Καρναβάλι Κορθίου 2015: μια άλλη Άνδρος (βίντεο)

 

Μέσα από τις εξαίρετες φωτογραφίες του συνεργάτη του "εν Άνδρω" Δημήτρη Αντωνέλλου περνά η προετοιμασία και η παρέλαση στο καρναβάλι του Κορθίου το 2015. Ένα καρναβάλι που προετοίμασαν με μεράκι οι επαγγελματίες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και τα σχολεία του Κορθίου. Μόνοι τους κατάγεραν να δημιουργήσουν κέφι και χαρά σε εποχές δύσκολες και σε μια μέρα μουντή που τέλειωσε με βροχή.

 

Με εθελοντική στράτευση πέτυχαν να δώσουν μια άλλη νότα στην περιοχή και με την πρόσκληση των ξυλοπόδαρων από την Αθήνα έδειξαν πως η Άνδρος μπορεί να κάνει πολλά όταν ανοίγεται και εμπλουτίζεται από τον έξω κόσμο. Στο Κόρθι κατάφεραν όλοι μαζί και χωρίς αποκλεισμούς και αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις δυνάμεις τους: σχολεία, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Και έβαλαν και το κάτι παραπάνω με τους ξυλοπόδαρους από την Αθήνα που αποτέλεσαν την μεγάλη ατραξιόν της γιορτής. 

Συγχαρητήρια. Αποτελούν παραδείγμα πρωτοβουλίας. συλλογιότητας  και εθελοντισμού. Συνεπήραν τους πάντες στο Κόρθι και συνάμα έκαναν το αναγκαίο άνοιγμα πέρα από τον ορίζοντα της περιοχής τους εμπλουτίζοντας το καρναβάλι του  Όρμου με ότι καλύτερο. Κι αυτό κυρίως χάρη στις χορηγίες τοπικών καταστημάτων και φίλων.
Και του χρόνου...     
"εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet