Μια παράξενη ομίχλη πάνω από την δυτική Άνδρο - περισσότερες φωτογραφίες

 

Το Μπατσί χαμένο στην ομίχλη

Μια παράξενη ομίχλη σκεπάζει σήμερα Κυριακή 26/7 από το πρωί την δυτική Άνδρο. Από την Παλαιόπολη μέχρι το Γαύριο η ζέστη της μέρας οδήγησε σε θερμοκρασιακή αναστροφή παγιδέυόντας τους υδρατμούς στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να δεις μακριά σε όλη την παραπάνω περιοχή.

 

Δύο φωτογραφίες από την περιοχή του Φελλού.

Για το φαινόμενο μας πληροφόρησαν αρκετοί αναγώστες μας και τρεις μας έστειλαν αρκετές φωτογραφίες από το ύψος της περιοχής του Απροβάτου, του Μπατσίου και του Φελλού. Δεν έχει, λοιπόν, μόνο η Αθήνα το "νέφος" της και τα φαινόμενα της θερμοκρασιακής αναστροφής. Έχει και η Άνδρος. Μόνο που είναι διαφορετικής σύνθεσης. Στην Αθήνα είναι οι ρύποι που παγίδεύονται χαμηλά, στην Άνδρο είναι οι υδρατμοί της θάλασσας.

 

 

 

 

Τρεις φωτογραφίες από την περιοχή Απροβάτου

Υπενθυμίζουμε πως το φαινόμενο είχε προ καιρού εμφανιστεί στην ανατολική Άνδρο. Τότε η ομίχλη φαινόταν να έρχεται από το Αιγαίο προς την μεριά της Χίου και είχε καλύψει από το Κόρθι μέχρι και την Χώρα "παίζοντας" απίστευτα οπτικά παιχνίδια τα οποία είχαν φωτογραφίσει και τότε αναγνωτσες μας και συνεργάτες της ιστοσελίδας μας.

"εν Άνδρω"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet