Περιφερειάρχης: τρικλοποδιές από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση…

 

Ανοιχτή επιστολή-καταγγελία προς τον υπουργό ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουπλή λέγοντας πως τα αδύνατα δυνατά κάνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου κάνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου για να τορπιλίσει τα υδατοδρόμια που προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την οποία στηρίζουν και όλα τα συναρμόδια υπουργεία.

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα ιδρυθούν 25 υδατοδρόμια στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου και θα υπάρξει ένα ακόμα μεταφορικό μέσο κατά την διάρκεια των θερινών μηνών που θα δώσει μια ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Δυστυχώς όπως επισημαίνεται η Αποκεντρωμένη δηλώνει άγνοια των εγκρίσεων του ΓΕΝ που έχουν δοθεί από τον Ιούνιο του 2016 και του υπουργού ναυτιλίας που έχει δοθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου 2016.

Να σημειώσουμε εδώ πως και σε άλλα θέματα που αφορούν την Άνδρο και τα οποία δεν αναφέρονται στην ανακοίνωση του Περιφερειάρχη η Αποκεντρωμένη κάνει ότι μπορεί να παρεμποδίσει ή να δυσκολέψει την διεκπεραίωση τους (Μουστάκειο, ΠΕΣΠΑ κλπ). Μήπως πρέπει να γίνει και από την Άνδρο μια μεγάλη διαμαρτυρία προς τον υπουργό;

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet