ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Καλημέρα σας,
Είμαι ο Κωνσταντίνος Μάχος και είμαι υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ). Σας επισυνάπτω φωτογραφίες και κείμενο για διάσωση 71χρονου άνδρα στην παραλία Νειμποριό της Άνδρου που έλαβε χώρα χθες Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, ώστε εάν θέλετε να προωθήσετε το νέο στους αναγνώστες σας. Παραμένω στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις.
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Μάχος
ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ
Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, στην παραλία Νειμποριό της Άνδρου, η Βασιλική, Ναυαγοσώστρια της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ), πραγματοποίησε Διάσωση ντόπιου 71χρονου λουόμενου. Ο άνδρας είχε παρασυρθεί από τα κύματα, αδυνατούσε να επιστρέψει στην ακτή και καλούσε σε βοήθεια.
Η Βασιλική αντέδρασε άμεσα, μπήκε στη θάλασσα με το σωσίβιο, προσέγγισε τον λουόμενο και τον ρυμούλκησε με ασφάλεια στην ακτή. Ο 71χρονος στην αρχή ένιωσε ζάλη και αδυναμία αλλά σταδιακά συνήλθε και αποχώρησε από την παραλία. Μετά την έξοδό τους από το νερό ντόπιοι καταστηματάρχες και τουρίστες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφυμίες για την επιτυχή έκβαση της Διάσωσης!
Χίλια μπράβο στη Βασιλική για την άμεση αντίδραση, την ψυχραιμία και την αποτελεσματική επέμβασή της!
ΥΓ Παρακαλώ πολύ, το «Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ)» να οδηγεί σε αυτό το link: https://pashna.gr/