Διακοπή ύδρευσης λόγω ενεργοποίησης του νέου δικτύου στο Νειμποριό

Τη Δευτέρα 28/6 συνδέεται το νέο δίκτυο ύδρευσης και κλείνει ένα σύνολο έργων στο Νειμποριό

(Ήρθε τελικά η ώρα να σταματήσουν οριστικά τα μπαλώματα και το "ράβε - ξήλωνε" στο Νειμποριό. Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης τη Δευτέρα 28 Ιουνίου εγκαταλείπεται το παλιό δίκτυο ύδρευσης, που τόσο ταλαιπώρησε τον δρόμο του Νειμποριού εδώ και 7-8 χρόνια και περνά η ύδρευση της περιοχής στο νέο δίκτυο που εγκαταστάθηκε εφέτος τους προηγούμενους μήνες... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω εργασιών σύνδεσης στο δίκτυο ύδρευσης (μετάπτωση από το παλαιό στο νέο) στην περιοχή του Νειμποριού, σας ενημερώνουμε ότι θα διακοπεί η παροχή νερού  από οικία Μ. Ρουσσέτου και προς όλο τον Συνοικισμό και το Νειμποριό, τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021, από τις 7.30 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καινούριο δίκτυο; Άλλο και τούτο πάλι. Καλά και γιατί δε μας το έλεγαν τόσο καιρό που ανεβάζαμε φωτογραφίες με διαρροές και πλυμήρες; Τώρα που θα βρίσκουμε διαρροές να φωτογραφίζουμε και να ανεβάζουμε στο facebook για να κάνουμε το κομμάτι μας και να κυνηγάμε το Δήμαρχο. Κανονήστε να τα κάνετε όλα εσείς και να μην έχουμε εμείς δουλειές να κάνουμε όταν θα βγούμε την επόμενη 4ετία.