ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Δήμαρχος και αντιδήμαρχος και οι δύο γιατροί... και αδιάφοροι!!!

 

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη και σχετικές φωτογραφίες για την ράμπα ΑΜΕΑ της παραλίας του Αγίου Πέτρου. Για την ιστορία: είναι κοντά 20 Ιουνίου η ράμπα ΔΕΝ λειτουργεί! Και ο διάδρομος - όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που επισυνάπτει ο ίδιος - είναι από ασυντήρητος έως αδιάβατος! Μήπως ο ορθοπεδικός δήμαρχος και ο γιατρός αντιδήμαρχος μπορούν να λάβουν κάποια μέριμνα. Εκθέτουν το νησί. Το καταλαβαίνουν ή όχι; - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Γειά σας, 

έρχομαι συχνά στο Γαύριο για διακοπές μιάς και η γυναίκα μου κι εγώ αγαπάμε την Άνδρο. Κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο λόγω τροχαίου και ότι διυκολύνει την ζωή μου - όπως και κάθε ΑΜΕΑ - είναι από καλοδεχούμενο έως απαραίτητο. Απαραίτητες λοιπόν στα θέρετρα είναι πλέον οι ράμπες κολύμβησης για ΑΜΕΑ.

Στο νησί υπάρχουν τέσσερις ράμπες εκ των οποίων δεν λειτουργεί καμία! Υπολόγιζα στην ράμπα τού Αγ. Πέτρου για να μπαίνω στh θάλασσα (χωρίς να ταλαιπωρούμαστε η γυναίκα μου κι εγώ), αλλά δυστυχώς, παρόλο που..."θα τοποθετηθεί εντός τής εβδομάδος"...όπως εiπε ο αντιδήμαρχος, η ράμπα δεν λειτουργεί. Έτσι λοιπόν είμαι εδώ δεκατρείς ημέρες και έχω κάνει τέσσερα μπάνια. 

Τηλεφώνησα στην εταιρεία πού προμηθεύει τiw ράμπες και έμαθα ότι ο Δήμος δεν θέλησε την ετήσια συντήρηση, στήσιμο - ξεστήσιμο - μιaς  και αναλαμβάνει ο ίδιος την διαδικασία. Η Εταιρεία συντηρεί, ξεστήνει και ξαναστήνει έγκαιρα το μηχάνημα τον Μάιο

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος είναι ενημερωμένοι. Ως γνωστόν είναι και οι δύο γιατροί, μάλιστα ο δήμαρχος ορθοπεδικός, άρα αντιλαμβάνονται καλλίτερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΑΜΕΑ, ή ίσως τελικά όχι;...

Κλωνάρης Γιώργος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Υπέβαλα ήδη σχετική Καταγγελία τόσο στον Συνήγορο του Πολίτη όσο και στην Συνομοσπονδία των Ατόμων μη Αναπηρία (ΑμεΑ) και θα υπάρξει συνέχεια μέχρι και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Να ενημερώσω ότι ως ΑμεΑ ο ίδιος και μάλιστα εκπρόσωπος του κόμματος των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ στην Ομάδα Ατόμων με Αναπηρία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, έχω πλήρη εξουσιοδότηση και πρόσβαση για τα ζητήματα των ΑμεΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ! Αφού ο Δήμος της Άνδρου δεν μας σέβεται ας του επιβληθούν οι όποιες κυρώσεις !

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχετε δίκιο…

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς είστε κι εσείς θύμα των εκλογών. Οι ψηφοφόροι κατόρθωσαν (διότι περί κατορθωματος πρόκειται) να εκλέξουν διοίκηση που δεν είναι σε θέση ούτε να διατηρήσει/συντηρήσει υφιστάμενες υποδομές. Δεν συζητάμε καν για βελτίωση.
Παρά την αγάπη που έχετε για το νησί μας (και που αποδεικνύεται ακόμα και από την παρούσα επιστολή σας, που δείχνει γνήσιο ενδιαφέρον), σας προτρέπω να δοκιμάσετε άλλους προορισμούς για τις διακοπές σας μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είναι άστοχο και άδικο να προτρέπετε κάποιν να μην έρχεται στην Άνδρο λόγω ανικανότητας των διοικούντων. Η Άνδρος είναι πολύ μεγαλύτερη και πολύ όμορφη και μπορεί να ξεπεράσει τις ανικανότητες και την ασχετοσύνη των σημερινών διοικούντων. Απλώς σε κάποια θέματα θα υπάρχει πρόβλημα. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η κατάσταση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τις δεξιώσεις όμως τις θέλουνε στην αναμόρφωση προϋπολογισμού. Αμ πώς θα βγουν φωτογραφίες;;;
Δυστυχώς αγαπητέ επισκέπτη, λάθος νησί διαλέξατε.
Κατοικείται από χαζούς και ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν το νόημα της ψήφου και διοικείται από αλαζόνες, αδιάφορους, κομπασμενους και αναίσθητους.