνδρο: στη Χώρα, το Κορθι, το Μπατσί και την περιοχή του Γαυρίου! Με τιμές που ξεκινούν από τις 500.000 ευρώ και ξεπερνούν το 1.000.000!

Αυτό θα πρέπει κάτι να αρχίσει να μας λέει...

Σ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εκ μέρους του Ξενοδοχείου Andros Holiday θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες του άρθρου ότι, το Andros Holiday δεν πωλείτε και η αγγελία από το γραφείο BOHEMIA & GREECE VIP'S GROUP είναι fake και δεν έχει καμία ισχύει όπως και διαγράφτηκε άμεσα από το συγκεκριμένο γραφείο μετά από σύσταση μας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση. Θα διαγραφεί και από εμάς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν καταλαβαίνω αν αυτό που διαβάζω είναι απάντησή σας στο σχόλιο που έκανα στην σελίδα σας! Δεν βρίσκω καμία απάντηση σε όσα ανέφερα, αντιθέτως διαβάζω σκόρπιες δικαιολογίες χωρίς καμία συνοχή! Θα προσπαθήσω όμως, να απαντήσω όπου αναφέρεστε.1) δεν υπάρχει υπογραφή με μονόγραμμα, εκτός αν κάποιος θέλει να είναι καλυμμένος στην ανωνυμία του.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν υπάρχει λόγος να σας απαντήσουμε διότι αν θεωρείτε πως η υπογραφή με αρχικά δεν είναι υπογραφή τι να πούμε εμείς για το δικό σας σχόλιο που ΔΕΝ έχει mail παρά υπογράφεται με το mail του Εν Άνδρω!
Το mail είναι η υπογραφή σας για επαλήθευση. Άρα σας ενδιαφέρει η δική σας ανωνυμία. Αυτό καταλαβαίνουμε. Όλα τα άλλα που λέτε ειναι φτηνές δικαιολογίες και τίποτα άλλο.
ΥΓ ΔΕΝ δημοσιεύουμε αστήρικτες επιθέσεις στο σάιτ μας. Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο ειδικά εσείς που καταγγέλλετε την ανωνυμία του συνεργάτη μας παρακαλούμε ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ και με mail για την επαλήθευση του ότι είστε πραγματικό πρόσωπο κι όχι τρολάρισμα.
Την καλησπέρα μας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι περισσότερες αγγελίες υπάρχουν εδώ και καιρό... Πάντως τα λεφτά που ζητάνε δεν υπάρχει περίπτωση να τα πιάσουν για τα επόμενα 5 έτη... Από 25% έως 50% ΚΆΤΩ θα είναι οι προσφορές που θα λαμβάνουν... Βάλτε και τα έξοδα ανακαινισεων, συντήρησης κτλ... Με 3 μύρια παίρνεις 2 βίλες στη Μύκονο και τις κάνεις Airbnb, χρεώνοντας τη βραδιά (ανά ΒΙΛΑ) όσο 15 δωμάτια σε ξενοδοχείο στην Ανδρο και με λιγότερα έξοδα συντήρησης, και αν όχι φέτος σίγουρα από του χρόνου εύκολα... ΔΥΣΤΥΧΏΣ η Άνδρος δεν έχει τη δυναμική για τέτοιες επενδύσεις... Κάποια στιγμή με σωστό πλάνο και ΌΧΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ μπορεί σε βάθος 5ετιας, ΤΩΡΑ ΌΧΙ!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Υπάρχουν πολλές αγγελίες. Εδώ μπήκε η πληροφορία πως πωλούνται και δύο ενδεικτικά. Αυτό που ενδιαφέρει - κι έχετε δίκιο - είναι πως ο ξενοδοχειακός τομέας της Άνδρου δεν πήγαινε καλά και τώρα με τον κορονοϊό θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα...
Αυτό επισήμανε το ρεπορτάζ.
Προσεχώς περισσότερα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Φαντάζομαι, ότι ο διαχειριστής της σελίδας enadro.gr, θα πρέπει να είναι σωστά ενήμερος και υπεύθυνος για ότι δημοσιεύει! Αντίθετα , προσπαθεί με πολύ κακό τρόπο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών και του κοινού του, θέτοντας έναν τάχα εντυπωσιακό τίτλο "Ξενοδοχεία βγαίνουν στο σφυρί στην Άνδρο ".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Καλά κάνετε και "φαντάζεστε". Καλό όμως είναι και να διαβάζετε. Και να μην γράφετε ότι φαντάζεστε.
Πρώτον το ρεπορτάζ είναι ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ! Από έμπειρο δημοσιογράφο των Αθηνών που το έστειλε στο σαιτ! Δεν το γράφει ο διαχειριστής του Εν Άνδρω. Δεν προσέξατε στην βιασύνη σας πως υπάρχει υπογραφή!!!
Δεύτερον το ρεπορτάζ γράφει πως θα ακολουθήσει νέο ρεπορτάζ αναλυτικό και με άλλα ονόματα. Και επιπλέον λέει πως ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ και ξενοδοχεία στα νησιά Πάρο-Σύρο κλπ. Και τέλος όλα αυτά σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που αναφέρονται. Μιλά τέλος πως αυτά συμβαίνουν τώρα. Δεν λέει πότε ξεκίνησαν. Αν θέλετε να διαψεύσετε κάτι να το κάνετε με κι εσείς με ΣΤΟΙΧΕΙΑ όχι με την φαντασία σας ή με ερμηνείες αστήρικτες προσωπικού χαρακτήρα που φυσικά δεν έχουν θεση σε ένα σαιτ διαλόγου. Δεν είμαστε σαιτ ψυχαναλυτικών ερμηνειών.
Τρίτον λέτε πως ξέρετε τους λόγους για τους οποίους πωλούνται τα ξενοδοχεία. Μπράβο σας. Δεν τους αναγράφουν οι ιστοσελίδες. Αν υπονοείτε πως κάποιο ξενοδοχείο πωλείται για άλλους λόγους (πλην τις εφετινής κρίσης) μπράβο σας. Γράψτε το να μάθουμε κι εμείς και ο συνάδελφος...
Τέταρτον εμείς δεν κάνουμε μαντεψιές ή ερμηνείες κάνουμε ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Ξέρουμε γενικώς πως κάποια ξενοδοχεία ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ. Δεν το γράψαμε γιατί δεν προκαλούμε εντυπώσεις. Περιμένουμε για να δούμε.
Αυτά τα λίγα και πριν αρχίσετε να φαντάζεστε πράγματα μάθετε να διαβάζετε και να μην κάνετε μόνο ερμηνείες αυτών που φαντάζεστε πως γράφονται...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ανεμομαζώματα Ανεμοσκορπίσματα. Δεν θα μείνει τίποτα όλα τα πατρικά σπίτια θα ξεπουληθουν

This comment was minimized by the moderator on the site

Δύσκολα τα πράγματα .... καινούργια δεδομένα! Ο θεός να βάλει το χέρι του...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...