Πανέμορφες "κούκλες" της ασφάλτου έρχονται στην Άνδρο!

Στην καρδιά της άνοιξης (21 και 22 Απριλίου) διοργανώνεται φέτος στο Μπατσί το «ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ». Πανέμορφα παλαιά ιστορικά ΙΧ θα λάβουν μέρος σε αυτό.Πρόκειται για ένα Regularity Rally, το οποίο προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛ.Π.Α 2018. Aναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 70 ιστορικά αυτοκίνητα σε κλασικές «ειδικές» και απαιτητικές «απλές» διαδρομές.

Από πλευράς Δήμου Άνδρου, θα γίνει εκδήλωση υποδοχής των πληρωμάτων, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα ράλλυ, καθώς και παραδοσιακό κέρασμα από τους τοπικούς επαγγελματίες στο Μπατσί, το Σάββατο, 21 Απριλίου .

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Μπατσί και την πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες με τα αυτοκίνητά τους θα πραγματοποιήσουν μία κυκλική διαδρομή. Ξεκινώντας από το Απροβάτο θα περάσουν από Παλαιόπολη, Καππαριά, Αιπάτια, Κόρθι, Όρμο Κορθίου, Κοχύλου  και θα καταλήξουν στη Χώρα και από εκεί θα περάσουν Μεσαριά, Πιτροφό και πίσω στο Μπατσί.

Τη δεύτερη ημέρα, θα περάσουν από Μένητες, Στραπουργιές, Υψηλού, Αποίκια, Βουρκωτή, Άρνη – Ρέματα, Κατάκοιλο και θα τερματίσουν στο Μπατσί, ενώ θα κάνουν και δυο εκθεσιακές στάσεις στη Χώρα, συγκεκριμένα στην πλατεία Γηροκομείου, και στο λιμάνι του Γαυρίου.

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα επιλογής μεταξύ δύο κατηγοριών: της κλασικής regularity με ΜΩΤ έως 50 χιλιόμετρα και της νέας κατηγορίας «Master Trophy», που έχει προαναγγελθεί μέσω της προκήρυξης του Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ 2018.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία «επί λόγω τιμής», θα συμμετάσχουν πληρώματα, τα οποία δε θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα, παρά μόνο τα «κλασικά» όργανα, όπως το κοντέρ του αυτοκινήτου και φυσικά το κλασικό χειροκίνητο χρονόμετρο.

Δεκτά να συμμετάσχουν είναι διμελή πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1988, οχήματα για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA ή FIA, καθώς και αυτοκίνητα ιστορικού ενδιαφέροντος πού ανήκουν στην κατηγορία «potentially historic» της FIVA, κατασκευής 1/1/1988-31/12/1997.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet