34ο ΚΟΡΘΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - Και το πρόγραμμα του τριημέρου της Αποκριάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

34ο Κορθιανό Καρναβάλι!

Το Κορθιανό Καρναβάλι έρχεται και φέτος να μας διασκεδάσει, να μας ξεσηκώσει ,να μας γεμίσει χρώματα, μυστήριο και μουσική ! Ετοιμαστείτε για ένα γεμάτο τριήμερο εκδηλώσεων το τριήμερο 15-18/3 στον Όρμο Κορθίου !!!!

Παρασκευή 15/3. Ο Ησαΐας Ματιαμπά στον centro cafe bar στις 22:00 το βράδυ !

Σάββατο 16/3 στις 11:00 "Gameland's battle",το αγαπημένο κυνήγι θησαυρού θα "ξυπνήσει" το μυαλό  μεγάλων και μικρών που θα συμμετέχουν! Ένα ακόμη κυνήγι του Γιώργου Τσανήρα  αφιερωμένο στο Κορθιανό Καρναβάλι! Δηλώσετε συμμετοχή: 6980028926 & 697 3786808

Σάββατο 16/3 στις 15:00 ο Όρμος Κορθίου γεμίζει χρώμα. Μας ξεσηκώνει ο Αντώνης Καλαγάτσης στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου Όρμου Κορθίου!

Κυριακή 17/3 στις 18:30 με παρουσιάστρια την Κατερίνα Πεφτίτση  η μεγάλη βραδινή παρέλαση του Κορθιανού Καρναβαλιού ο Διόνυσος με τους βαρελόφρονες ,οι σφουγγαρίστρες, αστροναύτες και αστέρια, ο σούπερ Μάριο και οι φίλοι του ,μάγισσες και ξεματιάστρες θα παρελάσουν στο Korthan city ! Αφροβραζιλιάνικα τύμπανα , Ζογκλέρ,ξυλοπόδαροι  και show με φωτιές θα σας εντυπωσιάσουν στο πρώτο βραδινό αλλά και φωτεινό Κορθιανό Καρναβάλι!Να είσαι εκεί !!!!!!!

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για το Μπατσί & Γαύριο ποιος ειναι υπεύθυνος για τις εκδηλώσεις της αποκριάς που ΔΕΝ υπαρχουν; Ο Δήμος, οι σύλλογοι, οι επαγγελματίες; Ολοι μαζι;