ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Τελική ασφαλτόστρωση σε Βακόνι-Μεσαριά

 

Φωτογραφία από την ασφαλτόστρωση κατά την πρώτη φάση στη Μεσαριά. Όπως ανακοινώθηκε μπαίνουν αύριο στην τελική φάση και ολοκληρώνονται μέχρι την προσεχή εβδομάδα τα έργα με τη σφραγιστική άσφαλτό σε Βακόνι και Μεσαριά και του τελευταίου μέρους του αγωγού αποχέτευσης στη Μεσαριά. Οι πρώτες ασφαλτοστρώσεις είχαν γίνει 27 Απριλίου. Είχαν ξεκινήσει πάλι και διακόπηκαν λόγω ασθένειας με κορονοϊό στο συνεργείο ασφαλτόστρωσης στις 27 Μαΐου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ

ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΚΟΝΙ 

Από αύριο Πέμπτη, 10 Ιουνίου, επανεκκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Βακόνι και Μεσαριά. Παρακαλούμε για την προσεκτική διέλευση οχημάτων και πεζών από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στα σημεία των εργασιών, καθώς οι εργασίες γίνονται σταδιακά, ανά τμήμα του οδικού δικτύου. 

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες για το κεντρικό αποχετευτικό στο εσωτερικό δίκτυο της Μεσαριάς. Η πρόσβαση πελατών στο Ζαχαροπλαστείο Ζαϊρη, το αρτοποιείο Γ. Γαρυφάλλου και το κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Κασιδώνη στη Μεσαριά γίνεται από την πλευρά της Χώρας. 

Επιπλέον, εφιστούμε την προσοχή: 

  1. Στη χρήση του περιφερειακού δρόμου, ως εναλλακτική διαδρομή μετάβασης σε ή επιστροφής από τη Χώρα, καθ’ όλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. 
  1. Στην προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών. 
  1. Στη στάθμευση οχημάτων μονίμων κατοίκων και επισκεπτών των περιοχών αυτών σε σημεία, που να μην εμποδίζουν την υλοποίηση των εργασιών ασφαλτόστρωσης. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet