ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην ψηφιακή παγκόσμια έκθεση του Βερολίνου

(Μετά από χρόνια τουριστικής εξωστρέφειας και απραξίας του ιδιωτικού τομέα ήρθε, όπως φαίνεται η ώρα, να αρχίσουν να δρουν ουσιαστικά οι επιχειρηματίες του τουρισμού στο νησί μας. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου και το δημοσιεύουμε με την ευχή να προχωρήσουν οι προσπάθειες αυτών που ανέλαβαν δράση - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

            Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι το Κυκλαδικό τουριστικό Δίκτυο Άνδρου, θα λάβει συμμετοχή ψηφιακά, στην Παγκόσμια Έκθεση τουρισμού ΙΤΒ Berlin 2021, από 09 ως 12 Μαρτίου.

            Το CTN Andros, θα εκπροσωπήσει την Άνδρο, το δίκτυο αλλά και τα μέλη του σε αυτή τη μεγάλου βεληνεκούς έκθεση, κάνοντας συναντήσεις με Τουριστικούς Οργανισμούς και Ταξιδιωτικά Γραφεία, για να αναδειχτεί ο προορισμός μας.

            Το Τουριστικό Δίκτυο μας έχοντας από την αρχή ως βασικό σκοπό τη τουριστική προώθηση και ανάδειξη της Άνδρου, συμμετέχει ενεργά σε μια σειρά από ενέργειες προβολής στοχευμένα  που έχουν γίνει από την ίδρυση του τον Μάρτιο του 2017 με μεγάλη επιτυχία και πάντα βασιζόμενο στις δυνάμεις των μελών .

Για αυτό καλούμε όλους τους επαγγελματίες του νησιού, να γίνουν μέλη σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια τουριστικής ανάπτυξης και προώθησης της Άνδρου, κάνοντας εγγραφή στο CTN Άνδρου.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ CTN Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet