49o Ράλι Άνδρου: από την άπνοια στις... σπηλιάδες!!!

Τα σκάφη στ' ανοιχτά της Άνδρου στην ημερήσια ιστιοδρομία "Regata Liberty" αφιερωμένη στη μνήμη του εμπνευστή του αγώνα της Άνδρου (1967) Γιάννη Β. Γουλανδρή, που "έφυγε" πριν λίγο καιρό. Την Κυριακή μπορεί να μην είχε αέρα στη στεριά, αλλά στο πέλαγος τα σκάφη βρήκαν δυνατές σπηλιάδες (φωτο: Εν Άνδρω).

Είχε τόσο αέρα κάποιες στιγμές στ' ανοιχτά που τα σκάφη πήγαιναν μονόπαντα. Είδαν κι έπαθαν όμως να απομακρυνθούν από την στεριά!!! Αυτή είναι η θάλασσα: πάντα απρόβλεπτη... (φωτο: Εν Άνδρω)

Άλλη μια σκηνή από την δυνατή ιστιοδρομία της Κυριακής (με τηλεφακό από την Άνδρο - Εν Άνδρω).

Το σκάφος "Έρυτος" της Cosmote τερματίζοντας δεύτερο μετά το "Black Jack" που έφτασε πρώτο και διακρίνεται δεμένο πίσω του. (φωτο Έν Άνδρω). 

Στον φετινό αγώνα έτρεξαν 9 σκάφη και τερμάτισαν 5. Τα 4 εγκατέλειψαν λόγω άπνοιας. Ήταν μια δύσκολη διαδρομή μέχρι την Άνδρο με αφόρητη ζέστη και τρομερή άπνοια.και μπουνάτσα που κούρασε αφάνταστα τα πληρώματα. Εδώ το "Έρυτος" μόλις έχει περάσει την γραμμή του τερματισμού στην Χώρα μετά από 23 ώρες κουραστικό ταξίδι!!! (φωτο: Εν Άνδρω).

Το ΔΣ του ΝΟΑ κρατά ενός λεπτού σιγή κατά την απονομή της "Regata Liberty" στη μνήμη του Γιάννη Β. Γουλανδρή (φωτο: Εν Άνδρω)

Οι επίσημοι κατά την απονομή (φωτο: Εν Άνδρω).

Τα μέλη του ΝΟΑ κατά την απονομή (φωτο: Εν Άνδρω).

Τα πληρώματα των σκαφών κατά την απονομή (φωτο: Εν Άνδρω).

Ο πρίγκηπας Νικόλαος απονέμει το κύπελο της πρώτης θέσης στον καπετάνιο του Black Jack Μάκη Κουρτέση και στο πλήρωμά του (φωτο: Εν Άνδρω). 

Ο Αδαμάντιος Πολέμης μετά την απονομή του κυπέλου στον κυβερνήτη Νίκο Σίμπουρα για την επιτυχία στην κατηγορία του (φωτο: Εν Άνδρω). 

Όσοι δοκίμασαν τον μπουφέ του Φίλιππα Περράκη, που ανέλαβε εφέτος το εστιατόριο του ΝΟΑ, μάς είπαν τα καλύτερα λόγια. Τους πιστεύουμε γιατί είναι γευσιγνώστες. Η χρονιά, λοιπόν, ξεκινά και γαστρονομικά με καλούς οιωνούς (φωτο: Εν Άνδρω).

Ήταν μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση του ΝΟΑ που έκλεισε με ένα μοναδικό φεγγάρι πάνω από την Άνδρο. Από ότι μάθαμε οι καλεσμένοι, κοσμικοί και διαγωνιζόμενα πληρώματα, έμειναν μέχρι αργά (φωτο: Εν Άνδρω). 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet