Διακρίσεις στην ιστιοσανίδα ο Ν.Ο. Άνδρου

 

 Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης (GRE 80) προηγείται σε αγώνα ιστιοσανίδας στην Αρτέμιδα (Λούτσα) 21/2/2015

Πολύ καλό ξεκίνημα το 2015 για τους αθλητές ιστιοσανίδας του Ν.Ο.ΑΝΔΡΟΥ. Στις 21 και 22 Φλεβάρη, στη Λούτσα έγινε ο 1ος διασυλλογικός αγώνας της χρονιάς με 43 συμμετοχές. Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία κάτω των 15 ετών και ο Πέτρος Τσορτανίδης την 7η θέση στην ίδια κατηγορία.

Ακολούθησε το ATHENS EUROLYMP WEEK 2015 στη Βάρκιζα από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου. Οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Α, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να ανέβουν και οι δύο στο βάθρο, κατακτώντας 1η και 3ή θέση αντίστοιχα, στην κατηγορία κάτω των 15 ετών. Στην γενική κατάταξη ο Λεωνίδας κατέλαβε την 3η θέση ενώ ο Πέτρος την 15η.

 Ακόμα μια φωτογραφία με τον Λεωνίδα Τσορτανίδη (GRE 80) να προηγείται στην κούρσα στον αγώνα της Λούτσς 21/2/2015

Ακολουθεί κι άλλος αγώνας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Ν.Ο.ΚΕΚΡΩΨ, ενώ αυτός ο σχετικά πυκνός κύκλος αγώνων θα κλείσει στις 4-5-6 Απριλίου στο Κόρθι με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,όπου οι Ανδριώτες ιστιοπλόοι θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την χθεσινή επιτυχία. Εν συνεχεία θα υπάρξει ένα διάστημα χωρίς αγώνες,για να ενταθεί η προετοιμασία τους για διεθνείς πλέον αγώνες.

 

"εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet