Ένα δημοτικό συμβούλιο από το χτες και χωρίς αύριο!...

Η "ενωμένη αντιπολίτευση" λίγο σκυθρωπή.Ίσως γιατί αυτοαναιρούνται...

Ήταν ένα συμβούλιο από το χτες και χωρίς κανένα αύριο αυτό της ενωμένης αντιπολίτευσης Σουσούδη – Καπάκη. Ή, μάλλον «Νέων Οριζόντων της Άνδρου της Ζωής τους». Ήταν μια προσπάθεια να γυρίσουν τον τροχό της πολιτικής στο 2012 όταν ο κ. Σουσούδης ενέκρινε το Φραγκάκι και στο 2019 όταν επανέλαβε μαζί με τον κ. Καπάκη την έγκρισή αυτή. Στόχος τους να αναιρέσουν τις υπογραφές τους. Ο πρώτος μετά 8 χρόνια και ο δεύτερος μετά 4 μήνες!!!

Ήταν όμως κι ένα συμβούλιο δίχως αύριο! Γιατί δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει περίπτωση να μαζευτούν σε ηλεκτρονική σύσκεψη 12 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ( Μ. Βάμβουκας δεν προσήλθε) μόνο και μόνο για… να πουν στον δήμαρχο να πει στην Οικονομική Επιτροπή… να αναθέσει στον δικηγόρο Τ. Κόλλια προσφυγή στο ΣτΕ για το Φραγκάκι, το οποίο ψήφισε ο κ. Σουσούδης το 2012 και αποδέχτηκε ο κ. Καπάκης το 2019;;;

Αλήθεια πως θα δεσμεύσουν την Οικονομική Επιτροπή (ένα άλλο όργανο στο οποίο δεν έχουν την πλειοψηφία) να ψηφίσει αυτά που θέλουν αυτοί; Και τι ακριβώς θα αναθέσει ο δήμαρχος; Αυτά που απορρίφθηκαν το Νοέμβριο και για τα οποία δεν προσέφυγαν αυτοί; Και γιατί να αναθέσει στον δικηγόρο κ. Τ. Κόλλια μια προσφυγή έναντι αδράς αμοιβής όταν έχει νομική σύμβουλο ο Δήμος Άνδρου;

Αυτά έλεγαν οι Σουσούδης-Καπάκης συμφωνώντας τον Δεκέμβριο του 2019. Τώρα ξαφνικά ζητούν προσφυγές! Κατά αυτών που οι ίδιοι ενέκριναν! Ο λαϊκισμός στο ζενίθ...

Είναι προφανές πως το έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε η αντιπολιτευτική πλειοψηφία (εν μέσω πανδημίας) με σκοπό να βρει κάτι να πει ήταν για γέλια! Ο κ. Σουσούδης που δεν έκανε ούτε ΜΙΑ προσφυγή και δεν συμπαραστάθηκε σε ούτε ΜΙΑ προσφυγή επί 5ετία ως δήμαρχος μόλις βρέθηκε στην αντιπολίτευση σήκωσε ξαφνικά το μπαϊράκι του… επαναστάτη!!! Και ζητά τις προσφυγές, που δεν έκανε αυτός!!! Προφανώς κάποιοι ξέχασαν τι έλεγαν το 2012 και το 2019! Νομίζουν πως τα ξέχασαν και οι ανδριώτες. Αλλά υπάρχουν τα βίντεο που αποδεικνύουν τα φτηνά ψέματα τους και τον απίστευτο λαϊκισμό τους…

ΕΡΩΤΗΣΗ: Προκάλεσε εντύπωση που τόσο ο κ. Σουσούδης όσο και ο κ. Καπάκης χαιρέτησαν – μαζί με τους συμβούλους τους – την πρώτη ηλεκτρονική διάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου. Αλήθεια τι εμπόδισε τον κ. Σουσούδη να κάνει έστω και μια ηλεκτρονική διάσκεψη επί 5ετία; Γιατί δεν προσπάθησε να προχωρήσει αυτός νωρίτερα ώστε να χαιρετήσει το τεχνολογικό επίτευγμα στη θητεία του;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η αβελτηρία (η τεμπελιά) του κ. Σουσούδη που δεν στάθηκε ικανός ούτε μια ηλεκτρονική διάσκεψη να κάνει, ούτε μια ζωντανή μετάδοση στι διαδίκτυο του δημοτικού συμβουλίου να κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και τις μαγνητοσκοπήσεις τις σταμάτησε μετά τον δεύτερο χρόνο γυρνώντας την Άνδρο στη λίθινη εποχή. Τώρα χαιρετά αυτά που προετοίμασε ο κ. Γιαννίσης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αυτά τα λίγα και εξαιρετικά συνέβησαν στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο που συγκάλεσε η «ενωμένη αντιπολίτευση» των κ. Σουσούδη-Καπάκη με θέμα τις ανεμογεννήτριες στο Φραγκάκι που ενέκρινε ο κ. Σουσούδης το 2012 και ο κ. Καπάκης το 2019!!!

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ακούσαμε την άποψη του λαλίστατου κατά τα άλλα Τσαουση.Το μόνο που ακούσαμε ήταν η θετική του άποψή για την τηλεδιάσκεψη που αυτό δεν αφορά τον κόσμο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όλο σόου ο Σουσουδης και τουπέ φωτο και μπάνια στον όμιλο με την μύτη σηκομενη στον Θεό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσουδης πούλησε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του που τον στήριξαν όλους τους προέδρους των τοπικών και άφησε ένα νησί χωρίς κανένα έργο έκοψε της κάμερες από τον Σαρρή που στην αρχή επερνε βιντεο πιστεύοντας ότι θα κοροϊδέψει τους Ανδριωτες.εμεινε με τον τρανακο και τον Βιδάλη οι οποίοι εκτίθενται και δεν το έχουν καταλάβει μόνο και μόνο για προσωπικό συμφέρον.Αφου όλα τα είχαν ψηφίσει τώρα έρχονται να κάνουν τους σωτήρες περιγελοντας τους Ανδριωτες.Αν και η καταγωγή σας δεν είναι από την Άνδρο είσαστε πολύ μικρός για να κοροϊδεύετε τους τοπικούς

