ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΑΖΟΜΕΝΩΝ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ

(Δημοσιεύουμε παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Μπατσίου προς τον δήμαρχο Θ. Σουσούδη και την αντιδήμαρχο Α. Βολίκα για διακοπή ύδρευσης επί 5θήμετο σε περιοχή του οικισμού για... άγνωστη αιτία! Ε$πίσης ζηταόνται διασφαλίσεις από τον Δήμο πως θα γίνεται έλεγχος για να μην σπαταλιέται το νερό. Ζητείται ακόμα η εξέταση της αφαλάτωσης ως τρόπου ύδρευσης της περιοχής. Ακόμα ζητείται ο έλεγχος της ποιότητας του νερού και η πλήρης δημοσιοποίηση των ποιοτικών στοιχείων ελέγχου του νερού. Ας μην ξεχνάμε πως το Μπατσί είναι το κέντρο του τουρισμού στην Άνδρο - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ξύπνησε ο σύλλογος!; Περίεργο…

This comment was minimized by the moderator on the site

Άμα δεν πέσει μήνυση, άμα δεν πάει κάποιος στον εισαγγελέα, το νερό νεράκι θα πείτε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το γεγονός και μόνο ότι ο Δήμος συνεχίζει να στέλνει χρεώσεις νερού με ημερομηνίες προ διετίας δείχνει την ανεπάρκεια του στην μέτρηση τρεχουσών καταναλώσεων και προφανή αδυναμία να χειριστεί το πρόβλημα του νερού.
Οι εκκλήσεις για οικονομία, ορθολογική χρήση κλπ είναι λόγια του αέρα.
Παρατηρώ ότι ο διαμαρτυρομενος Σύλλογος Ενοικιαζομενων τηρεί σιγή ιχθύος στο θέμα των τρεχουσών χρεώσεων. Ίσως του ταιριάζει.
Δ.Καμαραδος

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσο πίσω θα το πάτε ακόμα το Μπατσι ;Το νερο όλο χώμα και μειωμένο, οι δρόμοι μέσα στην βρωμα ,ποιο κάτω από την καφετέρια του κυρίου Μπαρου ο δρόμος γεμάτο παλέτες προφανώς κάποιος κρατάει 4-5 parking χωρίς να τον ενδιαφέρει για τους άλλους και η αντιδημαρχος ,η πρόεδρος και η αστυνομία το δέχονται να υπάρχουν στον κεντρικό δρόμο παλέτες λες και ζούμε την εποχή του 40.Αλλα να μου πεις στο Μπατσι είμαστε που παίζονται συμφέροντα για μερικούς ψήφους και κάποιοι έτσι βολεύονται. Ειλικρινά ντρέπομαι για τον τόπο που έχω μεγαλώσει και αντί μπρος πάει πίσω ολοταχώς