ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ: Ερασιτεχνισμοί, αυτοσχεδιασμοί και υπονομευμένα θέματα, που πάνε κι έρχονται από τον κ. Σουσούδη!...

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ

Οικονομολόγου (Β.Α.) - Μέλους ΔΣ Λιμενικού Ταμείου

 

(Εντελώς αδιάβαστος παρουσιάστηκε ακόμα μια φορά στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου ο κ. Σουσούδης. Έτσι, αναγκάστηκε πάλι να αποσύρει θέματα και να μην απαντάει σε τίποτα επί της ουσίας. Αμήχανος, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στον Χρ. Βουραζέρης, που γνωρίζει τα θέματα και πήγε προετοιμασμένος και διαβασμένος στο συμβούλιο. Οι ερασιτεχνισμοί και οι αυτοσχεδιασμοί του δήμαρχου αποδείχθηκαν και ανεπαρκείς. Ίσως γι' αυτό αρνείται πεισματικά την ζωντανή μετάδοση των συμβουλίων του Ταμείου.)

Το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για το νησί μας. Δυστυχώς όμως, η λειτουργία του υπονομεύεται από τους αυτοσχεδιασμούς του κ. Σουσούδη, ο οποίος πέραν του ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα ταυτόχρονα καθήκοντα Δημάρχου και Προέδρου του Λ.Τ, αρνείται να συνεργαστεί με όσους έχουν προτάσεις.

Το χειρότερο είναι ότι κυριαρχεί μια αντίληψη κατασπατάλησης των 2 εκατομμυρίων ευρώ των ταμειακών διαθεσίμων, γεγονός που επιβεβαιώνεται σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση, όπου υπάρχει κάθε φορά  μία νέα αναμόρφωση του προϋπολογισμού με αντιπαραγωγικές δαπάνες και αναθέσεις μελετών που ήδη υπάρχουν, αναμορφώσεις τις οποίες διαμορφώνει μόνος του ο κ.Σουσούδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Σουσούδης αναθέτει εκ νέου μελέτες, που ήδη έχουν γίνει ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, όπως οι μελέτες περιβαλλοντικών όρων για τα τρία λιμάνια του νησιού ή η μελέτη για το λιμάνι του Κορθίου που έχει κατατεθεί από τις 7 Ιουλίου και αποτελεί δωρεά από τους κυρίους Γεώργιο Μουστάκα και Βασίλη Κακουλίδη.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Σουσούδης αυτοσχεδιάζει. Ακόμα και για την τρίτη φάση του λιμανιού του Γαυρίου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει πριν να δούμε το συγκοινωνιακό και το χωροταξικό για να γνωρίζουμε τι θα κάνουμε και κυρίως αυτό που θα κάνουμε να μην δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

Μέχρι σήμερα, το μόνο έργο που διαφημίζει ο κ. Σουσούδης είναι ότι το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου έγινε μέλος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας. Αυτό που δεν λέει όμως είναι ότι το Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου ήταν μέλος της Ένωσης Λιμένων και από τη στιγμή που διαχωρίστηκε είναι ένα και το αυτό. Δηλαδή και εκεί είμαστε αυτοδικαίως μέλη, εφόσον βέβαια πληρώνουμε την ετήσια  συνδρομή μας.

Ο κ. Σουσούδης πρέπει να αντιληφθεί ότι η σημασία που έχει το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου τον υπερβαίνει. Οφείλει επίσης να αντιληφθεί ότι τα 2 εκατομμύρια ευρώ που είναι τα ταμειακά του διαθέσιμα, δεν προσφέρονται για αναθέσεις μελετών, που ήδη υπάρχουν, για αλλότριες και αντιπαραγωγικές δαπάνες. Κάθε ευρώ που διατίθεται πρέπει να πιάνει τόπο, να έχει αναπτυξιακή στόχευση. Τα γράφω αυτά σε μια χρονιά, που σύμφωνα με όλα τα στοιχεία ο τουρισμός της Άνδρου κλονίζεται.

Η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου λοιπόν δεν αποτελεί προσωπική υπόθεση του κ. Σουσούδη, που την έχει μετατρέψει σε one man show,  χωρίς να ενημερώνει κανένα, χωρίς να συνεργάζεται με κανένα.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλε τα μάθατε τα νέα ο δήμαρχος έχει νέο κατοικίδιο !!! Δεν το έχει όμως σπιτι του το έχει αφήσει στο Μπατσι να ελέγχει τα μαγαζιά το βράδι αν έχουν πολύ κόσμο … οποίος βρει το κατοικίδιο έχει κέρασμα ποτό στο δρόμο ….

This comment was minimized by the moderator on the site

Ελπίζω κάποιος να ενημερώσει τον Κύριο Γεώργιο Χ. Μουστάκα για να πράξει τα δέοντα !!
Είναι κρίμα κάποιοι να ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και να βλέπουν τη δραστηριότητά τους να πηγαίνει στο βρόντο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο από τον λιμο.... (διαγράφεται μια λέξη - Εν Άνδρω) δήμαρχο και τους αυλικούς του...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτά όλα που καταγράφονται ; Εμείς που μπορούμε να τα δούμε και να τα ακούσουμε ; Η σωστή διαχείριση των χρημάτων και η ανάπτυξη των λιμανιών του νησιού μας αφορά και πρέπει να έχουμε γνώμη και άποψη . Απαιτούμε να γίνεται live η μετάδοση ή να βιντεοσκοπείται το συμβούλιο . Βουρ Βουραζέρη και άλλαξε τους τα φώτα που δεν έχουμε .

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτοσχεδιάζει ή προσπαθεί να εντάξει τις δεξιώσεις στα λιμενικά έργα;;
Τα χρήματα ανήκουν στα λιμάνια και ΜΟΝΟ!!!