Γ. Ζάννες: Παραιτούμαι για να παραμείνει η γιατρός στο Κόρθι

 

Ο Γιώργος Ζάννες μιλά σε εκδήλωση για τις ανεμογεννήτριες στο Κόρθι

Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ

Με ιδιαίτερη συγκίνηση διαβάσαμε την λιτή ανακοίνωση του Γιώργου Ζάννε εκλεγμένου τοπικού συμβούλου στο Κόρθι. Ο 46χρόνος Γιώργος Ζάννες που την περίοδο 2019 - 2023 ήταν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κορθίου και εργάστηκε ακούραστα για την περιοχή του. Απλώς να θυμίσουμε πως με ένα μικρό μεταφορέα ήταν αυτός που από ένα σημείο και μετά συνέχιζε και καθάριζε εθελοντικά όλους τους δρόμους στους χιονιάδες που έπληξαν τον Όρμο Κορθίου. Ο Γιώργος Ζάννες εκλέχτηκε πρώτος με τον συνδυασμό του Δ. Λοτσάρη στον Όρμο.

Όμως ο συνδυασμός του Λοτσάρη για 8 ψήφους ήρθε δεύτερος. Εκλέχτηκε ο Γ. Ζάννες στο Τοπικό ως αντιπολίτευση, αλλά δεν εκλέχτηκε η γιατρός Μαρία Κουρέλη, που είναι η γιατρός του Κορθίου και του Κέντρου Υγείας Άνδρου με απόσπαση από την οργανική της θέση στην Θεσσαλία.

Για την ιστορία, η Μαρία Κουρέλη, νέα και έμπειρη γιατρός με τρία παιδιά, θέλοντας να προσφέρει στην πατρίδα της την Άνδρο είχε βάλει υποψηφιότητα και εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Δ. Λοτσάρη το 2019 και λόγω της εκλογής της αποσπάστηκε και υπηρετούσε στο ιατρείο του Κορθίου και το Κέντρο Υγείας. Μετακόμισε στην Άνδρο όπου και δούλεψε τέσσερα χρόνια προσφέροντας υπηρεσίες κρατικού γιατρού σε μια περιοχή που στερείται ιατρών. Έβαλε πάλι υποψηφιότητα θεωρώντας πως με την επανεκλογή της θα συνέχιζε να προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες της στην Άνδρο και θα στέλνει τα τρία της παιδιά στα ολιγομελή σχολεία της περιοχής της.

Όμως άλλες ήταν οι πολιτικές βουλήσεις της κοινωνίας του Όρμου Κορθίου. Καταψήφισαν τον συνδυασμό του Δ. Λοτσάρη και την γιατρό και έφεραν πρώτο με 8 ψήφους διαφορά τον συνδυασμό του Θ. Σουσούδη με επικεφαλής έναν 77χρονο συνταξιούχο!!! Η κοινωνία του Κορθίου ψήφισε έναν υπερήλικα 77 χρόνων έναντί ενός 46χρονου για πρόεδρο του Τοπικού και συνάμα καταψήφισε την μοναδική γιατρό του ιατρείου της περιοχής στέλνοντας τη πίσω στη Θεσσαλία!!! Προφανώς η γιατρός δεν είχε σόγια στο Κόρθι...

Ποιος είπε πως η Άνδρος χρειάζεται νέους, ειδικευμένους γιατρούς και παιδιά; Υπερήλικες χρειάζεται με επισφαλή υγεία για να την διοικήσουν. Αυτούς χρειάζεται αυτούς ψηφίζει. Ή. μήπως βλέπει κάποιος άλλος κάτι άλλο σε αυτή την εντελώς απίστευτη κατάληξη των εκλογών στον Όρμο Κορθίου;

Κάπου εκεί ο αλτρουιστής και πατριώτης 46χρονος Γιώργος Ζάννες, που πρώτευσε και εκλέχτηκε, υπέβαλε την παραίτηση του για να πάρει τη θέση του στο Τοπικό Συμβούλιο η πρώτη επιλαχούσα γιατρός Μαρία Κουρέλη και έτσι να παραμείνει και να έχει γιατρό το Κόρθι και το Κέντρο Υγείας Άνδρου. Και να μείνουν και τα τρία παιδιά της στα αποψιλωμένα σχολεία της περιοχής.

Συγκρίνετε όλοι εσείς που σχολιάζετε το θέμα την εκλογή ενός 77χρονου συνταξιούχου έναντι ενός 46χρονου υδραυλικού και μιας νέας γιατρού στο Κόρθι, αλλά και την πολιτική συμπεριφορά του 65χρονου ιδιωτικού μεγαλογιατρού Ανδρέα Βόσσου και της οδηγού ταξί Άννας Βολίκας σε Γαύριο και Μπατσί, που δίνουν "μάχες" για τις καρέκλες και τα γραφεία. Δείτε τη διαφορά όλων αυτών, που εσείς εκλέξατε, με τον αξιοπρεπή και αλτρουιστή Γιώργο Ζάννε. Και βγάλτε τα πολιτικά σας συμπεράσματα.

Κάποιοι εκλέχτηκαν για καρέκλες και ονόρε. Κι άλλοι για να προσφέρουν στον τόπο τους. Κι ο ταπεινός, εργατικός και φιλότιμος υδραυλικός Γιώργος Ζάννες προσφέρει στον τόπο του, ακόμα και με την παραίτηση του. Γιατί κρατά έτσι μια ειδικευμένη γιατρό και τρεις μικρούς μαθητές στην Άνδρο. Αυτή ήταν και είναι η πολιτική διαφορά των δύο παρατάξεων στις εκλογές όπου "το φως νίκησε το σκοτάδι"!!!  Και ο 77χρονος τον 46χρόνο και την γιατρό...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γιώργου Ζάννε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΝΝΕ

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου απέδειξα ότι η προσφορά των αιρετών δεν πρέπει να συνάδει με τα αξιώματα και τίς θέσεις.

Αυτό αναγνωρίστηκε από την τοπική κοινωνία, που με τίμησε με τις περισσότερες ψήφους μεταξύ των υποψηφίων της Τ.Κ. Όρμου. Ο συνδυασμός μας όμως έλαβε για μόλις 8 ψήφους την δεύτερη θέση και εγώ την μοναδική θέση της αντιπολίτευσης στο τοπικό συμβούλιο.

Αν και θεωρώ πολύ σημαντική την παρουσία της αντιπολίτευσης, αναλογιζόμενος τα σημαντικά προβλήματα του τόπου μας, σήμερα υπέγραψα την παραίτηση μου, ώστε να πάρει την θέση μου η κυρία Μαρία Κουρέλη για να μπορέσει να παραμείνει στο νησί προσφέροντας τις υπηρεσίες της σαν γιατρός και το κυριότερο, μαζί με τα τρία της παιδιά , που είναι μαθητές των ολιγομελών σχολείων μας.

Όσον αφορά την προσφορά μου στον τόπο μας, παραμένω πάντα ενεργός και μάχιμος.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι έγινε πνίγηκε στο κάβο ντόρο το μήνυμα μου;;;Γνωστή τακτική ....................

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλησπέρα. Δεν θα σχολιάσω τον ηλικιακό ρατσισμό που σας διακατέχει ,αν και εσείς μεγάλος στην ηλικία και \μπορείτε άνετα και κάνετε την δουλειά σας χωρις να σας εμποδίζει που είστε υπερήλικας σαν τον σύμβουλο που εξέλεξαν οι Κορθιανοί...Μήπως αυτός ο υπερήλικας σε προηγούμενη θητεία είχε προσφέρει κάποια πραγματάκια στους Κορθιανούς;;;Εξ άλλου ο Λοτσάρης μόνο τσιμέντο μπροστά στην είσοδο έριξε και με τέτοια επιτυχία που στις πρόσφατες βροχές αποκτήσαμε και ......πισίνα ΔΙΠΛΑ στην θάλασσα. Ποια τα έργα του Λοτσάρη στο Κόρθι;;;;Τώρα όσο αφορά την παραίτηση του κ Ζάνε και μπράβο του, Έβγαλε από την δύσκολη θέση και το κουβέρνο του 41%που έχει αφήσει το ΚΥ της Άνδρου ΧΩΡΙΣ γιατρούς.....Αν έφευγε και η κ Κουρέλη γιατρός με ειδικότητα τι θα γίνονταν;;;θα περιμέναμε να στείλει ο Άδωνης γιατρό;;;;΄τώρα μάλιστα Διαχρονικό το πρόβλημα ,Και κάτι τελευταίο γιατί αποδοκιμάζετε τους ψηφοφόρους του Κορθίου;;;γιατί δεν ψήφισαν τον εκλεκτό σας κ Λοτσάρη;;;έτσι ήθελαν έτσι έκαναν ,,,,,,,,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΛΕΕΙΝΟΛΟΓΗΜΑ
Είσθε εκτός από ελεεινολόγος και όλίγον αγράμματος παλαιοαριστερών πολιτικών αντιλήψεων. Θα σχολιάσουμε παρακάτω το ελεεινολόγημα σας επ' ολίγον μιας και έχετε χάσει τον μπούσουλα νομίζουμε:
1. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως άλλο είμαι ηλικιωμένος και κάνω μια εθελοντική δημοσιογραφική δουλειά από το σπίτι μου κι άλλο είσαι υπερήλικας κι αναλαμβάνεις δημόσιους ρόλους που θέλουν τρέξιμο και μεριμνα για ολόκληρη κοινότητα. Κατανοητό πως για εσάς είναι αδύνατον να το καταλάβετε.
2. Το έργο του Λοτσάρη είναι άσχετο με την ανάγκη που έχει το Κόρθι για ανανέωση και για γιατρό. Ούτε αυτό το καταλαβαίνετε. Το επιχείρημα πως ο ηλικιωμένος κάποτε πρόσφερε δεν αναιρεί το γεγονός πως σήμερα είναι ηλικιωμένος και μπορεί πολύ λιγότερα από πριν και από τον 46χρονο. Και πως το Κόρθι και η Άνδρος χρειάζονται την ειδικευμένη γιατρό που μέσω της υποψηφιότητας της έφερε στο νησί ο Λοτσάρης. Ούτε αυτό το καταλαβαίνετε. Κατανοητή η αδυναμία σας.
3. Ο Γ. Ζάννες παραιτήθηκε για να βοηθήσει εσάς που χρειάζεστε την γιατρό. Και μόνο μέσω της εκλογής της θα την είχατε. Την καταψηφίσατε και μετά ζητάτε από τον Ζάννε να σας σώσει για την απερισκεψία σας. Καλά που βρέθηκε καποιος αλτρουιστής στην παράταξη που μισείτε. Αν περιμένατε από αυτήν που αγαπάτε θα κοιτάγατε το άδειο ιατρείο του Κορθίου. Αλλά όπως γράφετε αμετροεπώς ο λαός του Κορθίου αυτό ήθελε κι αυτό ψήφισε. Σωστά. Κι εμείς αυτή την αντίφαση και αυτή την άγνοια είδαμε και σχολιάσαμε. Που είναι το πρόβλημα σας; Από πότε δεν κρίνεται η ψήφος και το αποτέλεσμα της; Τα έχετε μπερδέψει...
4. Και θα βρίζατε... τον Άδωνη γιατί δεν σας έφερε γιατρό. Αλήθεια δεν κυβέρνησε 4,5 χρόνια ο Τσίπρας και ο Πολάκης και γιατί δεν έφεραν αυτοί; Αυτό δεν αναιρεί τις ευθύνες της κυβέρνησης ή του Κυκλαδάρχη-κομματάρχη Βρούτση. Αλλά δεν αναιρεί και τις δικές σας που από εμπάθεια αγνοήσατε τις ανέγκες ανανέωσης και γιατρού που έχει το Κόρθι. Και τώρα πετάτε φτηνιάρικες αερολογίες περί Άδωνη και άλλα τέτοια παλιοαριστερά-παλαιοημερολογίτικα ευτράπελα.
Όσο για το έλεος που κραυγάζετε στο τέλος είθε ο θεός (ή ο αριστερός απόστροφος) να σας ελεεί...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ξαφνικά έμαθε ο Έλληνας για όλα τον ρατσισμό δεν ηλικιακό ρατσισμός αυτό εσεί όλοι που τον λέτε ρατσιστή εσείς δεν είστε που λέτε να βγουν η νέοι μπροστά γιατί έχουν νέα μυαλα καινούργιες ιδέες. ο άνθρωπος είναι 77 χρόνον ότι πρόσφερε πρόσφερε τώρα αφήστε τους νέους να βγουν μπροστά και εσείς η μεγάλη μπορείτε από πίσω να δίνετε της συμβολές με την εμπειρία σας.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είναι αναφέρετο δικαίωμα κάθε κοινωνίας είναι και να σφάλει. Να ψηφίζει με τα όποια κριτήρια έχει διαμορφώσει. Καλά ή κακά. Για παράδειγμα πριν 50 χρόνια τους μοιχούς τους πήγαιναν γυμνούς και με τα σεντόνια στην αστυνομία! Και η κοινωνία... το επιδοκίμαζε! Και επιδοκίμαζε και τους υποψήφιους πολιτικούς που το υποστήριζαν.
Σήμερα αυτό φαίνεται αθλιότητα. Όσοι τότε κατέκριναν αυτά τα τραγικά κριτήρια της κοινωνίας εθεωρούντο... άθλιοι! Σήμερα άθλιοι θεωρούνται όσοι στηρίζουν την παρελθούσα αθλιότητα. Αλλάξαν οι καιροί φίλοι μου.
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση των εκλογών του Όρμου Κορθίου. Ψηφίστηκε ένας υπερήλικας έναντι ενός κατά 31 χρόνια νεώτερου με προσφορα. Και έναντι μιας νέας ειδικευμένης γιατρού που την έχει ανάγκη το Κόρθι!!!
Εμείς σε αντίθεση με κάποιους που βρίζουν πιστεύουμε πως η Άνδρος πρέπει να περάσει στα χέρια των νεώτερων γενιών. Και αυτό δείχνει η Ευρώπη με την επιλογή 34χρονου πρωθυπουργού στη Γαλλία. Αλλά και η Έλλαδα, με την επιλογή νεώτερων ηλικιών πολιτικών αρχηγών όπως οι Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κασσελάκης, Χαρίτσης κλπ.
Κάποιοι στην Άνδρο θεωρούν πως το μέλλον μπορεί να στηριχθεί στα "τιμημένα γηρατειά"! Σε αντίθεση με όλους αυτούς εμείς προβάλαμε τις απόψεις μας. Πιθανόν με ένταση. Αλλά μέχρι εκεί... Και σχολιάσαμε πως η κοινωνία απέρριψε μια νέα ειδικευμένη γιατρό που την έχει ανάγκη. Κι αναγκάστηκε ένας αλτρουιστής 46χρονος να παραιτηθεί για να έχει γιατρό το Κόρθι.
Κάποιοι ως απάντηση βρίζετε το απλό και κοινότοπο που γράψαμε: "τόπο στα νιάτα".
Αν σας ενοχλούν οι απόψεις μας μπορείτε είτε να τις αντικρούσετε με πολιτικά επιχειρήματα είτε να μην τις διαβάζετε. Το να βρίζετε δείχνει μειονεξία, κακότητα και έλλειψη επιχειρημάτων.
Φανταζόμαστε αν ζούσατε πριν 50 χρόνια εσείς που βρίζετε μάλλον θα χειροκροτούσατε την "ποινικοποίηση της μοιχείας". Κατανοητή η οπισθοδρομική σας άποψη για "τόπο στα τιμημένα γηρατειά"!
Αλλά έτσι δεν πάνε μπροστά οι κοινωνίες αγαπητοί μου. Και ακόμα πιο πίσω πάνε όταν αντί να επιχειρηματολογούν βρίζονται για κάτι που ήδη έχει πλέον επικρατήσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και μόνο στην Άνδρο κυριαρχούν αντιλήψεις οπισθοδρομικές άλλων εποχών...
Σας ευχαριστούμε που μάς δώσατε την ευκαιρία να εξηγήσουμε περαιτέρω την θέση μας... Και καλή σας χρονιά...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Νομίζω ότι πραγματικά ο ηλιακός σας ρατσισμός είναι πολύ έντονος αν καί δεν γνωρίζω την δική Σας ηλικία
Την υπέροχη πράξη τού κυρίου Ζάννε με τα γραφόμενα σάς δυστυχώς καταφέρατε νά την υποβαθμίσατε
Καί βέβαια η ψήφος τών δημοτών πρέπει νά γίνεται σεβαστή είτε μας αρέσει είτε όχι

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ατυχώς είμαι κι εγώ πια μιας ηλικίας. Δεν παριστάνω το τζόβενο. Δεν τα βάζω με 45χρονους. Έχω το γνώθι σ αυτόν και ξέρω πως κάποτε το νησί των ηλικιωμένων και των υπερηλίκων πρέπει να δώσει τόπο και στους νέους. Αν θέλει να έχει νέους.
ΥΓ Μα είστε τόσο οπισθοδρομικός αγαπητέ. Δεν βλέπετε πως ο νέος Γάλλος πρωθυπουργός είναι 34 ετών και ο νέος Γάλλος ΥΠΕΞ 37 ετών: Κι εσείς μιλάτε για ηλιακό ρατσισμό όταν κρίνουμε εντελώς λάθος την προτίμηση σε έναν 77χρονο αντί ενος 46χρόνου και την εκδίωξη ουσιαστικά μιας νέας γιατρού με τρία παιδιά.
Μα εσείς έχετε ηλικιακό στραβισμό αγαπητέ μου...
Την καληνύχτα μας...
ΥΓ Το ότι γίνεται σεβαστή μια ψήφος δεν αναιρεί την πολιτική κριτική. Ούτε αυτό ξέρετε. Αλλιώς να μην κρίνουμε ότι κάποιοι ψηφίζουν ναζιστές; Να μην κρίνουμε ότι κάποιοι ψηφίζουν για μικροσυμφέροντα που πάνε πίσω τον τόπο. Να μην κρίνουμε πως οι δύο τελευταίοι πρόεδροι των ΗΠΑ αθροίζουν κοντά 150 χρόνια ηλικία (81 + 77 = 148). Κι αυτό εσείς θέλετε να μην το κρίνουμε ως δείγμα παρακμής ε; Αλλά ως δείγμα σφρίγους της αμερικανικής δημοκρατίας; Με σε ποιο απόκοσμο μοναστήρι ζείτε φίλε μου;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει τελικά πολλά αστροπελεκια και το Κόρθι και το Γαύριο.
Ανάθεμα και αν ξέρουν ποιον και γιατί τον ψηφίζουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εν Ανδρω - Γαυριωτης 1- 0

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ 5000 ΕΙΣΟΔΟΥΣ Τ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ
ΕΠΕΙΔΉ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΙΥ ΔΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα τόσοι πολλοί είστε εσείς οι γελοίοι που μπαίνετε για να γελάτε; Μιλάμε για πολλές χιλιάδες. Μήπως κάνετε κάποιο λάθος και υπάρχουν μάλλον πάρα πολλοί που ενδιαφέρονται για όσα γράφουμε στην Άνδρο. Τωρα γιατί κάποιοι μπαίνουν πχ από Ελβετία, Νιού Τζερσυ, Νιου Χαμσάιρ, Εκάλη ή Χολαργό δεν ξέρουμε. Αλλά μπαίνουν.για πληροφόρηση μάλλον...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητό Εν Ανδρω,

Μην εξοργιζεσαι σε παρακαλώ πολύ. Δεν σέβεσαι την λαϊκή ετυμηγορία του λαού του Κορθίου; Για δες καλύτερα. Είναι αυτοί που προ τετραετίας πανηγύριζαν μαζί σου στον πεζοδρομο του Κορθιου. Τώρα έκαναν μια άλλη επιλογή που ο χρόνος θα την κρίνει. Εσύ όμως αγαπητό Εν Ανδρω θα πρέπει να ευχηθείς καλή επιτυχία στον "υπερηλικα" σαν αντικειμενικο μέσο που λες ότι είσαι και όχι να του κάνεις πόλεμο πίσω από ένα πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Ο "υπερηλικας" λεει και ωραία ανέκδοτα αν δεν το γνωρίζεις και. Λες να τον ψήφισαν για αυτο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ούδεποτε πανηγύρισαμε στον πεζόδρομο του Κορθίου ΠΟΤΕ. Άρα λέτε ΨΕΜΑΤΑ. Γενικά ουδέποτε πανηγυρίσαμε είτε για τον Σουσούδη (το 2014) είτε για τον Λοτσάρη (το 2019). Δεν είμαστε πανηγυριτζήδες. Άρα ψεύδεστε πολλαπλώς.
Δεν εξοργίζομαι μαζί σας. Απλώς αδιαφορώ. Δεν με ενδιαφέρουν τα ανέκδοτα του κάθε ενός. Μόνο οι επώνυμες εκδόσεις. Κι από αυτές έχουμε πολλές για την Άνδρο. Απλώς δεν σας ενδιαφέρει η ιστορία του νησιού και δεν διαβάσατε ποτέ τίποτα.
Καλή τύχη σε εσάς και στους συνομηλίκους σας. Καλή τύχη στους δικούς μου συνομίληκους. Και στους νεώτερους να ζήσουν να δουν την Άνδρο όπως κι αν τους την παραδώσετε. Κι ας την πάνε καλύτερα αυτοί...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα σπεύσουν να κατηγορήσουν ότι έχεις μένος με ηλικίες και ανθρώπους, θα πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα γιατί αυτό βολεύει να κάνουν δεν ιδρώνει το αυτί τους!μαζί με κάποιους που δεν έχουν ιδέα με τι κριτήρια ψηφίζουν την πληρώνουμε και οι υπόλοιποι που ξέρουμε τις ανάγκες του νησιού μας!
Μπράβο στον Κο Ζαννε μακάρι να είχαμε πολλούς σαν και αυτόν στην Άνδρο και λιγότερους από τους καρεκλοκενταυρους!!!!!

Περισσότερα