This comment was minimized by the moderator on the site

Συνεδρίασαν εξ αποστάσεως για να αποφασίσουν ότι αποφάσισαν να παρακινήσουν αυτούς που τελικά θα αποφασίσουν !!!Θέατρο του παραλόγου από καρικατούρες !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Όσο περνάει ο καιρός όλο και εκτίθεται ο Σουσουδης ας κάτσει στα αυγά του και μην ασχολείται πλέον με τα κοινά. Καταχρεωσε τον Δήμο καταχρεωσε πολίτες εκτέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι. Το μόνο που κατάφερε αυτά τα χρόνια να ολοκληρωσει σαν δήμαρχος ήταν το σπίτι του στην Άνδρο και την... (διαγράφεται μια λέξη - Εν Άνδρω)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο τα μούτρα τους που βλέπουμε στις φωτογραφίες γελάμε ασταμάτητα. Τι προσπαθούν να αποδείξουν ; Ξέρουν τι θέλουν; Αλλά είπαμε στείρα αντιπολίτευση και όποιον πάρει η μπάλα. Απορία όλου του κόσμου είναι , τι δουλειά έχει ο Τρανακος ανάμεσα τους , ένας άνθρωπος άξιος και ικανός ο οποίος όμως πέφτει στα μάτια του κόσμου ακολουθώντας αυτό το πανυγήρι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ασφαλώς και πρόκειται για θέατρο σκιών!!
Πρέπει τώρα να μοιράσουν ρόλους, ποιος απο τους δυο αρχηγούς ειναι ο Καραγκιόζης και ποιος ο Χατζηαβάτης !! Τους λοιπούς ρόλους δεν υα δυσκολευτούν να τους μοιράσουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχουν βάλει ο Αδάμης και Σουσουδης και τον καμήλο μπροστά και δίνει πόνο !!Ποιον τον καμήλο!!ποιος είναι αυτός ρε παιδιά ;;Τόσο μίσος για τον Λοτσάρη επιδη δεν πήρε την ανακύκλωση ;;;Λογικο !!καταρχήν την ανακύκλωση την πήρε ο πρώην συνέταιρος του ξανά και μπράβο του γιατί είναι κύριος αλλωστε αυτός γιατί δεν ήταν ικανός να το κάνει ;;;Ο Κάμηλος που έβριζε τον σουσουδη και τώρα αγκαλιές φιλίες αγάπες και λουλούδια !!!Βρε βλάκες όλοι για ποσο μαλακες μας περνάτε όλους !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά δικαιώθηκε ο Μπάλλας. Εντάξει οι 13 δεν ήξεραν οτι δεν είναι αρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα τους. Εντάξει δε ρώτησαν να μάθουν οτι είναι θέμα τελικά της οικονομικής επιτροπής. Ομως οταν τους απάντησε επίσημα και εγγράφως απο το γραφείο προέδρου του Δήμου ο Μπάλλας στις 3 Απριλίου 2020 οτι αυτό δεν είναι θέμα δημοτικού συμβουλίου αλλα θέμα της οικονομικής επιτροπής αυτοί γιατί εβγαλαν πρόσκληση και συγκάλεσαν Δημοτικό Συμβούλιο με αυτό το θέμα στις 7 Απριλίου 2020;;;; Το ήξεραν τέσσερις μέρες οτι δεν είχαν αρμοδιότητα αλλά συγκάλεσαν ΑΣΚΟΠΑ το δημοτικό συμβούλιο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευχαριστώ τους δώδεκα-δεκατρείς που δικαίωσαν όσα είχα αναφέρει στην επιστολή μου προς αυτούς σχετικά με το ότι συγκαλούν ένα δημοτικό συμβούλιο χωρίς θέμα και αρμοδιότητα.. Δεν αποφάσισαν να ενημερώσουν (όπως ζητούσαν στο θέμα τους), δεν αποφάσισαν να δεσμεύσουν τον Δήμαρχο (όπως ζητούσαν στο θέμα τους), δεν αποφάσισαν την ανάθεση σε δικηγόρο για την άσκηση προσφυγών αφού είναι αρμοδιότητα της οικονομικής επιτροπής. Τι αποφάσισαν; Απλά να ζητήσουν από τον Δήμαρχο να θέσει το θέμα στην οικονομική επιτροπή. Δηλαδή με απλά λόγια: Ζήτησαν απο εμένα ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκαλέσω δημοτικό συμβούλιο (το οποίο τελικά το συγκάλεσαν) για να αποφασίσουν να ζητήσουν απο τον Δήμαρχο να θέσει το θέμα στην οικονομική επιτροπή!!! Με πιο απλά λόγια έθεσαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να ζητήσει αυτό (το Δ.Σ) απο τον Δήμαρχο να θέσει θέμα στην οικονομική επιτροπή !!! Και γιατί δεν το ζητούσαν απευθείας απο τον Δήμαρχο ή την Οικονομική Επιτροπή χωρίς να γίνει δημοτικό συμβούλιο; Γιατί έμπλεξαν το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτήν την καραμπόλα-γαιτανάκι; Μία είναι η απάντηση: Eθεσαν θέμα να θέσει (ο Δήμαρχος) θέμα ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ και μάλλον οταν κατάλαβαν οτι δεν μπορούσαν να πάρουν απόφαση γιατί δεν είχαν αρμοδιότητα, χάθηκαν στο αδιέξοδο που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Περισσότερα