Κάθε λιμάνι και καημός…

 

Αυτό είναι το λιμάνι της Άνδρου. Εδώ κάποτε θα γίνει η τρίτη φάση!!! Πότε; Κάποτε!!! Όταν θα πάει κάποιος από τον Δήμο Άνδρου (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) στο Λιμενικό Ταμέιο. Γιατί το 2016 δεν πήγε σχεδόν κανείς!!! (φωτ. Εν Άνδρω). 

Κι εμείς περιμένουμε να ολοκληρωθεί το μισοτελειωμένο λιμάνι!!! Ποιο λιμάνι; Του Γαυρίου! Ενδιαφέρεται όμως κάποιος για το λιμάνι του Γαυρίου; ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Ναι σωστά διαβάσατε: ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Γιατί σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ από τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δήμου Άνδρου (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) δεν έχει πατήσει το πόδι του σε κάποια συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου – Τήνου κατά το 2016!!!

Θα πείτε μερικοί: μα πώς να πάει κάποιος ταξιδι στην Τήνο για την συνεδρίαση; Αμ, έλα που ΔΕΝ χρειάζεται να πάει στην Τήνο. Μέχρι το δημαρχείο της Άνδρου έπρεπε να πάνε, όπως λέει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κορνάρος, για να κάνουν ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ!!! Αλλά μήπως πατάνε και συχνά μερικοί στο Δήμο για Δημοτικό Συμβούλιο για να πάνε και έξτρα φορά για το Λιμενικό Ταμείο.

Κατά τα άλλα εμείς περιμένουμε να προωθηθούν τα σχέδια για τα νέα έργα της τρίτης φάσης του λιμανιού!!! Ο περιφερειακός δρόμος του λιμανιού!!! Η νέα προβλήτα του λιμανιού!!! Η επισκευή των υπαρχουσών προβλητών του λιμανιού!!!

Από ότι φαίνεται με την συχνότητα απουσίας στο Λιμενικό Ταμείο όλων των συμβούλων (είπαμε και συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), με την απίστευτη ραθυμία και ανοργανωσιά της διοίκησης του κ. Σουσούδη (δεν ξανάδε η Άνδρος εδώ και 20 χρόνια) και με την «φοβερή» αντιπολίτευση της ομάδας Καπάκη η Άνδρος, όπως φαίνεται, θα περιμένει πολλά χρόνια να δει κάτι στο λιμάνι της!!!

Υπενθυμίζουμε πως για το μόνο πράγμα που ενδιαφέρθηκαν συμπολίτευση και αντιπολίτευση εδώ και 6 ολόκληρους μήνες σχετικά με το λιμάνι και για το οποίο τσακώθηκαν δημόσια ο κ. Σουσούδης και ο κ. Καπάκης, μαζί με τον ακολουθούντα κ. Βόσσο (υπεύθυνο κατά τα άλλα του Λιμενικού Ταμείου), ήταν για μερικά κουτιά χρώμα για φρεσκάρισμα που έστειλε η Τήνος. Τα πήρε ο Σουσούδης στην Χώρα!!! Και έπαθαν σοκ οι Καπάκης-Βόσσος που δεν έμειναν στο Γαύριο!!! Και γράφτηκαν μύρια όσα!!! Καυγάς για ένα βάψιμο-μόστρα! Όμως, για την ουσία, το λιμάνι, δεν μιλά κανείς τους.

 

Κι έρχεται τώρα με επίσημη επιστολή ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου - ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ - και τους βγάζει ΟΛΟΥΣ στη σέντρα. Αλήθεια, πόσες φορές πήγατε κυρίες και κύριοι κατά το 2016 στις συνεδριάσεις του Λιμενικού Ταμείου; Ερωτά ο πρόεδρος απευθυνόμενος σε ΟΛΑ τα Τακτικά και για τα Αναπληρωματικά μέλη. Σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ σε σχεδόν ΚΑΜΜΙΑ, απαντά ο ίδιος!!! Και το χειρότερο η επιστολή για τις απουσίες, που έστειλε να διαβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Νοέμβριο δεν μπόρεσε μέχρι χτες να την διαβάσει κανείς!!!

Για όλα αυτά ο παντελώς απών δήμαρχος κ. Θ. Σουσούδης δεν κάνει και δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ!!! Ο υπεύθυνος του Λιμενικού Ταμείου εκ μέρους του Δήμου Άνδρου κ. Α. Βόσσος άγνωστο τι κάνει!!! Και ο πολύφερνος κ. Γ. Καπάκης τσακώνεται εδώ και έξι μήνες για έξι τενεκέδες χρώμα με το οποίο θα βάφονταν χρυσές τις μπίντες του λιμανιού!!! Έργο πνοής κι αυτό ε;

Σημείωση: Μέλη στο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου - Τήνου έχουν μόνο οι δημοτικές παρατάξεις Σουσούδη και Καπάκη!!!

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ , Ο ΓΛΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το να γίνει το λιμάνι της Χώρας κεντρικό λιμάνι είναι εξωπραγματικό μιας και το ταξίδι για Άνδρο μεγαλώνει κατά μια ώρα τουλάχιστον. Και μετά που θα πηγαίνει το καράβι; Για Τήνο άλλη μισή ώρα 3/4 περισσότερος δρόμος. Και ποιος θα πηγαίνει τόσες ώρες και πόσο θα είναι το κόστος. Αφήσε το ούτε να το σκέφτεσε. Ας έρθει κανά κότερο, κάνα μικρό κρουαζιερόπλοιο να βγάλει με λάτζα τ'ιποτα επιβάτες...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ονειροπαρμενος ο κυριος απο χωρα;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Διαμαντή τα σχέδια πρέπει να γίνουν να φτιαχτεί το λιμάνι της ΧΩΡΑΣ εκεί είναι η πρωτεύουσα του νησιού εκεί πρέπει να είναι κ το λιμάνι διαφορετικά το νησί μας δεν θα πάει μπροστα .Σε ποιό άλλο νησί έχεις δει αλλού να είναι η πρωτεύουσα και αλλού το λιμάνι μόνο στην Άνδρο .Κάνε σε παρακαλώ ένα άρθρο γι αυτό ώστε να το δούμε όλοι ζεστά και να το υλοποιήσουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΠΙΤΑ ΣΕ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΣΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΔΕΝ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΡΥΚΛΩΠΟΔΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΣΚΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΟΜΟΙΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΗΔΗΜΕΝΟ ΠΥΛΩΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΨΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΞΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΒΑΜΒΟΥΚΑ, ΤΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΒΟΣΣΟ, ΜΑΜΑΗ ΜΑΡΙΑ, ΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΙΔΑΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΔΥΟ ΜΠΑΛΛΕΣ ΑΧΥΡΑ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΝΟΥΝΝΝ..ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΥΡΟ.
ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ). ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ.
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΝΔΡΟ :(:(:(:(:(:(:(:(:(

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΑΚΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ. ΕΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΟΣΗ . ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ , ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FB. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ; ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ Π.Χ. ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΕΖΑ. Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ....... ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ...

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ......

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro