Επέστρεψε στην Άνδρο ο πρωταθλητής Λεωνίδας Τσορτανίδης...

Ο Λεωνιδας Τσορτανίδης μπροστά στο πλοίο που τον έφερε στην Άνδρο..

(Από την Fast Ferries, εταιρεία-χορηγό του Λεωνίδα Τσορτανίδη, λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω σημείωμα που αναφέρεται στην επισροφή του 3ου νικητή στο πανευρωπαϊκό πρωτάλημα νέων στην ιστιοδρομία... Εν Άνδρω).

"Η σκληρή δουλειά και η επιμονή ανταμείβονται πάντα. Με μεγάλη χαρά ο Χάρης Παπαδάκης από την Fast Ferries υποδέχθηκε τον Λεωνίδα Τσορτανίδη κατά την επιστροφή του στην Άνδρο με το F/B Theologos P, έχοντας στις αποσκευές του την τρίτη θέση που κατέκτησε στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα νέων Windsurfing RS:x που διεξήχθη στην Μασσαλία. "

 Μετά τον τερματισμό στην τελευταία ιστιοδρομία...

Μια ακόμα σημαντιξκή επιτυχία είχε ο νεαρός Λεωνίδας Τσορτανίδης του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου στο πανευρωπαϊκό νέων στην ιστιοσανίδα που διεξήχθει στην Μασσαλία αυτή την εβδομάδα. Πέτυχε να ανέβει στην τρίτη θέση της κατηγορίας του (νέοι) αποδεικνύοντας πως η μέχρι σήμερα πορεία του και επιτυχίες του μόνο τυχαίες δεν είναι.

Πλέον μπορεί να στοχεύει ψηλά σε διεθνές επίπεδο και τα επόμενα χρόνια καθώς έχει σταθεροποιηθεί και έχει αποκτήσει την ανάλογη διεθνή εμπειρία όπως είπε ο ευτυχής προπονητής του, ανδριώτης, Γιωργος Φράγκος.

Το Εν Άνδρω θα έχει αργότερα φωτορεπορτάζ και σχόλια από την επιτυχία του ανδριώτη πρωταθλητή και του προπονητή του.

"Εν Άνδρω" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο παλλικάρια!!!!!!!!!!!!!!!