ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΠΟΛΗ!!!

Νέα φωτιά στη δυτική Άνδρο μετά την πρωινή στα σκουπίδια της Σταυροπέδας. Αυτή τη φορά στην Παλαιόπολη εκδηλώθηκε γύρω στις 1:00 το μεσημέρι κάτω από τον επαρχιακό δρόμο και σε αστική περιοχή. Επί τόπου έφτασε η πυροσβεστική με ισχυρή δύναμη και ο ΣΕΔΑ. 

Η θέση της φωτιάς (δίπλα στον δρόμο), άμεση ε ιδοποίηση και η έγκαιρη επέμβαση (σε διάστημα λίγων λετών) της πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά, που έκαψε περίπου ένα στρέμμα χορτολιβαδική έκταση. Διασώθηκαν ελαιόδεντρα και άλλα δέντρα. Ως πρώτη εκτίμηση ήταν το αποτσίγαρο. 

 Με δεδομένο το μελτέμι που είναι στα 7 μποφόρ κρίνεται λίαν αποτελεσματική η επέμβαση της πυροσβεστικής που πρόλαβε τα χειρότερα. Η φωτιά στην Παλαιόπολη έσβησε. Παρόντες και οι εκπρόσωποι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου στο συμβάν.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν προσέξετε τις φωτογραφίες, στο πρανές του δρόμου, τα ξερόχορτα είναι βουνό. Το ίδιο και σε πολλά άλλα σημεία του δρόμου και από το λιμάνι στο Μπατσί. Αλήθεια ποιος είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό των συγκεκριμένων σημείων; Ο δήμος; Kαι αν ναι, τι περιμένει για να καθαρίσει;