ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κατέβηκε ο πυλώνας στο Στάδιο της Χώρας

Ολοκληρώθηκε, σε δυο φάσεις, το κατέβασμα του πυλώνα φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας, ο οποίος είχε παρουσιάσει επικίνδυνη κλίση, λόγω των ισχυρών ανέμων, από την Κυριακή. Την Τετάρτη και με βάση τις εισηγήσεις των υπευθύνων (μηχανικού και εργολάβου), έγινε προσπάθεια να επανέλθει η βάση του πυλώνα στη σωστή της θέση και να ενισχυθεί, ώστε να καταστεί δυνατό το κατέβασμα του πυλώνα, προκειμένου –σε δεύτερη φάση- να γίνει πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης ο πυλώνας κατέβηκε με τη βοήθεια του υδραυλικού συστήματος που διαθέτει κι αφού προηγουμένως τοποθετήθηκε γερανός ο οποίος συγκρατούσε τη μια γωνία της βάσης. Ο πυλώνας αποτέθηκε μέσα στο Στάδιο, με προοπτική να γίνουν οι εργασίες συντήρησής του και στη συνέχεια να επανατοποθετηθεί.

Παρόντες στη διαδικασία ήταν η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αθηνά Τσατσομοίρου, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, Κώστας Γκλάρας, ο εργολάβος, Γιάννης Βαλμάς, ο υπεύθυνος για την συντήρηση του Σταδίου, Αλέκος Καλλιβρούσης, ο Σταμάτης Μαραβελής από την ΔΕΗ, ο Γιάννης Ντουντασάκης, καθώς και αρκετοί από τον Ανδριακό που έσπευσαν να βοηθήσουν εθελοντικά.

Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet