Ένα νησί αλλά... με δύο θεούς! Ο άλλος, είπαμε... μετά την Σταυροπέδα!

Τελικά σταμάτησε η βροχή στην Χώρα και ένα μεγάλο ουράνιο τόξο άπλωσε πάνω από την κοιλάδα και μας ενώσε όλους με την ομορφιά της φύσης. Και επήλθε επί γης ειρήνη και αναφωνήσαμε: Άνδρος είναι μόνο μια (φωτο: Π.Φ.) 

Έρχεται νέα κακοκαιρία. Αλλά και... δεν έρχεται! Έρχεται δηλαδή, αλλά εμάς όπως φαίνεται για την ώρα δεν θα μας πιάσει και πολύ. Άρα το δελτίο κακοκαιρίας που περιμέναμε από την Πολιτική Προστασία θα βγει αν υπάρξει ανάγκη. Για την ώρα απλώς βρεχόμαστε. Αλλά όχι όλοι: Είπαμε και άλλοτε, άλλος θεός μετά την Σταυροπέδα! Αναλυτικά τώρα:

Σήμερα πρωί-πρωί οι τακτικοί αναγνώστες άρχισαν να στέλνουν μηνύματα: βρέχει στην Χώρα, πυκνά σύννεφά στους Γερακώνες, δεν φαίνεται η Πανάχραντος και άλλα τέτοια ανήσυχα! Μετά ήρθαν οι άλλοι αναγνώστες μας από το Απροβάτου: έχει λιακάδα με λίγα σύννεφα, ο καιρός καλός και άλλα τέτοια ήσυχα! Στο τέλος να και οι Κορθιανοί: ψιλοβρέχει, αλλά όχι πολύ και άλλα τέτοια μετριοπαθή.

Στην Άνδρο λένε πέρα βρέχει κι εννοούν ...στην Χώρα βρέχει!... (φωτο: Α.Λ.)

Είπαμε: παντού στην Χώρα βρέχει... (φωτο:Α.Λ.)

Κι όταν στην Χώρα βρέχει... βρέχει (φωτο: Α.Σ.)

Είναι προφανές πως το Κόρθι συμπαρίσταται στην Χώρα, ενώ ο θεός αλλάζει πρόσωπο μετά την Σταυροπέδα. Το ξέραμε πάντα. Το μαθαίνουμε κάθε μέρα. Αυτά τραβάει ένα νησί με μια οροσειρά που μας χωρίζει στα δύο, ενώ εμείς κάνουμε ότι μπορούμε να διαιρεθούμε στα τέσσερα, στα οκτώ και στα δεκάξι!!!

Από το μετριοπαθές Κόρθι αυτή η πρωινή φωτογραφία με ολίγη από βροχή... (φωτο: Δ. Αντωνέλλος)

Στον Πειραιά συνέφιασε και στην Αθήνα βρέχει λέει το τραγούδι. Στην Άνδρο λέμε στο Απροβάτου δεν συνέφιασε και πέρα στην Χώρα βρέχει (φωτο: Χ.Π.)

Κι όταν λέμε δεν βρέχει εννοούμε κάτι σαν λιακάδα... (φωτο: Χ.Π.)

Μερικές ιστορίες όπως αυτή του σημερινού φωτορεπορτάζ τελειώνουν με happy end! Ένα ουράνιο τόξο μας ενώνει όλους με την ομορφιά της φύσης (φωτο: Π.Φ.) 

Κι εσείς τώρα «θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος» κάνετε το πρόγραμμά σας για Σαββατοκύριακο. Θέλετε να πάτε Αθήνα για τις ετήσιες πίτες του νησιού; Να πάτε: θυμίζουμε πως μας έχουν έρθει προσκλήσεις από Φιλοπρόοδο Όμιλο, Κυριακή μεσημέρι στις 14.00 στη Στοά Αθανάτων, Σύλλογο Λειβαδίων, Κυριακή μεσημέρι στις 13.00 στου Ψηρρή και Εταιρεία Ανδρίων Επιστημόνων, Κυριακή στις 18.00 στην Αίγλη Ζαππείου. Όσοι δεν αναφέρονται απλώς δεν μας έστειλαν πρόσκληση (προς αποφυγή παρεξηγήεων)…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς τι τόσο έξαψη καλοί μου άνθρωποι; Δεν σας άρεσαν αυτά που γράφουν οι φίλοι μας; Γράψτε κάτι εσείς. Δεν σας άρεσαν οι φωτογραφίες τους. Στείλτε τις δικές σας. Δεν σας αρέσει το χιούμορ μας. Γράψτε κάτι αστείο εσείς. Το πικρόχολο σχόλιο δεν είναι χιούμορ. Με όλη μας την εκτίμηση...

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλό θα ηταν κύριε Μπασαντη να κάνετε και εσεις ρεπορτάζ ποτε ποτε και να μην τα περιμένετε ολα απο τους αναγνώστες σας γιατι γράφονται πολλές ανακρίβειες και σε αλλα θέματα...............

This comment was minimized by the moderator on the site

Απο σταβροπεδα και έξω άλλοι άνθρωποι και άλλος θεός αλα δόξα το Θεό βρέχει συνέχεια
Σε λίγο θα ρίξει και πόλοι χονδροειδή χαλάζι

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχουν δημοσιευμένες τόσο οι φωτογραφίες όσο και οι μαρτυρίες των αναγνωστών μας. Υπάρχει ο χρόνος της ανάρτησης. Και νεβαίως το ρεπορτάζ το κάνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι και το γράφουμε. Εμείς απλώς προσθέτουμε λίγο χιούμορ. Τι δεν καραλαβαινετε καλοί μου άνθρωποι;

This comment was minimized by the moderator on the site

Παντος και στο Μπατσι δεν έχει σταματήσει να βρέχει . Μου φαίνεται ότι ονειρεύεστε σε αυτο το site

This comment was minimized by the moderator on the site

μήπως βρισκόσαστε σε κανένα άλλο νησί και δεν ξέρετε τη λέτε