Τα ψεύτικα προφίλ αυτοαποκαλύπτονται....

 

«Φίλιππος Σκόρδος Η συντήρηση της ιστορίας και των μνημείων μας είναι πολύ σημαντικό έργο. Όμως ο Δήμος δεν έχει μία. Εάν τολμήσει να τραβήξει κονδύλια από αλλού θα τον γδάρουμε. Άρα περιμένω πρωτοβουλίες από τον κ. Χλή και τον Δημοσιογράφο ώστε να βρεθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι. Χορηγίες, εράνους, Κοινοτικά Κονδύλια. Περιμένω.»

Το παραπάνω σχόλιο δημοσιεύθηκε στο facebook  στην Σελίδα του Εν Άνδρω και μας ξάφνιασε για δύο λόγους.

 (α) Ο πρώτος είναι πως η ανοικτή επιστολή του μαρμαρογλύπτη Γιώργου Χλη όπως γράφαμε στον πρόλογο μας ήταν για: «να ενημερώσει (τον δήμαρχο) για τα μοναδικά μνημεία που υπάρχουν και τη σημασία τους για την ιστορία και τον πολιτισμό της Άνδρου»! Ή, όπως έγραψε ο ίδιος ο κ. Γ. Χλης: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω για όλα όσα ξέρω και θα καταλάβετε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο χώρος για την Άνδρο… είναι μια ευκαιρία εσείς τώρα να δείξετε ενδιαφέρον για ένα τόσο ευαίσθητο και ιδιαίτερα σημαντικό θέμα για τον πολιτισμό και την ιστορία της Άνδρου»!

Από πού κι ως που κατάλαβε ο κ. Φίλιππος Σκόρδος, πως ζητούνται χρήματα. Αντιθέτως όπως είχε γράψει σε προηγούμενη επιστολή της η κ. Κατσιώτου (στο ίδιο δημοσίευμα) αυτό που χρειάζεται είναι ένας κανονισμός και μια οργάνωση στα θέματα συντήρησης των σπάνιων ιδιωτικών μνημείων!!!

Μάλιστα κ. Σκόρδο ή κ. Thomas ή όπως αλλιώς σας λένε ΤΑ ΤΑΦΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ AKOMA ΙΔΙΩΤΙΚΑ. Όμως οι κανονισμοί συντήρησης των μνημείων είναι δημόσιοι. Τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε επιτέλους; Μήπως είστε βραδύνους; Να το ξαναγράψουμε;

(β) Από πού κι ως που σε ένα ευγενέστατο ενημερωτικό γράμμα του κ. Χλη προς τον δήμαρχο Άνδρου απαντά ο Φίλιππος Σκόρδος; Και πως απολογείται για τα οικονομικά του Δήμου Άνδρου και το κυριότερο πως κρίνει σκόπιμο να απαντήσει ως «αντ’ αυτού»; Ας αφήσουμε στην άκρη το ότι ζητά χρήματα και χορηγίες από ιδιώτες σαν εκπρόσωπος του Δήμου ο κάθε Φιλιππόσκορδος.

Μήπως πλέον υπάρχει κάποιος "αντ’ αυτού" στη θέση του δημάρχου και δεν το ξέρουμε;  Ή, μήπως είναι ο αγαπητός κ. Thomas και ξεχάστηκε, έτσι αγχωμένος που είναι αυτές τις μέρες και καρφώθηκε για μια ακόμα φορά; Πάσα εξήγηση δεκτή…

"Εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μια και μεταφέρατε τον "διάλογο" με την κυρία του πόρταλ εδώ ιδού η απάντηση μας στο fb μετά την οποία εξαφανίστηκε και αυτή και οι "φίλοι" της...
"Κυρία Αντριάνα Μπόθου εσεις κάθεστε στην Άμφισα και κάνετε "ρεπορτάζ" αντιγράφοντας. Για μαζευτείτε πριν στείλουμε επίσημη αναφορά στην Ένωση Συντακτών Κυκλάδων και στην ΕΣΗΕΑ. Έχετε βάλει συγκεκριμένη πληροφορία που δεν υπάρχει πουθενά αλλού γιατί ήταν δική μας εκδοχή και μόνο. Οι μετανάστες αρχικά είπαν πως πήγαιναν στην Αθήνα. Εμείς θεωρήσαμε ως πιθανότερη εκδοχή την ΑΤΤΙΚΗ. Και πήραμε το ρίσκο να το γράψουμε. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτή η πληροφορία και η όλη εκδοχή/πρόταση είναι κλόπι-πάστε από εμάς "...όπως εξήγησαν στην Αστυνομία κατευθύνονταν προς την Αττική, αλλά χάλασε η μηχανή της βάρκας στην οποία επέβαιναν και βρέθηκαν στην Άνδρο". Οι δικές σας πληροφορίες αργότερα είναι εμφανείς όπως και οι πηγές σας που όλοι τις ξέρουμε στην Άνδρο. Δυστυχώς για εσάς κάνετε πολύ συχνά κλόπι-πάστε. Να σας θυμίσω ολόκληρο άρθρο για το ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το PRESSPUBLICA που δεν πήρατε άδεια αναδημοσίίευσης. Απλώς όταν είδατε το ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Εν Άνδρω πήρατε από αλλού και ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ όπως λέει ο νόμος και όπως μας είπε το PRESSPUBLICA που μιλήσαμε. Να συνεχίσω ή να σταματήσω εδώ. Το θρασος σας δεν έχει όρια. Αυτά..."

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ;;;;
ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ

Αντριάνα Μπόθου
Χθες στις 4:00 μ.μ. · Αθήνα, Ελλάδα
Το ακούσαμε και αυτό! To Andros Portal έκανε αντιγραφή - κλοπή πληροφοριών! Κάποιοι νομίζουν ότι οι πληροφορίες τους είναι αποκλειστικές;;; Τόσο μικρό είναι το μυαλό τους που δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι έχουμε κι εμείς πηγές πληροφόρησης;;; Δεν νομίζουμε... Απλά λέμε κάτι για να φανούμε δυνατοί και τιτανοτεράστιοι στο αναγνωστικό μας κοινό. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε. Πρώτη και τελευταία φορά λοιπόν...
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΚοινοποιήστε
https://www.facebook.com/groups/114311681979121/permalink/994248607318753/

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Theodosis Sousoudis πρόσθεσε 17 νέες φωτογραφίες.
1 ώρα ·
Περπατώντας στην ξεχωριστή φύση του νησιού μας διαπιστώνεις πλέον ότι η Άνοιξη μπαίνει για τα καλά και δίνει μια εικόνα μοναδικής ομορφιάς, με το απέραντο πράσινο, τα άφθονα νερά, τα άνθη, που όλα μαζί συνθέτουν απ άκρη σε άκρη στο νησί ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο.
Το τριήμερο που έρχεται είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους λάτρεις της Άνδρου να αποδράσουν στη μοναδική μας φύση.
https://www.facebook.com/sousoudis/posts/1047974541934260

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητή "Τι φοβάσαι" παρακαλώ διαβάστε το παραπάνω Σχόλιο του κυρίου Μανέτα που Δημοσίευσε η ΚλΕΨ-ΥΔΡΑ καθώς και το Σχόλιο της "ΜΗΤΕΡΑ-ΤΕΡΕΖΑΣ" όπως δημοσιεύτηκε στο άρθρο του ΕΝ Άνδρω "Νέοι καιροί, νέα ήθη (;)".
Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, τότε βάλτε το πραγματικό σας όνομα στο ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "Τι φοβάστε" και πείτε μας ΕΣΕΙΣ "Τι φοβάστε;".

This comment was minimized by the moderator on the site

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΣΤΟΥΣ---- ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ---JOHN STRATIS +
+ ARIS DAVARIS + ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΚΟΡΔΟΣ + KΑΛΗ ΝΥΧΤΑ + NEA EΠΟΧΗ + ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΣ + ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ + ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΡΕΡΕΚΟΣ + ΑΤΑΚΤΟΣ ΝΑΥΤΗΣ + ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ + ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ = ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ--- ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ-ΚΟΥΛΗ Ή ΚΟΥΛΗ ΜΟΥΓΚΟ.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ-ΚΟΥΛΗ Ή ΚΟΥΛΗ ΜΟΥΓΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΟΤΙ--
ΒΓΗΚΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ--Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ--ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ 77 ΧΡΟΝΩΝ-- ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ-- ΕΙΜΑΙ ΒΕΡΟΣ ΓΑΥΡΙΩΤΗΣ--ΕΧΩ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΟΝΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟ-ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΑΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυρία Καστανιώτη βγείτε με το πραγματικό σας όνομα μια φορά.Γιατι φοβόσαστε;ΟΛΟΙ σας γνωρίζουνε ποια εισαστε.Θα σας παραδεχόμαστε όλοι αν βγαίνετε με το όνομα σας και τα λέγατε όλα αυτα

This comment was minimized by the moderator on the site

Αναδημοσιεύω το Σχόλιο του Κυρίου Μανέτα που δημοσίευσε στην ομάδα του ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

‎Κίμων Μανέτας‎ έως ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΔΡΟΥ
1 ώρα
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΔΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.
Η ανωνυμία ανέκαθεν αποτελούσε μια μορφή επικοινωνίας όπου το πρόσωπο είτε κρυβόταν για λόγους προστασίας, είτε επειδή ο λόγος είχε μεγαλύτερη σημασία από το πρόσωπο.
Πόσα ανώνυμα ραβασάκια στέλνονταν σε αγαπημένα πρόσωπα στα πλαίσια μιας ερωτικής αβεβαιότητας!
Στην πολιτική σήμερα η ανωνυμία έχει διατελέσει από το να στείλει στη φυλακή πρόσωπα που έκαναν κατάχρηση εξουσίας, μέχρι και να συμβάλλει σε μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική δυσφήμηση προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα. Βλέπε εκλογές.
Τα αρνητικά και θετικά της ανωνυμίας, είναι αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητας μας, όπως η τροφή και η εργασία και συνυπάρχουν όσο το σύστημα ανατροφοδοτείται από μυστικές δράσεις που δεν πρέπει να αποκαλυφτούν. Είναι δηλαδή η φυσική αντίδραση στη δράση που διέπει όλο τον φυσικό μας κόσμο.
Οι anonymus μια γνωστή παγκόσμια οργάνωση χωρίς οργανωτική δομή με πρόεδρο και μέλη, έχει επιφέρει αρκετά πλήγματα στο σύστημα μυστικοπάθειας, και το ζητούμενο σε αυτή τη φυσική συνύπαρξη δράσης αντίδρασης είναι το κατά πόσο η ζωή μας διέπεται από την έλλειψη διαφάνειας και δημοκρατίας οι οποίες εκκολάπτουν τα συμπτώματα της μυστικοπάθειας και της ανωνυμίας.
Στην προκειμένη φάση που δοκιμάζεται η ανθρωπότητα πάνω σε σχέδια ριζικών αλλαγών μέσα από τον ανελέητο βομβαρδισμό των ΜΜΕ, θεωρώ ότι η ανωνυμία είναι η μόνη ισορροπητική δύναμη που αποκαλύπτει, ενημερώνει και ίσως διορθώνει πορείες που μας οδηγούν σε γκρεμό.
Στην συνείδηση και την επαγρύπνηση του καθενός όμως εξαρτάται αν η ανωνυμία χρησιμοποιείται για καλό ή για κακό σκοπό. Το βέβαιο είναι ότι η πορεία της χώρας μας δεν δείχνει να οδηγεί σε καταπράσινα λιβάδια.

This comment was minimized by the moderator on the site

για τον Guest - LOL ή Φίλιππο Σκόρδο ή Κούλη Μουγκό ή ή ή
Έκανες μια τρύπα στο νερό όλοι οι Ανδριώτες είχαμε καταλάβει ότι ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ είναι ψεύτικο προφίλ.
Ο πρώτος διδάξας ήσουν εσύ Φιλιπποκούλη και σε έτσουξε που κανανε κλοπι πειστ την ιδέα σου.
Ο Καστανιώτης όποιος και να ειναι σε έκανε σκόνη Κούληηηηηη
Άντε γεια ξυπνήσαμε Κούλη
Παραιτήσου

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΕΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ ΦΑΤΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟ

This comment was minimized by the moderator on the site

Μεγάλε Καστανιώτη ή όπως και να σε λένε είσαι Θεός
Έκανες τον Κούλη να χάσει 5 κιλά

Περισσότερα