Χωρίς αναλογικό σήμα η Άνδρος!!!

Έπεσαν οι πομποί που εκπέμπουν αναλογικά τα κανάλια στην Άνδρο από χθες το βράδυ λόγω βλαβών και δολιοφθορών στους οικίσκους όπου στεγάζονταν. Γίνονται προσπάθειες από την διοίκηση να διορθωθούν τα προβλήματα βλαβών και των δολιοφθορών με νέα μηχανήματα το επόμενο διάστημα. 

Οι κάτοικοι των χωριών του Κορθίου, του Συνετίου  και μιας περιοχής του Μπατσίου θα πρέπει να αναμένουν να δουν σε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα τα κανάλια για κάποιο διάστημα. Το ψηφιακό σύστημα της Degea εκπέμπει κανονικά και όλες οι άλλες περιοχές έχουν τηλεοπτικό σήμα.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά!!! Άκρατος βλακεία!!! Ως γνωστόν υπάρχουν και οι "βλάκες" άνθρωποι!!! Χαρακτηρισμός για τον οποίο συμφωνεί η πλειοψηφία των ανθρώπων γύρω τους. Η επανάληψη πολλών βλακωδών πράξεων μέσω των οποίων εκτίθενται, σε βάθος χρόνου έχει σαν αποτέλεσμα ο χαρακτηρισμός να ισχυροποιείται ολοένα!!! Και ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτές τις δολιοφθορές ποιος τις κάνει; Οι Αθηναίοι ή οι "ήρωες" που μένουν 12 μήνες τον χρόνο στον βράχο και "Αυτοθυσιάζονται";
Εάν δεν τις κάνουν οι ίδιοι, τότε δεν είναι ικανοί ούτε να τους βρουν ούτε να τους πιάσουν.
Είναι ικανοί μόνο για τα πανηγύρια και κανένα χορευτικό...αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε όποιους έχουν όρεξη να πλουτίσουν/βανδαλίσουν σε βάρος του περιβάλλοντος και των συνανθρώπων τους.
Ξεκίνησαν με τις "ανεξιχνίαστες" δολοφονίες, προχώρησαν στις κλοπές οικιών και εκκλησιών, προχώρησαν με τον βανδαλισμό των νεκροταφείων, και Συνεχίζουν με τους πομπούς των τηλεοπτικών σημάτων. Ο θεός να βάλει το χέρι του τι θα δούμε μετά.
Οι Ντόπιοι δεν γνωρίζουν τίποτε; Τι κάνουν λοιπόν στον βράχο και τους 12 μήνες, απαιτώντας να κηρυχθούν ήρωες από την υπόλοιπη ανθρωπότητα;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αντι να συνεργαστούν κανουν δολιοφθορες γιαυτο μονο ειναι ικανοι αυτα ειναι τα εργα που παρουσιάζει η αντιπολίτευση. Άξιοι της μοίρας μας γι'αυτό η Τηνος και τα άλλα νησιά είναι μπροστά

This comment was minimized by the moderator on the site

Να παραιτηθούν όλοι. Σα δε ντρέπονται να μας αφήσουν χωρίς τηλεόραση χριστουγεννιάτικα.