Ο Δήμος Άνδρου ενημερώνει τους πολίτες...

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε δύο δελτία τύπου από τον Δήμο Άνδρου εντελώς αντιπροσωπευτικά του πως αντιλαμβάνονται μερικοί τι είναι είδηση και ποιος ο ρόλος της δημοσιογραφίας! Για τον λόγο αυτό τα δημοσιεύουμε αμέσως! - "εν Άνδρω".)

 

1) Συγχαρητήρια επιστολή Προέδρου Δημοιτικού Συμβουλίου προς Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών

Αξιότιμε Γιάννη Καπάκη,

   Θα ήθελα να σε συγχαρώ  για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σου ως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

   Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Άνδρο, ένας συμπολίτης μας και μάλιστα μέλος του Δημοτικού μας Συμβουλίου, να αναλαμβάνει αυτή την κρίσιμη θέση.

   Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείς με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντα σου.

   Εύχομαι υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες.

Με   εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΘΩΜΑΣ 

2) Καθαρισμός φρεατίων στο Μπατσί

Λόγω  της πολύ έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών, παρασύρθηκαν καπάκια από τα φρεάτια του Μπατσίου, με αποτέλεσμα να γεμίσουν φερτά υλικά και να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος σε περίπτωση νέων, έντονων, βροχοπτώσεων να πλημμυρίσει η περιοχή.

Έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση του Δημάρχου Άνδρου, Θεοδόση Σουσούδη, με τον ομόλογό του της Τήνου, κ. Σίμο Ορφανό, έφθασε στην Άνδρο το μεσημέρι της Πέμπτης αποφρακτικό από την Τήνο και μέσα σε τρεις ώρες, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των υδραυλικών της δημοτικής ενότητας Υδρούσας, τα φρεάτια είχαν καθαρισθεί.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τόσο τον Δήμαρχο Τήνου κ. Ορφανό για την άμεση ανταπόκριση, όσο και τις εταιρείες Golden Star Ferries και Fast Ferries για την δωρεάν μεταφορά του αποφρακτικού. Ευχαριστεί, επίσης, τους υδραυλικούς της δημοτικής ενότητας Υδρούσας για την άμεση κινητοποίηση και αντιμετώπιση του προβλήματος.

Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι ωραία! Ο Δήμος Ανδρου ευχαριστεί προσωπικά τον Δήμαρχο Τήνου γιατί μας έκανε την τιμή και μας έδωσε για λίγες ώρες το δικό μας αποφρακτικό!
Τελικά έχουμε φοβερό Δήμαρχο. Φανταστείτε να γνώριζε και λίγα περισσότερα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Να πούμε στον αξιότιμο Γιάννη να κηρύξει την Άνδρο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να μπορεί ο ΥΠΟΙΚ Ανδρου να αναθέτει κατά το δοκούν. Μπορούν να το ζητήσουν και με κείμενο με την ίδια προσφώνηση. Αξιότιμε.........