Υπάρχει και άλλη όψη του νομίσματος

Φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι με θετική παρουσία....

Στην δημοσιογραφία, όπως και στη ζωή, εκτός από το να δείχνεις τα αρνητικά πρέπει να προβάλεις και τα θετικά. Κι αυτό γιατί δίνεις κίνητρο σε όσους κάνουν την δουλειά τους να συνεχίσουν, ενώ ελπίζεις ίσως να παραδειγματιστούν μερικοί από όσους αρμενίζουν στραβά! Αυτά ως γενική εισαγωγή στην δημοσιογραφία, την οποία πολλοί κανοναρχούν στο νησί μας εσχάτως! Δύο λόγια για την άλλη όψη του νομίσματος: για συμβούλους της πλειοψηφίας που προσπαθούν και δεν προκαλούν!!

Προσπαθούν «σεμνά και ταπεινά» χωρίς να χειροκροτούν τους εαυτούς τους. Και δεν προκαλούν επιδιώκοντας να τους χειροκροτήσουμε με κάθε τρόπο. Ας δούμε σε πρώτη φάση μερικούς. Και θα επανέλθουμε σύντομα με μερικού προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων που εκεί συντελείται μεγάλη προσπάθεια.

Σκεφτικός ο Αντώνης Λάβδας αποχωρεί μετά τις πρώτες σταγόνες της βροχής από την φωτιά στις Εβρουσιές. Πίσω του οι πυροσβέστες ολοκληρώνουν το έργο τους

 Αντώνης Λάβδας. Υπεύθυνος για την διαχείριση νερού, αποχέτευσης και πολιτικής προστασίας. Κατάφερε από αρκετά έως πολλά. Εργατικός, σοβαρός, προσεκτικός. Δεν επαίρεται. Δεν τα "άλλαξε όλα", αλλά όλοι είχαμε νερό και μια καλή κουβέντα! Έτσι το νησί πέρασε ένα καλοκαίρι με λίγα προβλήματα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Η βελτίωση εμφανής. Ρωτάει για να μάθει. Και έμαθε γιατί ρώτησε αυτούς που ήξεραν.

Αλλά και στην αποχέτευση στο Μπατσί και στην Χώρα πρόλαβε μερικές φορές τα χειρότερα. Μπορεί να καθυστέρησε να βάλει ένα-ένα καπάκι, μπορεί να μην έλυσε αμέσως το πρόβλημα των αλάτων στο νερό των γεωτρήσεων στο Μπατσί. Όμως τα έφερε σε λογαριασμό.

Και στην πολιτική προστασία κάνει ότι μπορεί. Πάντα παρών με τις υδροφόρες του Δήμου στις φωτιές. Έφτιαξε και 22 πυροσβεστικούς κρουνούς για τους οποίους βρήκε χορηγίες.  παρά την σχετική απειρία του δεν υπάρχει διακοπή νερού που να μην έχει στείλει mail ή sms.

Δεξιά: Ανδρέας Βόσσος, Άννα Βολίκα, Μαρία Μαμάη, ανάμεσα σε άλλους συμβούλους και τον έπαρχο

Μαρία Μαμάη. Αντιδήμαρχος. Δεν την ξέραμε. Την μάθαμε όταν ανέλαβε γιατί βελτίωσε την υποδομή των σφαγείων και κατάφερε και πήρε έγκριση. Έδωσε λύση σε ένα θέμα που ταλαιπωρούσε κτηνοτρόφους και κρεοπώλες της Άνδρου. Είναι εργατική και συναινετική. Όμως έχει άποψη. Δρα με περίσκεψη. Δεν αυτοπροβάλλεται. Κάνει ότι μπορεί χωρίς πολλά λόγια. Την θυμόμαστε να κουβαλάει καρέκλες για την εκδήλωση του Γιάννη Σπανού στο Γαύριο και να ανεβαίνει στα βουνά της Βόρειας Άνδρου για τις φωτιές. Οι σχέσεις της με τους συμβούλους των άλλων συνδυασμών και με τον κόσμο εξαιρετική.

Άνδρέας Βόσσος. Υπεύθυνος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του Λιμενικού Ταμείου. Μας… εξανάγκασε να τον μάθουμε!! Πολλά τα τρεξίματα με τα σχολεία. Κατάφερε πέρσι και να έρθουν καθηγητές και να πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο. Έτρεξε για τα βαψίματα. Μέχρι και βιογραφικό καθηγήτριας έστειλε μπας και βοηθήσουμε! Στο τέλος τα κατάφερε μόνος του. Αλλά δεν διστάζει να λέει «βόηθα κι εσύ, γιατί χανόμαστε»!

Μπορεί ο Ειδικός Συνεργάτης να του άσκησε κριτική για το λιμάνι. Όμως αυτός δουλεύει, σε εξαιρετικό κλίμα με τον έπαρχο Δημήτρη Λοτσάρη και τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Καπάκη με στόχο να μπει εμπρός η ξεχασμένη Γ΄ Φάση του λιμανιού!

Πάντα ενημερώνει: «για να ξέρεις, αλλά μην γράψεις μέχρι να έχουμε κάτι ουσιαστικό»! Κάπως έτσι ξέρουμε κάτι για προβλήτα κρουαζιερόπλοιων και για περιφερειακό δρόμο στο λιμάνι. Και περιμένουμε να δούμε…

 

Δεξιά ο Διαμαντής Θοδωράκης και αριστερά ο Αντώνης Λάβδας

Διαμαντής Θοδωράκης. Αντιδήμαρχος. Δεν ξέρουμε το έργο του. Ξέρουμε όμως πως είναι συνεργάσιμος και όπου μπορεί λύνει προβλήματα των κατοίκων. Έχουμε ιδία πείρα. Επίσης, υπόδειγμα συμπεριφοράς. Πάντα προσηνής και καλοπροαίρετος. Χωρίς περιττούς εγωισμούς. Μια μέρα αντιπολιτευόμενος του έλεγε κάτι στραβό για τον Δήμο. Ο Θοδωράκης δεν το ήξερε. Ο άλλος του το έδειξε γραπτά. Και ο Θοδωράκης εξεπλάγη και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις.

Άννα Βολίκα. Υπεύθυνη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μαθαίνουμε πως είναι πάντα κοντά στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά του νησιού σε μια δύσκολη περίοδο. Και το κυριώτερο: δεν έχει δώσει με την συμπεριφορά της σε κανέναν κανένα δικαίωμα! Ιδιαίτερα σημαντικό σε μια περίοδο που υπάρχουν και καλαμοκαβαλάρηδες και προβλήματα πολιτικής συμπεριφοράς.

Τι μας λένε οι παραπάνω γραμμές;

Παντού και πάντα υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να διαχειριστούν μια δύσκολη καθημερινότητα. Δεν τους φταίνε μόνιμα οι άλλοι ή οι προηγούμενοι! Συνεργάζονται με όλους για να πάνε παρακάτω. Να σχεδιάσουν κάτι επόμενο. Χωρίς φανφάρες.

Συμπέρασμα

Όλοι και όλα κρίνονται στον δημόσιο βίο. Όλοι κρινόμαστε και κατά περίπτωση, αλλά και συνολικά, καθώς οι περιπτώσεις αθροίζονται στο τέλος και βγαίνει ένα εξαγόμενο για τον καθένα μας.

Εμείς κρίνουμε τους διοικούντες και εμείς κρινόμαστε καθημερινά από τους αναγνώστες μας. Αυτό το απλό σχήμα κάποιοι δεν το κατανοούν ή δεν το ξέρουν. Ίσως γιατί πέρασαν κι αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι μερικά ευτυχισμένα χρόνια στο κενό. Χωρίς καμία κριτική. Και χωρίς υποψία αυτοκριτικής.

Όμως εδώ που είναι πια πρέπει να μάθουν να ανέχονται την κριτική: και του όποιου έργου τους και της πολιτικής συμπεριφοράς τους. Και να συνηθίσουν σιγά-σιγά τον αντίλογο. Γιατί όπως ξαναγράψαμε σε άλλη περίπτωση «θα περάσουμε παρέα τα επόμενα χρόνια»!…

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτός ο τύπος που υπογράφει ως 'Σκεπτόμενος' έχει καταναλώσει πολύ φαιά ουσία για να επιλέξει ένα όνομα. Ξεκίνησε να γράφει δήθεν καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα του Δήμου. Σήμερα μας προτρέπει να δώσουμε 15000 στους ειδικούς του τουρισμού, προς υποβοήθηση του έργου της κ. Πολίτου. Αύριο θα μας πει ότι τα 23200,00 που ανατεθήκαν το 2014 για την αξιολόγηση των δομών του δήμου είναι ψίχουλα και καλά θα είναι να τα διπλασιάσουμε κ.ο.κ.. Αλήθεια κανένα νέο περί ολοκλήρωσης??
Καλή η προσπάθεια σου φίλε μου αλλά η πολλή σκέψη σου έκαψε τα εγκεφαλικά κύταρα.

Το ζήτημα του τουρισμού που είναι όντως σύνθετο λύνεται με συνεχή διαβούλευση στην τοπική κοινωνία, ακούγοντας την εμπειρία των ντόπιων επιχειρηματιών, αξιοποιώντας τους ντόπιους επιστήμονες και προτείνοντας λύσεις που ταιριάζουν στο νησί μας. Δράση και σύνθεση απόψεων θέλει και όχι ανάθεση σε μια εταιρία του 75% του π/υ που διαθέτει ο Δήμος για τον τουρισμό και σε ταξίδια το υπόλοιπο 25%.

Επειδή η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και η ανταλλαγή απόψεων βοηθά στην λειτουργία της πολιτικής ζωής. Επειδή σημασία έχουν αυτά που λες και όχι ποιος είσαι και τα λες. Θα συνεχίσω να εκφέρω άποψη για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν, όχι όμως χρησιμοποιώ

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς επισκέπτη ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ,
όπως ορθά είπατε, επειδή ο τομέας του τουρισμού είναι πλέον η βαριά βιομηχανία,
είναι απαραίτητο να ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ τον ΠΗΧΗ όλοι μας. Δεν θα μας εκπροσωπούν στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού
άτομα που δεν έχουν εξειδίκευση αλλά ούτε και γνώση ξένων γλωσσών.
Δεν συμφωνείτε;
Εάν αφήσουμε την κυρία Πολίτου να κάνει τη δουλειά της αυτό σημαίνει ότι αποδεχόμαστε τα λιγότερα, χαμηλώνουμε τον ΠΗΧΗ και προχωράμε...προς τα πίσω.
Έλλειψη έχει το νησί από καταρτισμένους ανθρώπους;
Πρόεδρος στην Επιστροπή Τουρισμού, Πρόεδρος στη ΖΕΠ, Υπεύθυνη για το LIFE κ.ο.κ.
Εάν αφήσουμε την κυρία Πολίτου να κάνει τη δουλειά της όπου υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων έναντι των επαγγελματιών που έχουν ως αντικείμενο τον τουρισμό αλλά δεν έχουν την ίδια πρόσβαση στα "πράγματα" όπως η κυρία Πολίτου, δεν χρειάζεται να χαρακτηρίσω αυτούς που δέχονται μια τέτοια κατάσταση.
Εσείς Πως το δεχόσαστε αυτό; Εκτός και εάν είστε παρεούλα.
Αυτήν την Άνδρο θέλετε;
Εγώ ΌΧΙ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ομάδα της Πολίτου... απο παντού παιδιά.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη Γαυριωτης
This comment was minimized by the moderator on the site

Ας αφήσουμε την κ. Πολίτου να κάνει τη δουλειά της. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εξειδικευμένες εταιρίες στα θέματα της προβολής των τουριστικών προϊόντων. Όλοι οι δήμοι τις χρησιμοποιούν. Γιατί είναι οι καθ' ύλην επαγγελματίες και εξειδικευμένοι στα θέματα του τουρισμού. Ένας δημοτικός σύμβουλος δεν είναι κατ' ανάγκη και επιστήμονας του τομέα που καλείται να κατευθύνει. Ο τομέας του τουρισμού, είναι πλεόν η βαρειά βιομηχανία του νησιού μας. Απαιτείται γνώση και εμπειρία για τον σχεδιασμό και εφαρμογή σχεδίων αναβάθμισης του. Γι' αυτό δεν είναι καθόλου λάθος αλλά ανάγκη για αναζήτηση βοήθειας από επαγγελματίες του είδους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα που θα πάρει και συμβουλευτικές υπηρεσίες η ΠΟΛΙΤΟΥ με 15000,00 ευρώ θα μας κάνει τον τουρισμό να πετάει ! μάλλον έχει περάσει η κυρία αυτή τον Ανδριώτικο λαό για μαλ...... κες από που ξεφύτρωσε αλήθεια θα μας πει ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα μας πει καποιος που πηγαν τα 20000 ευρω που βρηκε ο επαρχος για να τονωσει τον τουρισμο του νησιου τον Σεπ και Οκτ. Αληθεια υπηρξε επιτυχια στην προσπαθεια ή χαμενος ο κοπος και μαλλον αστοχη και κακο οργανωμενη πτοσπαθεια;0

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσείς κύριε Αντικειμενικέ κρίνοντας από τη θεώρησή σας για μια εργασία όπως αυτής της μεταφοράς αντικειμένων ως υποδεέστερη μια άλλης εργασίας όπως αυτή που σχετίζεται με τον τουρισμό σας προσδιορίζει με σαφήνεια. Ζείτε από τον Τουρισμό τον παρασκηνιακό και η Συγκεκριμένη κυρία που σας υποστηρίζει σας δίνει το κάτι τις για τον κόπο σας. Δεν θα εκπλαγώ εάν μάθαινα ότι εσείς είσαστε η μία από τις τρεις προσφορές του 3-ήμερου ταξιδίου στο Λονδίνο των 1.000 ευρώ. Εάν η παιδεία σας και η ανατροφή σας, σάς έμαθε ότι μόνο οι δουλειές που σχετίζονται με το "σκιώδες παρασκήνιο" είναι αυτές που αξίζουν ενώ η τίμια εργασία είναι για τα κορόιδα, τότε αφήνω τα συμπεράσματα για τους αναγνώστες. Μάθαμε τελικά και το ποιόν των υποστηρικτών της κυρίας Πολίτου.
Αλήθεια είδε κανείς αυτές τις τρεις προσφορές; Γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο ταξίδι γίνεται με τα μισά χρήματα και μάλιστα περισσεύουν και χρήματα για δωράκια. Αλήθεια μήπως έχει δει κανείς έστω ένα δίπλωμα (άντε έστω το proficiency για τα αγγλικά για παράδειγμα) που να αποδεικνύουν τον γνώση ξένων γλωσσών;
Μήπως κύριε Αντικειμενικέ κάνετε εσείς το μεταφραστή της κυρίας Πολίτου όταν δεν μπορεί ο Υιός;

This comment was minimized by the moderator on the site

Η κ ΠΟΛΙΤΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ??? ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑς ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ????

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ.Η ΠΟΛΙΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,LIFE,ΜΑΡΙΝΆ ΜΠΑΤΣΙΟΥ,ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Η Μ.ΜΑΜΑΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΛΙΚΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Ανδριώτη:
Έγραψα για ορισμένους από τους "Άλλους" στο δημοσίευμα του Εν Άνδρω: με τίτλο "Αξίζουν οι Ανδριώτες μια ενημέρωση ή όχι;" στο http://www.enandro.gr/index.php/2015-10-29-05-24-05#!kmt-start=0. Σας το παραθέτω παρακάτω:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ; ΜΗ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 10/10 ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΘΕΤΙΚΑ; ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΤΑΣΠΙΔΕΣ, Ο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ "ΚΑΠΟΤΕ" ΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΥΨΟΥΣ 15.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ; Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
ΓΙΑ ΔΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΡΘΙΑΝΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ; NO COMMENT!
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ...
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΛΙ, NO COMMENT! ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΡΚΕΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗ ΝΑΥΤΗ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΦΑΓΟ, ΤΟΝ GOLUMN Ή ΤΟΝ ΤΕΡΕΡΕΚΟ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ, ΕΝΩ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ!!! ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ: ΜΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΚΥΘΡΩΠΟΙ; ΠΩΣ; Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ;
ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ, ΜΑ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ....ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΑΚΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝΕ!. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ.
ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΟΜΩΣ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ.

Περισσότερα