28ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου - Ανάσα μέσα στον καύσωνα

Το Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου υποδέχτηκε για μια ακόμα χρονιά τον Μουσικό Σύλλογο Άνδρου. Κάθε φορά που βλέπουμε το ετήσιο χορωδιακό φεστιβάλ στον χώρο αυτό δεν μπορούμε να μην κάνουμε την σύγκριση με κάποια άλλα χρόνια που ο χώρος αυτός έλειπε από την Άνδρο. Αρκετός ήταν ο κόσμος που προσήλθε στην εκδηλωση του ΜΟΥΣΑ (φωτ. Ν. Μπληζιώτης).

Για μια ακόμα φορά οι μεγάλοι της χορωδίας κέρδισαν τις εντυπώσεις παρά την αφόρητη ζέστη που έκανε τα τσιμέντα του θεάτρου να καίνε. Έστω όμως και με τόση ζέστη - γύρω στους 38-39 βαθμούς - ο κόσμος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εκτελέσεις της χορωδίας (φωτ. Ν. Μπληζιώτης).

Αλλά δεν ήταν μόνο οι μεγάλοι που έδωσαν μια πολύ ωραία παράσταση. Ήταν και οι μικροί που έδωσαν χαρά στον κόσμο... (φωτ. Ν. Μπληζιώτης).

Και ήταν αρκετοί μικροί στην παράσταση που κράτησε την προσοχή του κοινού  (Ν. Μπληζιώτης)

Ήταν ακόμα και οι προσκεκλημένες χορωδίες που έδωσαν κι αυτές τον καλό εαυτό τους ώστε το φεστιβάλ να μην περιοριστεί στα όρια της Άνδρου αλλά να ταξιδέψει πέρα από αυτήν (Ν. Μπληζιώτης).

Το μόνο πρόβλημα πως αρκετοί θεατές έφυγαν μετά τις χορωδίες της Άνδρου. Όμως ο αρκετο΄ς χρόνος σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη που έκανε το θέατρο να "βράζει" είναι μια σοβαρή δικαιολογία για ένα κοινό μπαφιασμέο από τον τριήμερο καύσωνα. (φωτ. Ν. Μπληζιώτης).

"εν Άνδρω"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet