Στοιχεία του φακέλου για το κλειστό της Άνδρου. Υπάρχει απαντήση για το που είμαστε σήμερα;

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ

Όψεις του κλειστού γηπέδου της Άνδρου στο Γαύριο από το σχέδιο όπως τις έστειλε ο Ν.Α. Τριδύμας

Από τον κ. Ν.Α. Τριδύμα λάβαμε νέα επιστολή με διευκρινήσεις και στοιχεία του υπάρχοντος φακέλου με τα οποία προτρέπει εκ νέου τη Δημοτική Αρχή να κινηθεί και να διεκδικήσει το έργο του Κλιετσού Γυμναστηρίου της Άνδρου στη ΓΓΑ και να ολοκλήρώσει ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Στο τραπέζι υπάρχει η πρόταση του για μια επιτροπή διαπαραταξιακή που θα συνεγείρει τους ανδριώτες, αλλά και τους πολιτικούς των Κυκλάδων, ώστε όλοι μαζί να τα καταφέρουν. Είναι μια θετική παρότρυνση σε μια περίοδο στασιμότητας που χαρακτηρίζεται από "εκδηλώσεις" επικοινωνιακού χαρακτήρα για διάφορα θέματα, αλλά δεν χαρακτηρίζεται από μελετημένες προτάσεις για έργα υποδομής στο νησί μας. Η Δημοτική Αρχή έχει την ευκαιρία με το έργο αυτό να ηγηθεί και να συνεχίσει μια προσπάθεια, αλλά και να συνεγείρει με ένα πραγματικό έργο την κοινωνία του νησιού μας.

 Μέχρι τώρα ο δήμαρχος δεν έχει απαντήσει στον ανοικτό διάλογο που διεξάγεται στο Εν Άνδρω. Μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει τις ενέργειες που έχει κάνει για τη μελέτη ενός έργου που η προηγούμενη αρχή ξεκινησε. Μέχρι τώρα δεν ξέρουν κάτι ούτε και τα στελέχη της παράταξης του που ενέκριναν το έργο από το 2014. Κάτι το οποίο τόνισε με επιστολή του στο Εν Άνδρω και ο πρόεδρος του Τ.Κ. Γαυρίου Μιλτιάδης Κάρλος. Με τη νέα ανοικτή επιστολή και τα νέα στοιχεία, από την μέχρι τώρα προεργασία, που καταθέτει ο κ. Τριδύμας, προκύπτει πως το έργο είχε μπει σε ένα αυλάκι. Όμως εδώ και 20 μήνες κανείς δεν ξέρει που είναι πια το έργο. Κάποιος θα πρέπει επιτέλους να απαντήσει στην κοινωνία της Άνδρου που ρωτά και ξαναρωτά στο Εν Άνδρω. Κάποιος πρέπει να απαντήσει και στους προηγούμενους που είχαν ξεκινήσει το έργο και σήμερα παραθέτουν στοιχεία ενός φακέλου, που έχει μείνει μετέωρος. Εξακολουθούμε για δεύτερη εβδομάδα να περιμένουμε μια υπεύθυνη απάντηση από τον δήμαρχο.  - "Εν Άνδρω".

 

Γαύριο 5/4/2016

Αγαπητό ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Υστερα απο όλα γράφτηκαν (επωνύμως και ανωνύμως) και δημοσιεύσατε στο site σας, θεωρώ υποχρέωση μου, να σας στείλω ένα μικρό δείγμα της μελέτης για το κλειστό Τ10b, που προτείνεται για το νησί μας και παρακαλώ θερμά για να μην κυκλοφορούν ανόητες κουβέντες, λόγια του αέρα και  "άλλα αντ’ άλλων’’ και στην ουσία να χάνουμε τον στόχο και την ουσία, τουλάχιστον ας κινηθούμε τώρα – έστω και μετά απο 18 μήνες – με το να γίνει μία επιτροπή ολιγομελής 5μελής θα έλεγα, που θα τρέξει την όλη προσπάθεια.

Ευχαριστώ πολύ

Νικόλαος Α.Τριδήμας

Σημείωση

Παρακαλώ θερμά δημοσιεύστε τα 2 επισυναπτόμενα που σας στέλνω για τους...άπιστους Θωμάδες, που δυστυχώς στο νησί μας έχουμε πολλούς τέτοιους.

Η Τεχνική Περιγραφή του κλειστού της Άνδρου στο Γαύριο που επίσης μας έστειλε ο κ. Ν.Α.Τριδύμας 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καντίνες σταθερές δεν έχεις δει σε καμμία παραλία? Μήπως πρέπει να πας καμμιά βόλτα Αγ. Πέτρο, Χρυσή Άμμο, Κυπρί κλπ... όσο για τα ντεσιμπέλ υπάρχει νομοθεσία για τη μουσική στις παραλίες η οποία δεν εφαρμόζεται πολύ απλά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για σου Νίκο πονηρέ
Για σου Νίκο χαχαμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΡΛΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ?????αχαχαχαχχαχαχαχ
Εσύ φταίς αχαχαχαχααχαχ

This comment was minimized by the moderator on the site

Απάντηση στον Νίκο
Καλά η διοίκηση έχει χάσει την ψυχραιμία της με αυτά που γράφουν είναι για γέλια !!!!
ΚΑΡΛΟ εσύ φταίς για την μελέτη του κλειστού ακούς ΚΑΡΛΟ Εσύ φταίς αχαχαχαχαχαχαχ
Μία συμβουλή προς τους συμβούλους . Όσοι είσαστε υγιείς φύγετε μακρυά να σωθείτε γιατί η συνέχεια θα είναι σκληρή και δραματική !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Για το στηθαίο του Μπατσίου πως βρήκατε χρήματα δεν είδα να πάρετε από την ΣΑΤΑ Μπατσίου σας παρακολουθώ από πέρσι ευτυχώς και βγαίνουν στο Διαύγεια και δεν μπορείτε να μας κοροιδέψετε ενώ για την μελέτη του κλειστού γηπέδου Δήμου Άνδρου δεν υπάρχουν χρήματα ????
Απλά προσέχτε εσείς που γράφετε για τους προέδρους γιατί τα λέτε σε πολύ κόσμο τα ίδια και καρφωνόσαστε ποιοι είσαστε
Εσύ Δήμαρχε γιατί δεν συμβούλεψες τον πρόεδρο σου πως να κινηθεί ώστε να διεκδικήσει την μελέτη και τώρα τον κατηγορείς εγώ που μίλησα μαζί του μου είπε ποτέ δεν του έχεις συζητήσει κάτι σχετικά με το γήπεδο
Όλα τα έχουμε δει σε αυτόν τον συνδυασμό αλλά να φταίνε και οι προέδροι για τέτοια σημαντικά θέματα πρώτη φορά τα ακούω
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΩΝ !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ολα αυτα που γραφονται για ετοιμο φακελο και αλλα τετοια ειναι μπαρουφες και ψεματα!!! Οπως ο κ. Τριδημας απεδειξε, υπαρχουν μονο ετοιμα προτυπα σκαριφηματα κλειστων γυμναστηριων απο τη Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου, πουθενα δε λενε Δημος Ανδρου, που μπορει κανεις να βρει και στο ιντερνετ!!! Αυτα δεν ειναι μελετη ασχετοι!!! Ειναι σα να βρει ενας ταξιτζης μια ετοιμη ιατρικη γνωματευση και να τη δωσει σε εναν ασθενη!!! Με βαση λοιπον αυτα πρεπει ο Δημος να βρει 50.000€ τουλαχιστον και να αναθεσει σε εξειδικευμενο μελετητη την εκπονηση αρχιτεκτονικης, στατικης και ηλεκτρομηχανολογικων μελετων!!!! Ο προηγουμενος προεδρος και ο νυν πρπεδρος της ΤΚ Γαυριου γιατι στο τεχνικο προγραμμα του Δημου δεν εβαλαν το ποσο αυτο απο τη ΣΑΤΑ που τους αναλογουσε??? Γιατι υποκριτες??

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε Γαυριωτη ανοιχτομάτη για πες μας σε ποια παραλία είδες ξαπλώστρες αυτές τις μερες ????
Απλά η τελευταία φράση της τα έλεγε ολα (ειναι πολλα τα ντεσιμπέλ που ακούει απο την βεράντα της) και δεν την αφήνουν να ησυχάσει η γυναίκα . Ακόμα να μπεις στο νόημα ??? ο νόμος ειναι για ξεκάρφωμα και δεν είμαι παραλιουχος . Μήπως σε ενοχλούν και εςενα τα ντεσιμπέλ ??????

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε Αγανακτησμένε ή θα έπρεπε να πω παραλιούχε καλύτερα. Η κυρία ζητάει να εφαρμοστεί ο ΝΟΜΟΣ που λέει ότι μέχρι 31/12 κάθε έτους πρέπει να είναι άδειεες οι παραλίες από καντίνες ξαπλώστρες κλπ και να ξαναγεμίζουν ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Παιδιά νομίζω πως το εχουμε χάσει λίγο.......σε άλλη ανάρτηση θελουμε η ΑΝΔΡΟΣ να γίνει Μύκονο Πάρο Νάξο και οτι αλλο κυκλαδονήσι και τώρα εχουμε την κυρία που θέλει στην παραλία να κάνουν ησυχία να μην υπάρχουν ξαπλώστρες να μην υπάρχουν καντίνες για να εχει ησυχία στην βεράντα της που έρχεται 15 μερες το χρόνο . Κάτι τέτοιοι πήγαν το νησί μας 100χρονια πιςω ........και ύστερα θελουμε τουρισμό......πως θα ερθει κυρία μου ο τουρισμός ??????ακομη και ο θρησκευτικος τουρισμός θέλει λίγο ζωή να δει στο νησί . Θέλετε να το κάνετε νεκροταφείο για να έχετε ησυχία στην βεράντα σας . Άμα δεν σας αρέσει να κάτσετε στην Αθηνα το καλοκαίρι που εχει ησυχία για τι φεύγουν όλοι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυριε Μπασαντη,τι θελετε να μην εχω την ησυχια μου το καλοκαιρι εγω, εμπειρος δημοσιογραφος ειστε,μια απλη αναγνωση η πληροφορηση να ζητησετε απο την ΚΕΔ, θα βαλει καθε κατεργαρη στη θεση του,αφηστε με να απολαμβανω την θεα απο την βεραντα μου,γιατι πολυ φοβαμαι οτι και εσας αν σας καλεσω στη βεραντα μου και ειδικα βραδυ δεν θα ερθετε,μιλαμε για πολλα ντεσιμπελ και οχι μονον.

Περισσότερα