Ο Μίμης Δομάζος στην Άνδρο: Αποκαλύπτει την ζωή του με guest-star έκπληξη…

 

Μαγική ποδοσφαιρική βραδιά στην Άνδρο, με guest- star έκπληξη! Ο μεγαλύτερος ίσως παίκτης του σύγχρονου ελληνικού φουτ μπωλ, ο Μίμης Δομαζος, θα ξεφυλλίσει το βιβλίο της ζωής του την Παρασκευή 28 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Παράδεισος» στη Χώρα (της οικογένειας του αξέχαστου ισχυρού παράγοντα του τριφυλλιού Αντώνη Ματζαβελακη).

Θα μοιραστεί με τους φίλους του τις αναμνήσεις της πολύχρονης καριέρας του. Θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από το παρασκήνιο μιας ολόκληρης ποδοσφαιρικής εποχής και κυρίως από την πορεία του Παναθηναϊκού προς το Γουέμπλεϋ τον Ιουνίου του 1971.

Αντωνιάδης και Δομάζος μπαίνουν στο Γουέμπλεϋ τον Ιούνιο για τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό το 1971.

Η επίσκεψη του «στρατηγού» στην Άνδρο, γίνεται με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου.

Από την «Άμυνα Αμπελοκήπων» μέχρι τον Παναθηναϊκό, την Εθνική και στο τέλος την ΑΕΚ, ο Δομάζος αγωνίσθηκε 22 χρόνια και συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχει παίξει μπάλα σχεδόν σε όλο τον κόσμο, έχει αντιμετωπίσει «θηρία» του παγκόσμιου φουτ μπωλ, εχει δει πολλά και έχει να πει ακόμα περισσότερα…

 Ο Γιόχαν Κρόϊφ του Άγιαξ και της Εθνικής Ολλανδγίας - ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου στην εποχή του - με τον Μίμη Δομάζο σε αγώνα τμε την  Εθνική Ελλάδος. 

Δίπλα του στο πάνελ, έκτος από τον δήμαρχο Θ. Σούσουδη, που θα τον προλογίσει, θα βρίσκεται ο φίλος και συμπαίκτης του Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος από τις πάσες του Δομάζου έβαλε τα καλυτέρα γκολ της ζωής του! Και οι δυο θα διηγηθούν και τις μυστικές προπονήσεις του Παναθηναϊκού, τα καλοκαίρια… στο Νειμποριό! 

Και τώρα η έκπληξη. Την επομένη μέρα στο ανοικτό θέατρο ανοίγει την φετινή περίοδο ο Σταμάτης Κραουνάκης. Θα είναι κι αυτός εκεί, να μιλήσει για τον Δομάζο όπως τον γνώρισε και για την αγαπημένη σύντροφο του, αλησμόνητη Βίκυ Μοσχολιού…

Μια βραδιά αναμνήσεων, συγκινήσεων, αποκαλύψεων και άγνωστων λεπτομερειών, από τα γήπεδα και τις πίστες. Μια σπάνια βραδιά…

Δ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet