Φραγκος-Συρίγος στο παγκόσμιο σανιδοκωπηλασίας & Φράγκος-Τσορτανίδης στο πανευρωπαϊκό ιστιοσανίδας.

 

O Γιώργος Φράγκος στους αγώνες του EuroTour στην Κρήτη που ήρθε 4ος και προκρίθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Δανίας το φθινόπωρο.

Δύο σημαντικές επιτυχίες μέσα σε λίγες μέρες είχαν τρεις ναυταθλητές της Άνδρου. Ο λόγος για τους Γιώργο Φράγκο από το Κόρθι, Νίκο Συρίγο από το Γαύριο και Λεωνίδα Τσορτανίδη του ΝΟΑ από το Κόρθι.

Η πρώτη στις 30 Απριλίου στο EUROTOUR2017 που διεξήχθη στην Κρήτη στο άθλημα της όρθια σανιδοκωπηλασίας ανδρών ο πρωταθλητής και προπονητής Γιώργος Φράγκος κατετάγη 4ος , ενώ ο 17χρόνος αθλητής του Νίκος Συρίγος κατετάγη 11ος. Η διπλή αυτή επιτυχία έδωσε και τους δύο – μιας και ήταν οι δύο πρώτοι έλληνες την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ISAπου θα γίνει το Φθινόπωρο στη Δανία.

Ο Γιώργος Φράγκος με τον Νίκο Συρίγο που προκρίθηκαν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η δεύτερη αναφέρεται στο πανευρωπαϊκό ιστιοσανίδας που ξεκινά την Δευτέρα στην Μασσαλία και συμμετέχουν πάλι δύο ανδριώτες αθλητές. Αρχικά πάλι ο ακούραστος Γιώργος Φράγκος στους άνδρες – που μετά την σανιδοκωπηλασία του EURO TOUR βρέθηκε μέσα σε μια εβδομάδα στο πανευρωπαϊκό της ιστιοσανίδας (windsurfing) στην Μασαλία. Και μετά ο Λεωνίδας Τσορτανίδης του ΝΟΑ που αγωνίζεται κι αυτός στο πανευρωπαϊκό ιστιοσανίδας νέων.

 

Ο Γιώργος Φράγκος με τον Λεωνίδα Τσορτανίδη στην προετοιμασία τους στην Μασσαλία.

Το «εν Άνδρω» επικοινώνησε με τον Γιώργο Φράγκο στην Μασσαλία για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας του αγώνα και μίλησε μαζί του και για τις λεπτομέρειες της πρόκρισης του προηγούμενου αγώνα.

Μας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία του και ιδίως του νεαρού αθλητή του στην Κρήτη που τους οδήγησε στους τελικούς του παγκοσμίου στην Δανία το φθινόπωρο. Στη συνέχεια μας είπε πως υπάρχουν πολλές ελπίδες για διάκριση στους πανευρωπαϊκούς αγώνες της Μασσαλίας που ξεκινάνε την Δευτέρα 8/5 το πρωί και θα τελειώσουν το Σάββατο 13/5 με τις απονομές.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet