Το πάρτι του Αυγουστίνου στο τέλος... Αυγούστου!!!

 

Από το βράδυ...

Καλημέρα Διαμαντή…

Ελπίζω να είσαι καλά! Φέτος άργησα να έρθω στην Άνδρο, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνω έστω και μία συνάντηση, ένα πάρτι, για να φέρω τη νεολαία κοντά! Φέτος λοιπόν μετακίνησα το event μου Σάββατο 26/8/23. Σου γράφω λίγα λόγια γι' αυτό. Και στέλνω και φωτογραφίες.

Θεωρώ πως το πάρτι που διοργάνωσα στο ΝΟΑ είχε μεγάλη επιτυχία. Μέχρι τις 4 το πρωί είχαν κοπεί 740 εισιτήρια! Ο κόσμος δεν έφευγε μέχρι τις εφτά το πρωί! Αναγκάστηκα να κλείσω τη μουσική στις εφτάμιση.. Ο σκοπός του πάρτι ήταν να μαζέψει τη νεολαία της Άνδρου. Διοργανώθηκε αποκλειστικά από εμένα. Και ήθελα να ενώσω όλη την Άνδρο σε μια γιορτή.

Αν κρίνω από το αποτέλεσμα μάλλον τα κατάφερα. Υπήρχαν μαγαζιά δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο που δούλεψαν 24 ώρες> Και μου είπαν πόσο χαρούμενοι ήταν που δούλεψαν όλο το βράδυ αλλά και το πρωί εκμεταλλευόμενοι την μουσική και το θέαμα του δικού μου πάρτι.  

Μέχρι πρωίας...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή έγινα μπαμπάς γι’ αυτό δεν έκανα τα event που κάνω κάθε χρόνο. Είδα όμως ότι είναι μία καλή ιδέα: να γίνεται προς το τέλος του καλοκαιριού για να έρχεται ακόμα περισσότερος κόσμος στο νησί

Αυγουστίνος Γαλιάσος

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet