Στον χρυσό στόλο της εθνικής ομάδας ιστιοπλοΐας η Κ. Βασταρδή & ο Ν. Βαλμάς του ΝΟΑ

 

Η Κατιάνα Βασταρδή που διακρίθηκε ακόμα μια φορά

Ξεχώρισαν στους αγώνες πρόκρισης για την εθνική ομάδα ιστιοπλοΐας οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου η Κατιάνα Βασταρδή και Νίκος Βαλμάς στο optimist. Η Κατιάννα Βασταρδή ήρθε 34η στην γενική και 11η στα κορίτσια (χρυσό στόλο) και ο Νίκος Βαλμάς  ήρθε 53ος στην γενική και 37ος στα αγόρια (χρυσό στόλο). OΠέτρος Βιδάλης στα laserήρθε 71ος γενική και 51ος στα αγόρια. Ο Πέτρος Βιδάλης  εγκατέλειψε την δεύτερη μέρα των αγώνων λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

 Από όλες τις Κυκλάδες συμμετείχαν 10 αθλητές στην κατηγορία των optimist και 2 στην κατηγορία των laser 4,7 σε αυτούς τους αγώνες πρόκρισης της εθνικής ομάδας ιστιοπλοΐας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από 3 έως 7 Μαΐου για την κατηγορία optimist στον Ναυτικό Όμιλο Ραφήνας και στα laser 4.7 στο Ναυτικό Όμιλο Νέας Μάκρης. Οι αθλητές των Κυκλάδων που συμμετείχαν προκρίθηκαν από το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που έλαβε χώρα στην Πάρο! Από τις Κυκλάδες συμμετείχαν οι Ναυτικοί Όμιλοι Άνδρου, Πάρου, Αντιπάρου και Σύρου.

 

Οι αθλητές και οι προπονητές του ΝΟΑ στην Πάρο όπου και εκεί διακρίθηκαν...

Στην κατηγορία optimist πραγματοποιήθηκαν 12 κούρσες για τον χρυσό στόλο ενώ για τον αργυρό 10 σε σύνολο 120 αθλητών. Καλύτερος αθλητής από της Κυκλάδες αναδείχθηκε ο Βίκτωρ Μπρούσης απο την Πάρο όπου κατέλαβε την 39η θέση στην γενική και 26ος στα αγόρια ενώ στα κορίτσια η Κατιάννα Βασταρδή από την Άνδρο όπου κατέλαβε την 34η θέση στην γενική και 11η στα κορίτσια. Και οι δύο αυτοί αθλητές συν τον Νίκο Βαλμά από την Άνδρο και τον Παναγιωτίδη Κωνσταντίνο από την Πάρο βρέθηκαν στον χρυσό στόλο (60 καλύτερους αθλητές).

Στα laser πραγματοποιήθηκαν 10 κούρσες με τον Πέτρο Βιδάλη από την Άνδρο να καταλαμβάνει την 71η θέση στην γενική και την 51η θέση ενώ η Μαρία Ρούσσου την 73η θέση στην γενική ενώ στα κορίτσια την 22η σε 74 αθλητές και αθλήτριες. Επόμενο ραντεβού για την κατηγορία των optimist είναι στο πανελλήνιο στην Χίο ενώ για τα laser στο Αίγιο.

Στοιχεία από το Sport Cyklades που μας έστειλε ο αναγνώστης μας Δ.Γ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet