Blue Enigma: Βάλτε τ' Αποίκια στον χάρτη...

Στην ανοικτή πίστα ποδηλάτου στ' Αποίκια

To Blue Enigma (Μπλε Αίνιγμα) στ' Αποίκια είναι μια μοναδική γωνιά για την Άνδρο και την Ελλάδα. Ένα ιδιότυπο ξενοδοχειακό συγκρότημα με πίστα για σκέιμπορντ και ποδήλατο επιδείξεων. Κάτι σπάνιο που υπάρχει σε πολλά μέρη του κόσμου, αλλά σπανίζει στην Ελλάδα. Κάτι που αναζητούν οι φαν (οι πιστοί) του είδους με... φανατισμό! Και όταν το βρίσκουν - κυρίως μέσω ίντερνετ - ξεκινάνε από την άλλη άκρη της Ελλάδας ή του κόσμου για να κάνουν σκέιτμπορντ ή ποδήλατο σε μια σπάνια, ξεχωριστή και πανέμορφη γωνιά του κόσμου. Και μια τέτοια υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια στ' Αποίκια της Άνδρου...

Αυτά γράφαμε πριν ένα χρόνο παρουσιάζοντας το Blue Enigma στα Αποίκια αυτά ακριβώς επαναλλαμβάνουμε παρουσιάζοντας το και σήμερα μετά από ένα σημείωμα που μας έστειλε η αναγνώστρια μας Αμαλία Μέλις που μας πληροφορεί για την τελευταία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δραστηριότητα του. Πριν λίγες μέρες το κανάλι Smithsonian επέλεξε να προβάλει πρώτο θέμα από όλα στην Άνδρο τον στίβο για ποδήλατο που έχει διαμορφώσει στα Αποίκια ο Νίκος Γαρύφαλλος.

 

Ευχαριστούμε την Αμαλία για το βίντεο και την φωτογραφία από την προβολή του Blue Enigma στο Smithsonian's TV channel και το παρουσιάζουμε και στο Εν Άνδρω ώστε να πληροφορηθούν όλοι για την εξαιρετική αυτή δραστηριότητα του.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΜΑΛΙΑΣ

Amalia Melis

Congratulations Nikos Garyfallos. The prestigious Smithsonian's TV channel chose Blue Enigma as their first location to shoot in Andros. From today's film shoot up at Gratitude Trails. Way to go!!! Putting Apikia on the map. BRAVO.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα καλά? Το αν είναι Άγγλις η Αμερικανις ηδεν ξέρω τι άλλο..είναι το θέμα ?? η το ότι προβάλλεται η Άνδρος και τα Αποικία..? Και στα θιβετιανα να ήταν...Ένα κανάλι δείχνει Άνδρο και εμείς κοιτάμε...ιθαγένεια κ τοπο καταγωγής της Κ.amalias.

( Συγνωμη για τα Αγγλικά..Μπορεί να παρεξηγηθούν και μερικοί συντοπίτες μου...Αμαλία Εννοούσα)

Με εκτίμηση

This comment was minimized by the moderator on the site

Για την ακρίβεια Ελληνοαμερικανίς από Έλληνες γονείς που ζει μόνιμα κοντά 30 χρόνια στην Ελλάδα, αλλά ελληνικά δεν καταδέχεται να μιλήσει...

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ομιλεί την Ελληνικήν;;;
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όχι, αμερικανίς! Που ζει όμως ΜΟΝΙΜΑ στ' Αποίκια!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro