Δήλωση του πρωταθλητή και προπονητή Γιώργου Φράγκου

Από τον  πρωταθλητή Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας  (windsurf) Γιώργο Φράγκο και προπονητή του νεαρών πρωταθλητών Λεωνίδα και Πέτρου Τσορτανίδη λάβαμε την παρακάτω δήλωση με αφορμή την προχθεσινή επίσημη απονομή της χορηγίας Βενέτη στους δύο μικρούς ανδριώτες πρωταθλητές:

Η χορηγία της μεγάλης αλυσίδας Βενέτη είναι πολύ-πολύ σημαντική  στήριξη για τα παιδιά. Ο Λεωνίδας και ο Πέτρος είναι πολύ τυχεροί, γιατί ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου όπου ανήκουν  είναι από την αρχή δίπλα  τους και τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Όμως, το άθλημα που κάνουμε, αλλά και το επίπεδο των παιδιών, είναι πολύ απαιτητικά οικονομικά. Χρειάζονται από 2 σετ εξοπλισμών ο καθένας και  αρκετά επιπλέον αναλώσιμα  κομμάτια, για να κάνουν τεστ και να βρούμε τα πιο  γρήγορα. Ακόμα χρειάζονται τέσσερα με πέντε ταξίδια στο εξωτερικό για αγώνες προετοιμασίας και άλλους 8 αγώνες εγχώριους. Επιπλέον, χρειάζονται εργομετρικά τεστ, παρακολούθηση από εργοφυσιολογο, φυσιοθεραπευτή και άλλα πολλά…

 

Οι δύο μικροί πρωταθλητές το βράδυ της πανηγυρικής επιστροφής τους στο Κόρθι με τον πατέρα του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου

Για όλα τα παραπάνω  είναι πολύ σημαντική  η εύρεση χορηγών !
Ένα μεγάλο μέρος του κόστους μας το καλύπτει ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου, αλλά  τώρα με την χορηγία της αλυσίδας Βενέτη μας δίνετε η δυνατότητα να καλύψουμε όλους τους εξοπλισμούς μας για την φετινή σεζόν.
Σε αυτό σημείο, θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Δημητρη Λοτσαρη, που είναι δίπλα μας και χάρις την προσωπική του επιμονή και προσπάθεια έκλεισε αυτή η χορηγία.

Συνεχίζουμε να ψάχνουμε για χορηγίες για να καλύψουμε όλο το μπάτζετ μας και θέτουμε ψηλά τον πήχη με σκοπό να διατηρήσουμε τους παγκόσμιους τίτλους.

Γιώργος Φράγκος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Χίλια Μπράβο σε όλους όσους προσπάθησαν και προσπαθούν και ένα εκατομύριο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας που μας κάνουν υπερήφανους.
Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να βρούμε κι άλλους χορηγούς.