Ακαδημία Ποδοσφαίρου Άνδρου: Μικροί ποδοσφαιριστές μεγάλοι αθλητές

Οι μικροί ποδοσφαιριστές στο Βέρμιο.

(Δημοσιεύουμε το δρώμενα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Άνδρου που ενώνει όλα τα παιδιά του νησιού μας κάτω από τη στέγη της με στόχο να γαλουχήσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές ώστε η Άνδρος να έχει μέλλον στο αθλητισμό των Κυκλάδων - Εν Άνδρω). 

Η αποστολή με τους ποδοσφαιριστές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΆΝΔΡΟΥ επέστρεψε πριν λίγες ημέρες από την Νάουσα με γεμάτες τις αποσκευές των παιδιών από πολυπόθητες ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Συγκεκριμένα στην περιοχή 3-5 Πηγάδια Νάουσας έλαβε μέρος η διοργάνωση Vermios Soccer Festival και η Ακαδημία της Άνδρου συμμετείχε με το τμήμα της U11 σε έναν όμιλο αρκετά ισχυρό με ομάδες όπως ο PAOK FC (GR) - AnorthosisFC (CY) - PAOK Diaplasis 1 (GR) -Iraklis Kavalas (GR) - Aristotelis Naousas (GR) - MichiganSoccerAcademy (US) -Nea Genia Asvestochoriou (GR) - PAONE (GR) - Aias Evosmou (GR) - Ethnikos Evosmou (GR) κ.τ.λ.

Η Ακαδημία της Άνδρου ταξίδεψε  στις 22 του μηνός για την όμορφη Νάουσα συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμα της και μία ξενάγηση στους όμορφους καταρράκτες της Έδεσσας για την σχετική χαλάρωση και ηρεμία….πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της.

Το τουρνουά είχε ορισθεί για τις 23 – 26 Ιουνίου για 3 ηλικιακά γκρουπ όπου και στα  πέντε γήπεδα που πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες να είναι γεμάτα από γονείς και φίλους του ποδοσφαίρου και τις 3 ημέρες. Οι μικροί αθλητές εναποθέτοντας  το «ταπεραμέντο» και τις «μεγάλες επιδόσεις τους» μέσα στο χόρτο εντυπωσίασαν και αποκόμισα τα Καλύτερα!!!  σχόλια από διοργανωτές, αντιπάλους και ανθρώπους των άλλων Διοικήσεων.

Με 4 νίκες και 2 ήττες -  οι ΜΙΚΡΟΙ Ποδοσφαιριστές αλλά ΜΕΓΑΛΟΙ Αθλητές κατάφεραν να βάλουν το νησί μας 6ο στο βάθρο των απονομών! Τα παιδιά αποκόμισαν πολυπόθητες εμπειρίες πετυχαίνοντας όμως και απίστευτα πράγματα…αφού πρώτη φορά το συγκεκριμένο τμήμα μας βρίσκονταν αντίπαλο με ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ο προπονητής της Ακαδημίας Λάμπρος Λιόνας δήλωσε: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τις επιδόσεις των αθλητών μας αν και το διάστημα που έχουμε δουλέψει μαζί είναι μικρό.  Είδαμε τις αδυναμίες μας και θα προσπαθήσουμε με πολύ δουλειά από την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν να ανεβάσουμε τον ποδοσφαιρικό μας πήχη πιο υψηλά. Το νησί της Άνδρου αποτέλεσε κίνητρο για εμένα και αποφάσισα να δουλέψω δίπλα σε αυτά τα παιδιά γιατί πιστεύουν στους στόχους τους! Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με την πορεία τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν εώς τώρα και ευχαριστώ θερμά την Διοίκηση και τους Γονείς που βρίσκονται δίπλα μου».

Οι μικροί ποδοσφαιριστές στη Νάουσα...

Η πρόεδρος της Ακαδημίας Ευαγγελία Παρλιάρου και οι άνθρωποι της Διοίκησης  θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα τους στην προσπάθεια αυτή:

1.  Την Εταιρεία ΝΕΟΚΕΜ που αποτελεί και τον βασικό χορηγό μας και ιδιαίτερα τον κ. Βλαχάκη για το ενδιαφέρον του ακόμη και για τις αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας μας.

2. Τον 2ο χορηγό μας το   λογιστικό γραφείο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.

3. Τους ανθρώπους της FASTFERRIES και το προσωπικό του πλοίου ANDROS για την άψογη εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

4. Τον οδηγό και υπεύθυνο του πούλμαν για τις μετακινήσεις μας Περικλή Χίο και τον Γισδάκη Αντώνη.

5.  καθώς και τους ανθρώπους του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη εντός και εκτός γηπέδου! Ευελπιστούμε η Νέα Ποδοσφαιρική Σεζόν να βρει το νησί μας Ποδοσφαιρικά Ενωμένο και Αναγεννημένο.

Η Ακαδημία την Πέμπτη 30.6.2016 θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση των τμημάτων της στο γήπεδο της Χώρας στις 17.30.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 19.30 προσκαλεί όλους τους φίλους της για αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως στο γήπεδο της Υδρούσας μεταξύ των ομάδων:

                                               ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Όσοι θέλουν να μετρήσουν τις αντοχές τους είναι ευπρόσδεκτοι απέναντι στα Ταλέντα μας! Επίσης θα πραγματοποιηθεί  η Τελετή Λήξης για την φετινή χρονιά με την απονομή των Επαίνων! 

Στο κατωτέρω link μπορείτε να δείτε την βαθμολογία της ομάδας μας  και την κατάταξη του Ομίλου μας:

http://vermiosoccerfestival.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-vsf-2016-u11-u13-u15/

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet