Θερμή υποδοχή, παρά το κρύο, στο Γαύριο και ιδίως στο Κόρθι στον Λεωνίδα Τσορτανίδη

Του Δημήτρη Αντωνέλλου 

Στιγμές βεγγαλικών, χαράς και πανηγυριού στο Κόρθι

Με μουσική Πρωταθλητών (The final Count down, "We are the champions"), ανθοδέσμες, βεγγαλικά και κόρνες υποδέχτηκε το Κόρθι τον Λεωνίδα και τον Πέτρο Τσορτανίδη, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, κατά την επιστροφή τους από το Κάλιαρι της Σαρδηνίας. Εκεί μετά από ένα δύσκολο αθλητικό πενθήμερο ο Λεωνίδας κατέκτησε την 1η θέση και ο Πέτρος την 8η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοσανίδας Techno 293 U15.

Κατεβαίνοντας από το καράβι στο Γαύριο Κυριακή βράδυ ο Λεωνίδας και ο Πέτρος Τσορτανίδης αμήχανοι και χαμογελαστοί βρίσκονται μπροστά σε δεκάδες ανδριώτες που τους περίμεναν να τους υποδεχτούν..

Φωτογραφίες του Δημήτρη Αντωνέλου από την υποδοχή στο Κόρθι

Η οικογένειά του, οι συμμαθητές του και πολλοί κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του πεζοδρόμου Κορθίου για να τον συγχαρούν, και να τον αγκαλιάσουν! Παιδιά με πυρσούς σχημάτισαν έναν νοητό διάδρομο και τους προσφέρθηκαν ανθοδέσμες από Συλλόγους και φορείς της περιοχής, όπως αρμόζει σε πρωταθλητές!

Κρατώντας την Ελληνική σημαία και την Σημαία του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου (ΝΟΑ), το Χρυσό Μετάλλιο και τα Αναμνηστικά των αγώνων χαμογελούσαν ευτυχισμένοι και συγκινημένοι, ενώ ο κόσμος τους αγκάλιαζε, τους φιλούσε, έβγαζε φωτογραφίες μαζί τους! Περήφανος δίπλα τους, ο πατέρας τους Δημήτρης με την υπόλοιπη οικογένεια, η οικογένεια του Χαράλαμπου Φράγκου (γονείς και αδερφή του προπονητή Γιώργου Φράγκου), ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Γυναικών Κορθίου που οργάνωσε σε ένα μεγάλο βαθμό την υποδοχή, και πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί! 

 

Ο Λεωνίδας, απουσίασε, λόγω των αγώνων, από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα κρατούσε ως σημαιοφόρος του Γυμνασίου Τ.Λ. Κορθίου Άνδρου της Ελληνική Σημαία, Αντί αυτού, βέβαια, κατάφερε να την σηκώσει πολύ ψηλότερα: στην κορυφή του κόσμου! 

Ας ευχηθούμε καλή συνέχεια και στους δυο αθλητές και πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους ! 

Εδώ οι δύο ανδριώτες πρωταθλητές με τον δήμαρχο που ήταν από τους πρώτους ανάμεσα στους δεκάδες που τους υποδέχθηκε στο Γαύριο.

 

Φίλοι 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο ρε παιχταράδες! Να είστε καλά και να έχετε επιτυχίες σε όλη σας τη ζωή!!!