Ο Λιονέλ Μέσι στην Άνδρο! Έπινε τον καφέ του στο Γαύριο!

 

Ο Λιονέλ Μέσι έχει σωσία! Και μάλιστα Ανδριώτη!! Χθες το πρωί (8.8) αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη στο Γαύριο, καθώς έπινε ήσυχα με την παρέα του τον καφέ του, στο «Λαας». Η ομοιότητα του με τον Αργεντινό σουπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα εκπληκτική!

Είναι ο 28χρονος Γιώργος Κοζανίτης, από το Άνω Γαύριο, που ζει και εργάζεται στο νησί. Ένας ευγενικός νεαρός με χιούμορ, που όταν του είπαμε για το… χάρισμα που έχει χαμογέλασε.

«Το ξέρω, μου το λένε όλοι. Με σταματάνε με αγκαλιάζουν και τραβάνε selfie με τα κινητά. Φυσικά δεν το παίρνω στα σοβαρά. Απλώς το διασκεδάζω.»

Του ζητήσαμε την άδεια να τον φωτογραφίσουμε και γελώντας μας είπε:

«Φυσικά. Άλλωστε μπορεί να με δούνε και να παίξω και εγώ σε κάποια μεγάλη ομάδα…»

Χ.

   

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητή '' ξανθιά κυρία'' ..σχολιάζετε ότι είναι εκτός θέματος οι σχολιαστές του δημοσίευματος,μάλλον γιατί σας ενοχλεί η καταγραφή --- με αφορμή το άρθρο αυτό --- της ωμής και παράδεκτης θα έλεγα εικόνας που περιγράφει , ο επισκέπτης στο Γαύριο, για τα τραπεζοκαθίσματα, που έχουν κλείσει ολοι οι επιχειρηματίες τα πεζοδρόμια και απο τύχη μέχρι σήμερα δεν έχουμε κανένα ατύχημα !
Είναι όλα παράνομα και στον αέρα και η μή επέμβαση του ΔΉΜΟΥ και των υπολοίπων αρχών έχει κάνει τους φίλους επιχειρηματίες--ευτυχώς όχι όλοι -- να είναι και εριστικοί απέναντι των συμπολιτών μας, όταν θελήσεις να περάσεις απο τα πεζοδρόμια, αναάμεσα απο τα τραπεζοκαθίσματα τους '' ενοχλώντας'' προφανώς τους πελάτες τους.
Μόνον που οι πελάτες αυτοί, αποφέρουν κέρδη ,μόνον για αυτούς και όχι για τον Δήμο μας και σου κουνάνε και μετά το δάχτυλο....
Ας περάσουν λοιπόν αυτές οι μέρες και απο Σεπτέμβριο, ας επέμβει επισήμως ο Δήμος γαι την καταγραφή όλων αυτών των θεμάτων, έτσι ώστε η επόμενη χρονιά να μας βρεί όλους αγαπημένους αφού θα έχει διευθετηθεί το όλο ζήτημα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Είστε όλοι εκτός θέματος!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο τα τραπεζοκαθίσματα είναι που " επιμελώς" τα έχουν απλώσει και δεν περνάει άνθρωπος ! !
Ολόκληρες κλειστές πέργκολες, τα μαγαζιά έξω στα πεζοδρόμια έχουν στηθεί, έχουν κλείσει με τζάμια και μουσαμάδες και δεν μιλάτε για αυτά ?
Χωρίς έλεγχο, χωρίς άδεια, χωρίς μια μελέτη , συνδυασμού, εμπορικών δραστηριοτήτων , προσπέλασης ατόμων, είσπραξης από τον Δήμο τελών χρήσης πεζοδρομίων...τι να λέμε τώρα ? ?
Έχουν φτάσει να κάνουν τους επιχειρηματίες , στήνοντας έξω στα πεζοδρόμια,τα μαγαζιά τους και να σου ... πουλάνε και μούρη, όταν τυχόν θελήσεις να περάσεις διερχόμενους.
Θα μπει μια τάξη στην όλη εγκληματική αυτή παρανομία κύριοι του Δήμου Άνδρου ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Εδώ είναι όλα τα μαγαζιά έτσι δεν μπορείς να περάσεις και να μην μιλήσουμε για ΑΜΕΑ άτομα !
Όλοι και όλα στον αέρα και την παρανομία σε όλη την παραλία.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ "Χ." ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΘΕΣΤΑΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΖΑΝΙΤΗ.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΥ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;;