Αναγγέλθηκε μια άφιξη κρουαζιεροπλοίου στην Άνδρο

Από την περσινή άφιξη του πλοίου στο Μπατσί. Διακρίνεται δεξιά το πλοιάριο που έβγαζε τους επιβάτες.
Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα γνωστά στοιχεία το κυπριακών συμφερόντων κρουαζιερόπλοιο Salamis/Filoxenia θα ξανάρθει για μια μέρα στην Άνδρο. Όπως φαίνεται από το πρόγραμμα θα ξεκινησει από Κω στις 10/7, θα περάσει από Σαμο και θα φτάσει στο νησι μας στις 11 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, ώρα 07:00. Θα φύγει την ιδια μέρα το βράδυ στις 21:00. Και θα πάει Αίγινα, Χανιά, Ρόδο και Λεμεσό. Οι 500 επιβάτες θα βγουν με πλοιάρια. Θυμίζουμε πως πέρσι είχε έρθει δύο φορές (τη μια για την γιορτή της Αγιας Μαρίνας). Έστω κι έτσι η Άνδρος παραμένει ως αναφορά-υπόμνηση στον χώρο της κρουαζιέρας. Κάτι είναι κι αυτό.
Ευελπιστούμε (α) κάποια στιγμή να έχουμε θετικά νέα για την τρίτη φάση του λιμανιού του Γαυρίου ώστε να υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες και να προσεγγισουν την Άνδρο και άλλα ίσως μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια. Και (β) να υπάρξει καλύτερη οργάνωση των μικρών και μεγάλων υποδομών (σήμανσεις, προσέγγιση σε ενδιαφέροντα σημεία κλπ), αλλά και αρτιότερη προετοιμασία των επαγγελματιών ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη η φιλοξενία των επισκεπτών και να υπάρξει προσέγγιση κι άλλων πλοίων.
| 09/07 Saturday | Kos | 17:00 | — | |||||
| 10/07 Sunday | Kos | — | 03:00 | |||||
| 10/07 Sunday | Samos | 10:00 | 22:00 | |||||
| 11/07 Monday | Andros | 07:00 | 21:00 | |||||
| 12/07 Tuesday | Aegina | 06:00 | 18:00 | |||||
| 13/07 Wednesday | Chania (Souda) | 06:00 | 17:00 | |||||
| 14/07 Thursday | Rhodes | 08:00 | 13:00 | |||||
| 15/07 Friday | Limassol | 08:00 | — |
Ο ναυτιλιακός συντάκτης
Σηγνομη πιος θα εξιπερετιση όλον Αφτων το κόσμο??? ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ τουριστική Μονάδες με πούλμαν να τους πανε Στα αξιοθέατα του Νισιου μας τακτικοί Συγκοινωνία ΠΡΩΣ ολλη την Ανδρο ..ΕΧΟΥΜΕ μίνι με το Μονοπολιο. Μανούσου .Η ΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ !!! Εκτος ΕΑΝ φειγουμε απο τα μονοπώλια Και δεν τον Σεβόμαστε τον τουρίστα ειναι σαν να μας κάνουν χάρη που. Ερχουντε το ΝΙΣΙ μας !!!
Ασχολείστε με τον τουρισμό στην Άνδρο κύριε Θόδωρε ή απλώς εκφράζετε την γνώμη σας????
Απαντιση Στην ΕΡΟΤΙΣΗ ..οχι δεν εχω τιποτα να κάνω με τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ ..
ΑΛΛΑ Εχω μεγαλη πείρα σε ΑΦΤΩ το τομέα ..Η ΑΝΔΡΟΣ ειναι το ΝΙΣΙ τον Ονείρων μονο το ΝΙΣΙ .!!! Θελεις να μαθεις τι ήμαστε εμείς Η Αδριοτες . Κουτοπόνηροι σε όλα ..Συνφεροντολογοι!!ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ,ΡΟΥΦΙΑΝΗ,,Απω τα αλα ειμαστε μια χαρα ,ΕΠΙΠΛΕΟΝ οταν εχωμε ΚΑΠΙΟΝ ενεργητικό που προσπαθεί να φιαξηει κατι για το ΝΙΣΙ μας πανε να τον φάνε ΓΙΑΤΙ .??? γιατι ειμαστε ΑΦΤΩ που έγραψα παρα πάνω ΚΡΙΜΑΣ!!!!για μας και το ΝΙΣΙ μας Τωρα ΟΛΛΟΙ θα με πουν παλαβω το ΔΕΧΩΜΕ για το ΝΙΣΙ μου την Ανδρο
,,
,
Να ‘στε καλά κύριε Θεόδωρε με κάνατε και έκλαψα απο τα γέλια!!! Υπάρχουν και πολλοί παθητικοί σ’ αυτό το νησί, τι λέτε γι’ αυτούς???