Για χρονιά πρωταθλητής στο windsurf ο Λεωνίδας Τσορτανίδης του ΝΟΑ

Του Δημήτρη Αντωνέλλου

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 7 Απριλίου το μεσημέρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Windsurf  Techno 293, που ξεκίνησε το Σάββατο 4 Απριλίου στον Όρμο Κορθίου Άνδρου. Εκτός την Δευτέρα, που αναβλήθηκαν λόγω δυνατών ανέμων, οι κούρσες τις υπόλοιπες μέρες πραγματοποιήθηκαν κανονικά διαμορφώνοντας την παρακάτω τελική κατάταξη.

 

 

Για μια ακόμη φορά στους U15 (5η συνεχή χρονιά Πανελλήνιος Πρωταθλητής) την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ανδριώτης Λεωνίδας Τσορτανίδης (Ν.Ο.Α.), ο οποίος τερμάτισε σε όλες τις κούρσες πρώτος!

 

Τρίτη θέση στα κορίτσια U17 κατέκτησε η -επίσης από την Άνδρο- Κάτια Σαραβάνου (Ν.Ο.Κ.Α.). Οι κριτικές των ομάδων από τους αγώνες, την φιλοξενία και την οργάνωση ήταν θετικές, και το σημαντικότερο είναι ότι μέσω του αθλητισμού δημιουργήθηκαν δεσμοί μεταξύ των αθλητών και των οικογενειών τους, με τον τόπο και τους αθλητές από την Άνδρο.

Για μια ακόμη φορά το Κόρθι στήριξε την προσπάθεια αυτή με την φιλοξενία του. Συγχαρητήρια στους αθλητές και στους ομίλους τους για την προσπάθειά τους, καθώς και Ναυτικό Όμιλο Κορθίου Άνδρου (Ν.Ο.Κ.Α. ) για την οργάνωση!

(Φωτογραφίες Δ. Αντωνέλλος)

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site