Δύο μέτωπα κακοκαιρίας πλησιάζουν την Άνδρο. Χρειάζεται προσοχή...

 

Η κακοκαιρία που πλησιάζει-με δυο μέτωπα- στην Ελλάδα, αναμένεται να «χτυπήσει» την Άνδρο από την Κυριακή και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους  τα φαινόμενα που θα προκαλέσει θα είναι έντονα. Ήδη η κρατική μηχανή έχει μπει σε επιφυλακή.

Αρχικά θα πνέουν ισχυροί νότιοι άνεμοι που θα φέρουν την πολυπόθητη και αναγκαία βροχή, μαζί με σκόνη από την Αφρική και αυξημένη υγρασία. Χρειάζεται προσοχή όμως, γιατί η ΕΜΥ προειδοποιεί για κεραυνούς, καταιγίδες και μεγάλα ύψη βροχής. Κατάσταση θάλασσας 5-6 μποφόρ.

Αυτά μέχρι την Τρίτη, όπου θα επικρατήσει ένα ιδιαίτερα ψυχρό μέτωπο προσερχόμενο από την… Σιβηρία, το οποίο θα ρίξει πολύ την θερμοκρασία και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία , οι βοριάδες ενδέχεται να φτάσουν και τα 9 μποφόρ.

Ανάλογα με την κίνηση του μετώπου, δεν αποκλείεται τα χιόνια που αναμένονται να… «επισκεφθούν» και την Άνδρο, κάτι που αν γίνει σε διαχειρισιμο επίπεδο, μόνο καλό θα κάνει.

Προβλέπεται κρύο το πρωί και παγωνιά το βράδυ. Χρειάζεται λοιπόν η ανάλογη προετοιμασία και προσοχή από τους πολίτες, γιατί όλα δείχνουν ότι-επί τέλους- έφτασε ο χειμώνας

«Εν Ανδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet